ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim na narednih 5-10 godina,sto ste osvojili osvojili ste,nema vise,a iako ste osvojili sto ste osvojili zadnje 3-4 godine opet nam niste ni blizu po titulam,kupovima,po pobedama u derbiju,zato tesite se i uzivajte u ovo malo slavlja,nece ga biti skoro.

Tvoji postovi mi vec postaju smesni. Svidja mi se sto imas moci da vidis buducnost naseg fudbala cak za 10 godina. Ako vec vidis buducnost kazi mi brojeve za naredni loto to je za nekoliko dana sta je to za tebe kad vec gledas 10 godina unapred.

I Zvezda i Partizan su oduvjek bili miljenici drzave iz prostog razloga jer 85% Srba navija za ova dva kluba. Isto kako je Real Madrid kraljevski tim a Braselona katalonski.
Upravo tako.

Imaju osnove da se bune.Pogledaj snimak (koji doduše i ne pokuzuje baš čistu poziciju svih igrača) gde se vidi da je možda Borha bio u ofsajdu ali Kaluđerović ne verujem.
Možda će izaći neki bolji snimak ili neka slika.Dok to ne vidim jasno neću da komentarišem da li smo oštećeni za čist gol.

Ma to nije bitno, i da jeste osteceni, dokle vise sa takvim saopstenjima?? Dajte bar vi na forumu priznajte da su vam saopstenja sramotna i smesna.

Imaju osnove da se bune.Pogledaj snimak (koji doduše i ne pokuzuje baš čistu poziciju svih igrača) gde se vidi da je možda Borha bio u ofsajdu ali Kaluđerović ne verujem.
Možda će izaći neki bolji snimak ili neka slika.Dok to ne vidim jasno neću da komentarišem da li smo oštećeni za čist gol.

Ma vi ste uvek osteceni i uvek su sudije protiv vas. Kako se niko drugi ne zali nego samo Zvezda. Izgleda da je svetska sudijska zavera uperena protiv Zvezde.

don-kihot.gif

Šta ti pričaš?
Kako "nije bitno"?Ako je oštećena gde se još uvek bori sa vama za titulu,kako može da bude nebitno?
Saopštenja kada se međusobno prepucavaju su smešna.

U vasem slucaju nije bitno. Jer, vi na svakoj utakmici kukate na sudije. Kada biste gledali sebe, a ne sudije, i ako se jednom godisnje zalite, onda naravno i da vas covek ozbiljno shvati. Jel verujes da ja nisam pogledao taj snimak. Ne interesuje me da li je bio gol. Stalno vama nesto smeta. Koliko znam, u jesenjem delu su sudije imale samo jednu gresku, i to je vas gol iz ofsajda. Sta hocete sad?

U vasem slucaju nije bitno. Jer, vi na svakoj utakmici kukate na sudije. Kada biste gledali sebe, a ne sudije, i ako se jednom godisnje zalite, onda naravno i da vas covek ozbiljno shvati. Jel verujes da ja nisam pogledao taj snimak. Ne interesuje me da li je bio gol. Stalno vama nesto smeta. Koliko znam, u jesenjem delu su sudije imale samo jednu gresku, i to je vas gol iz ofsajda. Sta hocete sad?

Salis se, zar ne?

http://www.vecernji.hr

Cufre je zanimljiv i C. zvezdi jer je igrač kojem istječe ugovor

Sportski direktor beogradskog kluba bio je u Zagrebu, nije nemoguće da je cilj Cufre, kojem plavi još nisu ponudili novi ugovor.

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić bio je u Zagrebu. No, čini se da mu meta ipak nije bio Andrej Kramarić, mladi napadač Dinama. Andrejev otac Joža Kramarić opovrgnuo je da je razgovarao s direktorom Crvene zvezde Ivanom Adžićem.
– Nisam ni s kim pregovarao, nitko me iz Crvene zvezde nije ni zvao, osim što su sa mnom kontaktirali beogradski novinari. Ako je Adžić i bio u Zagrebu kao što se priča, sa mnom se nije sastao – kazao je Kramarić, dodajući kako i dalje želi sina vidjeti u sredini u kojoj će biti maksimalno iskorišten njegov potencijal.
No, meta Crvene zvezde mogao bi biti drugi igrač Dinama, mnogo zvučniji, važna karika u Halilhodžićevu lancu s kojim želi napasti Ligu prvaku. Leandro Cufre igrač je kojem ovog ljeta istječe ugovor i besplatno bi mogao otići iz Maksimira. Trener Zvezde Robert Prosinečki odlično zna kakav je Cufre i ne bi bilo iznenađenje ako ga je poželio.
– Dinamo mi još nije ponudio novi ugovor. Ako ne ostanem, sigurno se ne vraćam u Argentinu, želim ostati u Europi – rekao nam je u srijedu Argentinac.
Plavi će morati brzo reagirati ako žele da ovaj pouzdani igrač i dalje ostane plavi. Doduše, pitanje je može li Zvezda ponuditi bolji ugovor od Dinama, može li pratiti ono što su plavi dosad plaćali Cufreu. Pa, ako već i nije sportski direktor Crvene zvezde bio u Zagrebu zbog Cufrea, zanimanje za ovog igrača postoji i Dinamo bi morao što prije riješiti taj problem. To prije jer na tržištu baš i nema igrača koji bi zadovoljili kriterije koje Cufre ispunjava.

http://www.vecernji.hr/sport/nogome...r-je-igrac-kojem-istjece-ugovor-clanak-284097

Mator i istrosen...Bio dobar igrac ali nije to ono sto treba Zvezdi.Da valja ostao bi u Dinamu...

Tvoji postovi mi vec postaju smesni. Svidja mi se sto imas moci da vidis buducnost naseg fudbala cak za 10 godina. Ako vec vidis buducnost kazi mi brojeve za naredni loto to je za nekoliko dana sta je to za tebe kad vec gledas 10 godina unapred.

Upravo tako.

Pa sta cu kad sam vidovit...isto sam rekao da je Prosinecki pravi potez,i ispostavilo se da sam upravu. ;) Nema to veze sa takvim stvarima kako ih ti predstavljas,vec se vidi kad je neko npr. dete da li ima smisla da bude fudbaler,a pored toga ima dobrog trenera,sve infrastrukturne uslove za napredak...tako da bice Zvezda opet kao nekad,naravno ako opet ne krene neko da je unistava,ali mislim da se to nece desiti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back