No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.320
Evo "izvinjenja" svih vaših sa vaše teme:Uopste vas ne razumem. Svi Grobari na forumu su osudili njegovo ponasanje pa i ja. Ne prilici treneru da se prima na te stvari ali oni su to uradili u svlacionici i nisu to radili javno i nisu nikoga provocirali pogotovo ne igrace Zvezde. Ja u mojoj kuci mogu da pljujem koga hocu niko ne moze da mi zabrani, bitno je da ne vredjam nikoga van svoja cetiri zida. E sada neki pametnjakovic je odlucio da snima i ucini medvedju uslugu Zvezdi. E njemu trebaju zahvaliti zvezdasi jer sada imaju razlog da bace u drugi plan Partizanovu zasluzenu pobedu i uhvate se za glupost ne bi li umanjili znacaj pobede protivnika. Covek se i licno izvinio preko medija i ne razumem zasto cemu ovolika halabuka?
A šta vas briga šta MI radimo u NAŠOJ svlačionici na NAŠEM stadionu? Ko zna šta je Prosinečki pričao? Verovatno je psovao sve po spisku svim igračima Partizana (nagađam)?!
Ono sto se desavalo u nasoj svlacionici se ne tice nikog i apsolutno ima pravo da peva i gore stvari ako hoce.
A sto to nekog boli *****???
Jel zabranjeno mozda psovati?
Pa ja i moji ortaci smo divljali i ****** majku svima.
A da li je to Stanoju zabranjeno?
Nije.
Искрено и ја се не бих извињавао (подсећа на оног из политике који се само извињава) за ово
што је било у свлачионици.Шта су они све радили,певали...па ?
Осим тога наш тренер је крив и за "несташност" уз терен...А овај "жутобради ћетник" ваљда још
увек и нема потребне папире да води клуб,иако их има знамо како је дошао до тога.
Стварно падају све ниже и ниже кад не могу да прихвате пораз никако..
Sve različti korisnici.