FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu više da gledam kako se Zvezda muči.Pukli smo od Sevojna,to je krajnje bilo.Gore ne može.
Ih ne moze! Pa ti ni ne znas sta je sve Zvezda sposobna da nam uradi. Nije problem sto smo pukli od Sevojna. To je samo jedna izgubljena utakmica i samo jedan ne osvojeni kup. Problem je generalni, egzistencijalne prirode a ne sportske prirode gde vi sada gledate tragediju u ovom porazu. Ovaj poraz nama nista nije niti dodao niti oduzeo od opstih problema u kojima se Zvezda nalazi. (Veca je tragedija jucerasnje ispadanje Chelsea od Barcelone nego nas poraz od Sevojna). Delijo, tragedija je u sms-kama kojima treba fudbalerima da obezbedimo ishranu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poraz od Sevojna je veca bruka nego Partizanov poraz od Timoka pre 3-4 godine. Nejasno mi je zasto su "navijaci na kraju utakmice aplauzom i pesmom ispratili zvezdine igrace sa terena"(kako kaze Sportski Zurnal). Posto ovde verovatno ima navijaca koji stalno idu na utakmice molio bih za pojasnjenje.
Samo da dodam ne verujem da bi npr. navijaci Hajduka iz Splita na ovakav nacin ispratili svoje igrace sa terena posle katastrofe. Motke u ruke....samo ce to da opameti zvezdine manekene

Poraz od Sevojna je veca bruka nego Partizanov poraz od Timoka pre 3-4 godine. Nejasno mi je zasto su "navijaci na kraju utakmice aplauzom i pesmom ispratili zvezdine igrace sa terena"(kako kaze Sportski Zurnal). Posto ovde verovatno ima navijaca koji stalno idu na utakmice molio bih za pojasnjenje.
Samo da dodam ne verujem da bi npr. navijaci Hajduka iz Splita na ovakav nacin ispratili svoje igrace sa terena posle katastrofe. Motke u ruke....samo ce to da opameti zvezdine manekene
Posalji ti njima sms da imaju pare za rucak a motkama sacekaj one koji su Zvezdu doveli do ovakvog stanja. Dobro je da su ti igraci i izasli na teren da odigraju utakmicu.

Koliko se sećam tada je Timok bio srpskoligaš i komunalni ******ri su igrali na svom stadionu...zajedničko nama i njima je što smo mi sada i oni tada u totalnom raspadu sistema i mislim da bi Zvezda mogla ovako da se obruka i protiv još slabijeg protivnika od Sevojna,koji se ipak bori za ulazak u prvu ligu...nema tu veće bruke naše od njihove.

Sine, kada budes izlazio:

1. Rucaj pre nego sto krenes
2. Proveri da li si zatvorio vodu.
3. Da li si lepo spustio slusalicu
4. Da li si ugasio sva svetla.
5. Pogledaj kroz prozor da li su oni mangupi ispred
6. Pazi kako vozis!
7. Zakljucaj vrata.

Mama Tana

Mama:
1. Nisam rucao, nista nisi ostavila u frizideru
2. Zatvorio sam vodu ali, kupatilo prokisnjava
3. Telefon nam ne radi odavno...
4. ...a i struju su nam isekli
5. Nema nikog ispred, otisli u DELTA CITY
6. Nema benzina, a i soferka mi je polomljena
7. ZAKLJUCAO SAM VRATA

sin Ognjen
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=359392

:lol: :lol: :lol: :lol: jos uvek se smejem

Izvinte, a cemu one silne molbe drzavi?
Kako uprave tako i Delija, zar se vi niste hvalili da uvek sve sami pregurate?
Eh, kamo srece da propadne jedan Titov blizanac...bez uvrede ali pun mi je ***** povlastica i pomoci koju dobijaju Zvezda i partizan od drzave...
1. Ni Zvezda ni Partizan nisu bili Titovi klubovi!
2. Slazem se da drzava ne treba da pomodne Zvezdi ali
3. Drzava mora da pomogne sportu i privatizuje ga! (Time bi pomogla i Zvezdi a i vama slaninarima jer i vi dugujete i bogu i narodu ali jos nije dosao red na vas da se to objavi)

Doživeli smo dno dna...

