ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Adi i Cosic nisu poverljiv tandem...Kad se vraca Mihajlovic, majku mu? On mi je bio jedan od najboljih pojedinaca u jesenjem delu,znam da se povredio,ali je najavljivan povratak vec na pocetku prolecnog dela...

Ne znam,gotovo da se o njemu i ne priča!
Baksuzi smo ove sezone bili od samog početka kvalifikacija za ligu Evrope pa sve do jučerašnje utakmice sa defanzivcima a pogotovu sa štoperima.
Mihajlović je u tih par utakmica pokazao tu neku smirenost u igri (neki stil sličan Belodediću).Šteta za njega.

Evo u iščekivanju 17:00 i početka kola u kojem ćemo nadam se i definitivno ovjeriti titulu, častim vas sa jednim vrhunskim videom (kulminacija je negdje oko 9:00 i nadalje, Banjaluka noću), koji vjerovatno do sad niste imali priliku vidjeti a treba da ga vidi svaki Srbin i da pobudi osjećaj ponosa i jače pripadnosti svom narodu, ma za koga navijali i ma šta nas dijelilo:

Poslednja izmena:
Zvezda sa četiri miliona evra može da napravi tim za Ligu šampiona
Žikica Babović | 19. 05. 2011. - 12:11h | Komentara: 46

Prosek nije u sferi interesovanja “Gasproma”, generalnog sponzora Crvene zvezde. U cilju vraćanja liderske pozicije crveno-belima u srpskom fudbalu, kao i konkurentnosti u međunarodnim takmičenjima, ruski gigant spreman je da ulaganja u klub poveća sa tri na 12 miliona evra, ali uslov za to su kadrovske promene.
Njihov cilj jeste da Vladimir Jugović dobije ulogu poslovno-sportskog direktora, Dušan Mrakić, član Upravnog odbora, „viđen“ je na mestu generalnog sekretara, dok će mesto predsednika kluba biti ponuđeno Draganu Džajiću. Ukoliko iz objektivnih razloga Džajić ne prihvati poziv, funkciju prvog čoveka kluba mogao bi da obavlja Mrakić, državni sekretar u Ministarstvu infrastrukture i energetike, a stolica generalnog sekretara kluba mogla bi da bude ponuđena Ivanu Todorovu, generalnom sekretaru SD Crvena zvezda, ili Đorđu Stefanoviću, sada poslovnom direktoru.

Promene u klubu ne bi obuhvatale stručni štab Crvene zvezde, ali bi igrački kadar. “Gasprom” je spreman da iz uložene sume četiri miliona evra usmere u budžet za transfere. Da se radi o ozbiljnoj sumi za pojačanja potvrdio nam je Zoran Stojadinović, menadžer sa licencom FIFA
On smatra da srpski klubovi dobro znaju i pravo mesto i pravo vreme za kupovinu pojačanja.

Znaju al pravi ljudi a ne lopovi i nesposbnjakovici koji poput Lukića Adžića sa svojim kumovima upropastiše klub i pravdajući svoju glupost i nesposobnost zaverama...

To kod gospodina ruje neće da može gospodo!

Jasno je ko dan,biće para ali one će doći samo ako vam ode rukovodeći kadar...i dođu oni koji će tte pare znati kako i gde usmeriti i od kluba vratiti staru slavu...
Niko ne daje pare za bezveze pa su ovim potezom jasno dali do znanja šta misle o Lukiću i Adžiću...

Pokušao je Lukić da im se uliže ali baćuška gleda interes i zaradu,pa i napredak zvezde da b ise došlo do tog interesa...napredka sa ovim nesposbnjakovicima nema a zvezda sve dublje tone...Poziov Džajića niej iznenajdujući jer je sasvi mrazuman,rusi vide šta je pre daval orezultata ali i novaca...Od njegovo odlaska i duga od samo milion e vra sledeći su doveli do raskola...
A ti mje dzajicev rasprodan i ni priblizhan psole nije stvoren...

Dakle ne mora se biti mnogo pametan da se razume poruka sponzora...Lukićevo je završeno i krajnje je vreme bil oda mu neko na ovaj način kaže da je nesposoban ida uništava svojom glupošću klub kakav je crvena zvezda a da to drugi ne želi fionansirati...
Može pare ali čistka!

naravno a kako drugačije?
Ajde Lukiću sada navali sa zaverama i time da su ruse ptkupili tole i partizan!
Šta čekaš,ti si u pravu!
:D:D:D

Sponzor je napomenuo da sa srtučnim akdrom ej zadovoljan jer je ruku na srce prosinečki izvukao maksimum...ali da pre svega nisu zadovljni rukovodstvom aa i odabirom igrača koj ine zaslužuju mesto u zvjezdi...

sve je jasno ko i dan-Lukiću metla.

Konačno ide glupan i tupan iz kluba...

