Ma imamo komplekse i to ti je. Mi se nosimo sa našim kompleksima pa vas tako išamaramo povremeno, ali vi se jednostavno nikada nećete osloboditi vaše sužene svesti i podržavanja primitivizma. Vi koji sebe nazivate "turskim konjanicima", vi koji prisvajate ime stadiona, vi kojima trener ode u sred tekme, a vas zbog toga nije sramota, vi koji šamarate (bivšeg) kapitena na treningu, a on vam uzvraća uvlačenjem u bulju, vi koji pretnjama terate igrače da budu nevaspitani pa se na derbiju ponašaju kao nedojebani, vi da nama pričate o nečemu.

E pa druže El Caballero, mi smo gospoda za vas, pa makar imali i komplekse ma šta oni vama značili, iako većina vas i ne zna šta znači taj izraz, jer to je jedino što vam zvuči dovoljno kompleksno da kažete, a da mi zbog toga mislimo da ste načitani. I tako, druže El Caballero, dabogda ovakve komplekse nikad ne imao, jer teška je muka pobeđivati vas lagano u "neosvojivoj tvrđavi" i biti u grupi sa Sampdorijom, Seviljom, Štutgartom i Standardom. Šta će vam takva muka da se patite, bolje je čergu na glavu pa u "beli" svet - "u krugu dvojke".