Слажем се... Мислим да је ово најгора сезона у историји клуба. Добро је што је крај сезоне близу, па можда и задржимо ово 3. место. А кад се заврши сезона, у клубу треба да дође до коренитих промена.

member.php
E, ovaj ti je avatar najbolji, kauboju! :D

1. Ni Zvezda ni Partizan nisu bili Titovi klubovi!

Nego chiji?

2. Slazem se da drzava ne treba da pomodne Zvezdi ali
3. Drzava mora da pomogne sportu i privatizuje ga!

S obzirom kako je uspesno odradjena privatizacija u privredi, ovo bi onda morala da bude formalnost.

(Time bi pomogla i Zvezdi a i vama slaninarima jer i vi dugujete i bogu i narodu ali jos nije dosao red na vas da se to objavi)

Jesi zvezdas al si smarac nevidjeni.

Nego chiji?

S obzirom kako je uspesno odradjena privatizacija u privredi, ovo bi onda morala da bude formalnost.

Jesi zvezdas al si smarac nevidjeni.
Treba to da ti kazem?
Ti si promasio podforum. Koliko mi se cini, ovo ti je prvi put da nesto ovde napises. (Bar u poslednje vreme). Ako te interesuje odgovor, otvori temu na politici (tamo si redovan) pa cu ti reci.
Ostatak posta necu da komentarisem. Vidi se da si pao sa neba.

Treba to da ti kazem?
Ti si promasio podforum. Koliko mi se cini, ovo ti je prvi put da nesto ovde napises. (Bar u poslednje vreme). Ako te interesuje odgovor, otvori temu na politici (tamo si redovan) pa cu ti reci.
Ostatak posta necu da komentarisem. Vidi se da si pao sa neba.

Ih i to mi reche gastarbajter. Na koliko si Zvezdinih utaklmica prijatelju bio? 0, 1,2 ili 3 ?
Temu ne posecujem jer je nepregledna zbog tvog spama i trolovanja glupim postovima. Tacnije ti mu u ovoj temi dodjes vise kao dvorska luda nego kao ozbiljni diskutant ili pravi navijach.

Ih i to mi reche gastarbajter. Na koliko si Zvezdinih utaklmica prijatelju bio? 0, 1,2 ili 3 ?
Temu ne posecujem jer je nepregledna zbog tvog spama i trolovanja glupim postovima. Tacnije ti mu u ovoj temi dodjes vise kao dvorska luda nego kao ozbiljni diskutant ili pravi navijach.
Ih i to mi reche gastarbajter.
A to kaze ko? Srbin nemackog porekla ili nemac srpskog porekla? Mesas dva jezika a ni ne pravis razliku izmedju nekoga ko zivi u inostranstvu i onoga ko tamo samo radi. Vidi se da dolazis sa politike, tamo ih je pun Q takvih pametnjakovica kao sto si ti.
Na koliko si Zvezdinih utaklmica prijatelju bio? 0, 1,2 ili 3 ?
Sto se blamiras ovakvim pitanjima? Oni koji ovaj podforum posecuju ima da prsnu od smeha. Ti naravno neces jer si ubo mecku u *icku
Tacnije ti mu u ovoj temi dodjes vise kao dvorska luda nego kao ozbiljni diskutant ili pravi navijach.
Protiv crveno boldovanog u citatu nemam nista. Stices utisak o nekom na osnovu dva ulaska na forum.
To je dovoljan razlog da te ovde ljudi ponovo ismeju.

'ajde, brisi odavde da te ne isamaram. Neces biti jedini ciganin koga cu da popisam!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back