FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DAN TANA VEĆ POBEDIO?

Dobrivoje Tanasijević - Dan Tana ima ogromnu prednost nad Zoranom Bingulcem u trci za predsednika Zvezde i njegov izbor na mesto čelnog čoveka crveno-belih samo je stvar formalnosti. Članovi Radne grupe za izbor predsednika savetovali su Bingulcu da se povuče iz trke pre izbora, jer zbog svoje političke prošlosti, ali i sadašnjosti, nema nikakve šanse za trijumf. Ipak, bivši ministar sporta tu mogućnost zasad odbija.

image.jpg

- Svima je jasno da je Dobrivoje Tanasijević apsolutni favorit u predsedničkoj trci. Uz njega su zvanično stali Marko Mišković i Vladimir Jugović, dok Zoran Bingulac i dalje krije svoje adute koji bi mu pomogli da finansijski stabilizuje klub. Zbog toga će pojedinci pokušati da nagovore bivšeg ministra omladine i sporta da se sam povuče, kako u slučaju verovatnog poraza na Izbornoj skupštini ne bi bio diskreditovan. Većina članova Skupštine dići će ruku za Dobrivoja Tanasijevića. Sada sve zavisi od reakcije Bingulca - kaže izvor Pressa blizak dešavanjima na „Marakani".

Ono što bi mogao da predstavlja problem za Bingulca jeste njegovo političko angažovanje. Naime, prema Statutu Crvene zvezde, niko ko je aktivan u politici ne može da se kandiduje za funkciju u klubu. Bingulac je bio u timu Srpske radikalne stranke i pomagao je Aleksandru Vučiću u izbornoj trci za gradonačelnika, a potom je bio i na promociji novoosnovane Srpske napredne stranke, čiji su lideri nekadašnji funkcioneri SRS-a Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić.

Prvi se sa članovima Radne grupe juče sastao vršilac dužnosti predsednika Crvene zvezde Dobrivoje Tanasijević, i verovatno izložio nacrte programa sa kojima je javnost već upoznata. Njegov protivkandidat Bingulac je u Ljutice Bogdana stigao nešto posle 17 časova, iako je njegova želja bila da ušeta u prostorije najtrofejnijeg srpskog kluba nešto posle podneva.

image.jpg

- Hteo sam da se sastanem sa Radnom grupom u 12.05. Na taj način želeo sam da na simboličan način poručim javnosti da Crvena zvezda više nema vremena za gubljenje. Napravio sam program na 30 kucanih stranica, čuo sam i ja da će Radna grupa predložiti samo jednog kandidata za mesto predsednika, ali bila bi to gruba povreda Statuta. Nameravam narednog utorka da napravim konferenciju za medije, na kojoj ću upoznati javnost sa detaljima programa - istakao je u razgovoru za Press Zoran Bingulac.

Prema nezvaničnim informacijama, Izborna skupština Crvene zvezde biće zakazana za 13. novembar, dan posle utakmice osmine finala Lav Kupa Srbije.

...Rainbow Six, crni lepotan, FLUID...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
On je dovoljno glup da ne može da shvati suštinu stvari. Verujem da znaš, da se taj kome si odgovorio krije iza imena ZzZzZz. Još mu nismo skinuli suspenziju zbog izdaje Zvezede, Delija i Sindikata i udruživanja sa odstranjenim moderatorima. Dakle, ignore za njega još uvek važi!

(Sindikalcima na zahtev, obaveštenje šaljemo na PP)

A mislili su da nas dvojicu banovanjem mogu da ućute. :hahaha: :hahaha: :hahaha:Zaboravili su na sindikalnu solidarnost i da smo se javljali sa nikova čije su nam šifre sindikalci dali. Sećaš se da je Alexu L bilo sumnjivo naglo pojavljivanje ućutalih forumaša. ;) Šteta što se Alex L više ne pojavljuje. Beše to izuzetno pošten i dobar Grobar. ( Za razliku od ovog našeg mufljuza koji lik menja a narav ne.)

Andjelkovic,Tutoric i Jestrovic napustili redove Turskog Kodzaelija i vratili se u Beograd,gde od cetvrtka treniraju sa Crvenom Zvezdom :eek:

A oni i taj njihov Kodzaeli su mi bili glavni adut ove sezone,stalno sam se kladio protiv njih i oni me nikada nisu izneverili,stalno su gubili samo dve neresene :dash::dash::dash:
Gde sad da nadjem papane koji nikog ne mogu da dobiju :think: ovi osecam bez ove trojice ima da procvetaju,da se bore za uefa kup:hahaha:

Jes sve se plasim napustili su oni Kodzaeli, nego su dobili nogu u dupe,nisu ni Turci sisali vesla da placaju balvane:hahaha:

Звезда 1945-2007

Историја фудбалског клуба Црвена звезда представља велику причу о успесима који се ређају више од шест деценија. Звезда је у свакој држави у којој је играла била најтрофејнији клуб, било да су у питању титуле (стигли смо до 25), купови (22) или дупле круне (10). Паралелно са великим успесима наш клуб је привлачио неутралне посматраче атрактивном игром. Тако је Звезда брзо постала најпопуларнији клуб у Србији и тадашњој Југославији, а подршка сто хиљада људи на Маракани била је сасвим обичан призор током 60-их, 70-их и 80-их.

Бари Токио 1991

Планови за поход на европски трон прављени су на Маракани од средине 80-их година. Звезда је у претходне две деценије остваривала солидне европске резултате састављајући тим од играча из своје омладинске школе, уз повремено довођење младих талентованих фудбалера из малих клубова, углавном у Србији. Тандем Џајић-Цветковић решио је да крене другим путем, да довођењем најбољих играча на домаћем тржишту створи екипу која би одмах могла да се такмичи на континенталном нивоу, а за неколико сезона и буде кандидат за европске трофеје.

Бари Токио 1991

Планови за поход на европски трон прављени су на Маракани од средине 80-их година. Звезда је у претходне две деценије остваривала солидне европске резултате састављајући тим од играча из своје омладинске школе, уз повремено довођење младих талентованих фудбалера из малих клубова, углавном у Србији. Тандем Џајић-Цветковић решио је да крене другим путем, да довођењем најбољих играча на домаћем тржишту створи екипу која би одмах могла да се такмичи на континенталном нивоу, а за неколико сезона и буде кандидат за европске трофеје.

:worth::worth::worth:SAMO JEDNA JE ZVEZDA :ok:

On je dovoljno glup da ne može da shvati suštinu stvari. Verujem da znaš, da se taj kome si odgovorio krije iza imena ZzZzZz. Još mu nismo skinuli suspenziju zbog izdaje Zvezede, Delija i Sindikata i udruživanja sa odstranjenim moderatorima. Dakle, ignore za njega još uvek važi!

(Sindikalcima na zahtev, obaveštenje šaljemo na PP)

A mislili su da nas dvojicu banovanjem mogu da ućute. :hahaha: :hahaha: :hahaha:Zaboravili su na sindikalnu solidarnost i da smo se javljali sa nikova čije su nam šifre sindikalci dali. Sećaš se da je Alexu L bilo sumnjivo naglo pojavljivanje ućutalih forumaša. ;) Šteta što se Alex L više ne pojavljuje. Beše to izuzetno pošten i dobar Grobar. ( Za razliku od ovog našeg mufljuza koji lik menja a narav ne.)

Povuces me za *****, i ti i tvoj sindikat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back