ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma preteruje se sa Evandrom,nije on nikakav kvalitet. Kakav je bre to igrac koji nije valjao ni za brazilsku drugu ligu? Ovaj Kadu igrao u Crnoj Gori,a dosao iz zonske lige u Brazilu (neka 4,5). Da oni valjaju ne bi dosli. Do sada ni jedan stranac u Zvezdi nije pokazao neko umece sem Kastilja. Ako moze njega da vrate.Ostalo da pumpaju pare za talente u Srbiji,eventualno Crnoj Gori ( i tu ima kvalitetnih klinaca,tipa Savic).

Evandro los igrac,eee,nemas ti mnogo znanja o fudbalu.ccc

Lav će biti GROBAR!

Vladimir Stojković će negde oko prvomajskih praznika postati otac, a već sada nema dilemu u kom pravcu će vaspitavati sina.

-Lav će biti pravi “grobar”! Vaspitavaću ga u duhu kluba u kom sam doživeo puno lepih stvari - jasan je Stojković.
Golman crno-belih se u razgovoru za “Sportski žurnal” osvrnuo i na status u državnom timu.
- Iako sam van reprezentacije, neću da remetim mir u nacionalnom timu. Želim da pomognem kao navijač - zaključuje Stojke

:think:

Da vidis seksa kad mu klinac bude navijao za Zvezdu.Hahahahaha

To su novinari upoređivali pre derbija koji igrač koliko vredi na evropskom tržištu i po njima je Zvezda skuplja za možda nekih milion evra.Verovatno da je to preneo.
Inače se ne bih hvalio time jer dovoljan je samo jedan derbi (kao ovaj zadnji) i da ti cena padne ili suprotno.

Cene su po transfermarktu,a Zvezdinim igracima je skocila cena zbog svih pobeda pre derbija,a Partizanovim pala zbog gubljenja prednosti od 5 bodova,ali to je sve relativno i nije realno da igrac od 35 godina vrdi 1 mil,ko ce da plati za njega toliko kad je mator...

TAMAN ZA DRUGO EVENTUALNNO TRECE MESTO

Pretpostavljam de je ovo trebalo da bude duhovito... Gledajuci vasu danasnju utakmicu a i ostale vase utakmice ove polusezone, mislim da cete se upravo vi boriti za drugo eventualno trece mesto iduce sezone.
Vasa igra je uzas i mislim da je toga svestan i vas ''gospodin'' trener i svi u klubu. Zato ste se toliko i radovali pobedi u derbiju.

Pretpostavljam de je ovo trebalo da bude duhovito... Gledajuci vasu danasnju utakmicu a i ostale vase utakmice ove polusezone, mislim da cete se upravo vi boriti za drugo eventualno trece mesto iduce sezone.
Vasa igra je uzas i mislim da je toga svestan i vas ''gospodin'' trener i svi u klubu. Zato ste se toliko i radovali pobedi u derbiju.

Čista sreća ih je pratila kroz kavlifikacije za LŠ (gde su potpuno nezasluženo otišli u grupe LŠ) pa i kroz naše prvenstvo.
Svakom sr*nju mora da dođe kraj.

Sto mi je poznat ovaj vas optimizam. Sledeca sezona :klap::klap::gace::gace:

A ne spominjes koliko su igraci hajduka tukli po nogama???

Nije mi jasno zasto moramo da se napadamo. Ogradio sam se da ne zelim da provociram jer to nikada nisam radio, samo sam konstatovao. Ja sam ovo naveo jer mi je upalo u oci, ipak je to 2 od 3 gola. Sto se tice tuce, u nasoj ligi je normalno da mali klubovi biju protiv Partizana i Zvezde (sto nikako ne opravdavam), tako da to nije nista novo. Ako vuces za jezik, onda da primetim lakat Milovanovica u skoku, i moguci faul kod treceg gola.

Posle danasnje utakmice primecujem veliku razliku u igri Zvezde u odnosu na predhodni period kada su ih proglasavali Barselonom. Izgleda mi da su sve karte bacili na derbi i na unapred potpisanu pobedu nad Partizanom a sada kada su prizemljeni posle poraza igra im se drasticno promenila bez obzira na poslednju pobedu nad slabim protivnikom. Tek idu teski mecevi a Zuti ce imati velike probleme da motivise igrace protiv Rada, OFK, Spartaka, Vojvodine.

Zvezda - Flamengo 9.avgusta!

Kako B92 saznaje, oproštajna utakmica Dejana „Ramba“ Petkovića između Crvene zvezde i Flamenga biće odigrana 9.avgusta u Beogradu!
Na ovaj meč, koji se igra u čast „Ramba“ Petkovića jedan od najvećih brazilskih i svetskih klubova, dolazi u najjačem sastavu predvođen prvom zvezdom tog tima Ronaldinjom.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=05&dd=02&nav_id=509634

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back