ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uopste vas ne razumem. Svi Grobari na forumu su osudili njegovo ponasanje pa i ja. Ne prilici treneru da se prima na te stvari ali oni su to uradili u svlacionici i nisu to radili javno i nisu nikoga provocirali pogotovo ne igrace Zvezde. Ja u mojoj kuci mogu da pljujem koga hocu niko ne moze da mi zabrani, bitno je da ne vredjam nikoga van svoja cetiri zida. E sada neki pametnjakovic je odlucio da snima i ucini medvedju uslugu Zvezdi. E njemu trebaju zahvaliti zvezdasi jer sada imaju razlog da bace u drugi plan Partizanovu zasluzenu pobedu i uhvate se za glupost ne bi li umanjili znacaj pobede protivnika. Covek se i licno izvinio preko medija i ne razumem zasto cemu ovolika halabuka?
Evo "izvinjenja" svih vaših sa vaše teme:

A šta vas briga šta MI radimo u NAŠOJ svlačionici na NAŠEM stadionu? Ko zna šta je Prosinečki pričao? Verovatno je psovao sve po spisku svim igračima Partizana (nagađam)?!
Ono sto se desavalo u nasoj svlacionici se ne tice nikog i apsolutno ima pravo da peva i gore stvari ako hoce.
A sto to nekog boli *****???
Jel zabranjeno mozda psovati?
Pa ja i moji ortaci smo divljali i ****** majku svima.
A da li je to Stanoju zabranjeno?
Nije.
Искрено и ја се не бих извињавао (подсећа на оног из политике који се само извињава) за ово
што је било у свлачионици.Шта су они све радили,певали...па ?
Осим тога наш тренер је крив и за "несташност" уз терен...А овај "жутобради ћетник" ваљда још
увек и нема потребне папире да води клуб,иако их има знамо како је дошао до тога.
Стварно падају све ниже и ниже кад не могу да прихвате пораз никако..

Sve različti korisnici.

Sve različti korisnici.

Posto vidim da si citirao moj post,da li bi mogao da ga citiras u potpunosti,a ne ovako kako tebi odgovara.I da,stojim pri tome da svako moze da peva sta hoce posle utakmice u svlacionici.Jedino za sta Stanoje moze da odgovara,to je ono mahanje prema sudiji i ulazak u teren.Za to treba da bude kaznjen,a to sta je pevao u svlacionici,to savrseno ne treba nikoga da interesuje.

Sve različti korisnici.

Ne razumes me. Svi su osudili Stanoja i rekli da nije u redu sto je to uradio. Ali nikog ne treba da se tice ono sto se desava u svlacionici, tamo moze da psuje i predsednika Tadica licno jer tako ne ugrozava nikoga. Da je to uradio pred tribinom e onda bi to imalo mnogo veci znacaj a ovako sta je uradio u 4 zida je totalno nebitno.

Ne razumes me. Svi su osudili Stanoja i rekli da nije u redu sto je to uradio. Ali nikog ne treba da se tice ono sto se desava u svlacionici, tamo moze da psuje i predsednika Tadica licno jer tako ne ugrozava nikoga. Da je to uradio pred tribinom e onda bi to imalo mnogo veci znacaj a ovako sta je uradio u 4 zida je totalno nebitno.

Uh j*bote,ovo meni postaje mnogo zamorno.

Ma preteruje se sa Evandrom,nije on nikakav kvalitet. Kakav je bre to igrac koji nije valjao ni za brazilsku drugu ligu? Ovaj Kadu igrao u Crnoj Gori,a dosao iz zonske lige u Brazilu (neka 4,5). Da oni valjaju ne bi dosli. Do sada ni jedan stranac u Zvezdi nije pokazao neko umece sem Kastilja. Ako moze njega da vrate.Ostalo da pumpaju pare za talente u Srbiji,eventualno Crnoj Gori ( i tu ima kvalitetnih klinaca,tipa Savic).

Ma preteruje se sa Evandrom,nije on nikakav kvalitet. Kakav je bre to igrac koji nije valjao ni za brazilsku drugu ligu? Ovaj Kadu igrao u Crnoj Gori,a dosao iz zonske lige u Brazilu (neka 4,5). Da oni valjaju ne bi dosli. Do sada ni jedan stranac u Zvezdi nije pokazao neko umece sem Kastilja. Ako moze njega da vrate.Ostalo da pumpaju pare za talente u Srbiji,eventualno Crnoj Gori ( i tu ima kvalitetnih klinaca,tipa Savic).
Evandro je dosao iz Brazilskog prvoligasa,a Kastiljo je Ekvadorac...:lol:

m93thz.jpg

Јуче чујем Лукића да се хвали како ЦЗ има "најскупљи тим у региону". Шта ви мислите? Ја се тиме не бих хвалио.

To su novinari upoređivali pre derbija koji igrač koliko vredi na evropskom tržištu i po njima je Zvezda skuplja za možda nekih milion evra.Verovatno da je to preneo.
Inače se ne bih hvalio time jer dovoljan je samo jedan derbi (kao ovaj zadnji) i da ti cena padne ili suprotno.

Evandro je dobar igrac, igrao je on i za mladje selekcije Brazila mislim da je imao nastupe i u Brazilskoj ligi. Kleo je dosao na pozajmicu iz trece portugalske lige pa se pokazao kao dobar napadac. Pojacanja koja su dosla u zimskom prelaznom roku su odlicna i ja sam izuzetno zadovoljan sa Adzicem iako mnogi se protive njime. On ne trosi mnogo novca skoro nista nije ni potrosio zimus ali je tim dosta pojacan. Sada na ljeto ce imati mnogo vise novca za pojacanja pa ocekujem da tim bude dosta jaci. Kadu, Jevtic, Reljic, Isah(stranac mora biti dosta bolji!). Dva igraca na sredini dobar lijevi bek i jedan napadac. Dakle 4 igraca koja ce biti prava pojacanja.

Evandro je dobar igrac, igrao je on i za mladje selekcije Brazila mislim da je imao nastupe i u Brazilskoj ligi. Kleo je dosao na pozajmicu iz trece portugalske lige pa se pokazao kao dobar napadac. Pojacanja koja su dosla u zimskom prelaznom roku su odlicna i ja sam izuzetno zadovoljan sa Adzicem iako mnogi se protive njime. On ne trosi mnogo novca skoro nista nije ni potrosio zimus ali je tim dosta pojacan. Sada na ljeto ce imati mnogo vise novca za pojacanja pa ocekujem da tim bude dosta jaci. Kadu, Jevtic, Reljic, Isah(stranac mora biti dosta bolji!). Dva igraca na sredini dobar lijevi bek i jedan napadac. Dakle 4 igraca koja ce biti prava pojacanja.

Jesu li ti ovi boldovani za "odstrel" iz Zvezde?

Lav će biti GROBAR!

Vladimir Stojković će negde oko prvomajskih praznika postati otac, a već sada nema dilemu u kom pravcu će vaspitavati sina.

-Lav će biti pravi “grobar”! Vaspitavaću ga u duhu kluba u kom sam doživeo puno lepih stvari - jasan je Stojković.
Golman crno-belih se u razgovoru za “Sportski žurnal” osvrnuo i na status u državnom timu.
- Iako sam van reprezentacije, neću da remetim mir u nacionalnom timu. Želim da pomognem kao navijač - zaključuje Stojke

:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back