Poslednja izmena od moderatora:
Sportski Žurnal nastavlja svoju višegodišnju tradiciju - pljuvanje po potencijalnim pojačanjima Zvezde.
Ovo im je postala opsesija i ne mogu se odlepiti od nas.Prosto sa uživanjem izbacuju ovakve i slične tekstove.
Prekopirano iz Žurnala:

Несташни Куфре – Звезда добија играча склоног инцидентима

У Црвену звезду стиже скандал мајстор! Каријера Леандра Куфреа проткана је инцидентним ситуацијама У репрезентацији Аргентине, Роми и Монаку био је синоним за квалитетног фудбалера немирног карактера.
Бурну утакмицу четвртфинала Мондијала 2006. године Аргентина – Немачка обележио је кунг–фу потез Куфреа, ударио је између ногу штопера Панцера Пера Мертезакера. То се догодило пошто је Немачка славила на пенал рулету, пргави Гаучос добио је црвени картон пошто је судија одсвирао крај. ФИФА га је затим казнила са четири утакмице паузе и 10.000 евра.
Куфре је стигао и да удари шамар легенди Јувентуса. Краћу расправу са Алесандром Дел Пјером решио је тако што је десним дланом „помиловао“ образ мајстору слободних удараца.
Био је Аргентинац главна личност у још две незавидне ситуације на италијанским теренима 2005. године и то у размаку од само месец дана. На утакмици Рома – Удинезе, 13. априла, ударио је с леђа по врату Давида Ди Микелеа. Судија није видео несташлук, али је Куфре накнадно кажњен на основу ТВ снимка.
Да нема милости према играчима Удинезеа постало је јасно 14. маја 2005, стартовао је на Марека Јанкуловског и сломио му скочни зглоб. Морао је Чех да паузира три месеца, клуб са Фријулија захтевао је финансијску одштету. Узалуд.
У неколико анкета изабрани најбољи дефанзивац Серије А, лета 2006. преселио се из Роме у Монако. Истицао се добрим играма, али и био актер још једног догађаја скандалозних размера. У фебруару 2008, дан после пораза од Бордоа (6:0), потукао се на тренингу са саиграчем Масамбом Самбом. Клуб је новчано казнио интернационалце из Аргентине и Сенегала.
Статус у кнежевини није се Куфреу променио до краја сезоне, али је годину дана после инцидента променио клуб. Потписао је 18. јула 2009. за матичну Гимназију из Ла Плате, за коју је пре доласка у иностранство од 1996. до 2002, одиграо 133 меча. Изненађујуће, месец касније напустио је Аргентину и потписао за загребачки Динамо. Разлог промене средине била је свађа са тренером Леандром Медаљоном.
На Балкану није направио ниједан проблем. Смирио се као породичан човек и родитељ, па не би требало да се очекује да понови неки од испада у Италији и Француској на српским теренима. Уколико га неко озбиљно не изнервира…

Pazite na kraju "na Balkanu nije napravio nijedan problem" a kladim se da jedva čekaju da napravi neko sr*nje i da tako počnu da pišu o njemu a ne o njegovim fudbalskim kvalitetima.

dragi svi,

molim vas za malu pomoc. Moj prijatelj zivi vec 5 godina u Americi i svih 5 godina kupuje godisnju kartu za Zvezdine utakmice, ne bi li na taj nacin podrzao klub koji voli. Zagrizeni zvesdas Ovih dana mu je rodjendan i htela bih da mu posaljem knjigu koja se zove Mali recnik velikih zvezdasa, Slobodana Tornjanskog

Za knjigu sam saznala slucajno, ovih dana je predstavljena na nekom zvezdinom skupu. Ne znam ko je izdavac ali bi mi mnogo znacilo ako bi mi neko dao info gde mogu da je nadjem. Hvala puno

dragi svi,

molim vas za malu pomoc. Moj prijatelj zivi vec 5 godina u Americi i svih 5 godina kupuje godisnju kartu za Zvezdine utakmice, ne bi li na taj nacin podrzao klub koji voli. Zagrizeni zvesdas Ovih dana mu je rodjendan i htela bih da mu posaljem knjigu koja se zove Mali recnik velikih zvezdasa, Slobodana Tornjanskog

Za knjigu sam saznala slucajno, ovih dana je predstavljena na nekom zvezdinom skupu. Ne znam ko je izdavac ali bi mi mnogo znacilo ako bi mi neko dao info gde mogu da je nadjem. Hvala puno

Od 16.maja možeš u svakoj knjižari da nabaviš knjigu.

Sramotan poraz od Borca..
Ne razumem potez Prosineckog,koji je izveo B sastav,samo sa Bajkovicem,Borhom,Viloticem i Tosicem iz prve postave...
Adi pokazao sta zna...Igra totalno nezainteresovano,ne komunicira sa saigracima,pravi smesne kikseve...Uvaljati ga nekome za 1,5 miliona i biti srecan...
Vilotic sa druge strane hladan kao spricer,bez greske..Tosic odigrao odlicno,jedanput pogresio u pasu,ostalo besprekorno..Veznjaci su nam zesce vezare...Mijailovic premlad,slab u duelu,tehnika nista posebno..Lazovica nikako da stave na levo krilo,gde je njegova prirodna pozicija i na kojoj terorise protivnicke odbrane..Vesovic potvrdjuje ono sto sam govorio..Decko,ma koliko mlad,nema pojma..Nasa verzija NT7...Isah,necu trositi reci..Milovanovic se borio,ali nije imao da igra sa kim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back