FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti se mozda jesi pomirio ali fudbaleri crvene Zvezde sigurno nisu,od muke su poceli da se tuku po terenu,ne zovu vas dzaba CIGANI prilici vam.......

Pa dobro sta to je sve normalno puno emocija,zelje,naboja......jos su bile vruce glave,mora sve da prenoci da bi hladnih glava analizirali utakmicu.
I pokazali su da im je stalo do pobede i do Zvezde cim im nije bilo svejedno mene bi vise zabrinulo da ih je boleo k.... sto su izgubili!!!!!!!!!!!
Sad kao vi ste cvecke a i vasi igraci su ulazili u komflikte celu utakmici i psovali i vredjali Zvezdine igrace,a navijaci su Vam toliko kulturni da su lomili i palili stolice, da ne govorim sto su na Ibarskoj napadali ljude koji su krenuli na derbi...

Pa dobro sta to je sve normalno puno emocija,zelje,naboja......jos su bile vruce glave,mora sve da prenoci da bi hladnih glava analizirali utakmicu.
I pokazali su da im je stalo do pobede i do Zvezde cim im nije bilo svejedno mene bi vise zabrinulo da ih je boleo k.... sto su izgubili!!!!!!!!!!!
Sad kao vi ste cvecke a i vasi igraci su ulazili u komflikte celu utakmici i psovali i vredjali Zvezdine igrace,a navijaci su Vam toliko kulturni da su lomili i palili stolice, da ne govorim sto su na Ibarskoj napadali ljude koji su krenuli na derbi...

evo naterao si me da :sad2:....a vi "cigani" ste svi sa fakulteta i iz biblioteke dosli na stadion?
pa jel citas novine? ko je divljo posle utakmice? koga su hapsili u ljutice bogdana(jel znas gde je ta ulica?) ili si sa ibarske....STEPOJEVAC REPUBLIKA :rotf:

Pa ja sam bio na derbiju bilo je fer navijanje,samo nekoliko anti-ciganskih pesama se pevalo,a sto se tice stolica nemam komentar

Dobro..shvatili smo sta je pesnik hteo da kaze..
Cemu sve ovo??
Pobedili ste svaka cast eto raspisali ste se ko da sta osvojili ligu sampiona i sad dosta ..
Cini mi se da mi u skorije vreme nije bilo tako tesko kad vidim kako oni balvani brukaju ime kluba..Nazalost,mi smo ove sezone izgubljen slucaj,ali gledajte bre sebe..Sto se radujete toliko ,kada je i vama bilo slicno??Nikad se ne treba radovati tudjoj nesreci..

Cemu sve ovo??
Pobedili ste svaka cast eto raspisali ste se ko da sta osvojili ligu sampiona i sad dosta ..
Cini mi se da mi u skorije vreme nije bilo tako tesko kad vidim kako oni balvani brukaju ime kluba..Nazalost,mi smo ove sezone izgubljen slucaj,ali gledajte bre sebe..Sto se radujete toliko ,kada je i vama bilo slicno??Nikad se ne treba radovati tudjoj nesreci..

Ajd mi sad objasni zasto NESRECA.Pa i vi ste se radovali i podjebavali pre derbija i pricali kako cete da nas napunite i sta sad?Zasto cutite,slavicu i slavicu i slavicu POBEDU!!!NAPRED PARTIZAN

Cemu sve ovo??

ovo bold je tacno 100%
....I KAD JE PRVI I KAD SE BORI ZA ZIVOT GOLI....

VOLIM PARTIZAN.....

e cigani kad ste vi nas ebali smarali ste po dva meseca....e pa doslo nasih 5 minuta :mrgreen:

Ajd mi sad objasni zasto NESRECA.Pa i vi ste se radovali i podjebavali pre derbija i pricali kako cete da nas napunite i sta sad?Zasto cutite,slavicu i slavicu i slavicu POBEDU!!!NAPRED PARTIZAN
Ja to nisam tvrdila.Nisam imala na osnovu cega,jer realnost je surova..Sa kojim timom ??
Jedino se uzdati da ce Milijas dati iz slobodnog udarca gol??Zalosno..
Nesretni Gaj kad je video koliko smo nemocni pukao je..
Slavite..i treba,ali radite to sa stilom :)
Znaci na svojim stranicama..provokacijom se nista ne postize.

Ja to nisam tvrdila.Nisam imala na osnovu cega,jer realnost je surova..Sa kojim timom ??
Jedino se uzdati da ce Milijas dati iz slobodnog udarca gol??Zalosno..
Nesretni Gaj kad je video koliko smo nemocni pukao je..
Slavite..i treba,ali radite to sa stilom :)
Znaci na svojim stranicama..provokacijom se nista ne postize.

g-djice zvezdana a sto cackate mecku pod ckupi? i jos posle izgubljenog derbija?
devojcice zao mi je sto ti s..j.ebavamo samopouzdanje i egotrip ali sama si trazila nismo ti mi krivi sto navijas za raspali klub :mrgreen:

g-djice zvezdana a sto cackate mecku pod ckupi? i jos posle izgubljenog derbija?
devojcice zao mi je sto ti s..j.ebavamo samopouzdanje i egotrip ali sama si trazila nismo ti mi krivi sto navijas za raspali klub :mrgreen:

:dash::dash::dash:
Ti bas imas problem sa shvatanjem??
Pa i da izgubimo jos 5 derbija UVEK cemo biti bolji od vas :mrgreen:

Ako ne shvatas sta se pise..nek ti neko objasni,jer ocigledno ne razumes :hahaha:

:dash::dash::dash:
Ti bas imas problem sa shvatanjem??
Pa i da izgubimo jos 5 derbija UVEK cemo biti bolji od vas :mrgreen:

Ako ne shvatas sta se pise..nek ti neko objasni,jer ocigledno ne razumes :hahaha:

1. imam glup sam ko tocak
2. uvek jel to ono racunate '91 i u narednom milenijumu? ok svaka cast :klap:
3. glup sam to sam napomenuo :eek:

p.s. arhiva bilo kojih dnevnih novina od 01.09. i citaj naslove za zvezdu....ja bih pre navijao za radnicki sa Novog Beograda nego za PARTIZAN posle takvih naslova.

ali problem je izgleda sto ti ne svatas neke stvari :think: kao na primer da ste pukli kao babuni

Sta je Topalovici, doslo vasih 5 minuta pa ste se razmileli ovde? I posle niste kompleksasi? Ajde idite na vasu temu i pogledajte kakve i koliko smo mi postova ostavili kad smo pobedili 4-1 pa uporedite sa ovim ovde. Mnogo jaka vajda pobediti ovakvu skroz upropastenu Zvezdu a slavite kao da ste osvojili LS.

Sta je Topalovici, doslo vasih 5 minuta pa ste se razmileli ovde? I posle niste kompleksasi? Ajde idite na vasu temu i pogledajte kakve i koliko smo mi postova ostavili kad smo pobedili 4-1 pa uporedite sa ovim ovde. Mnogo jaka vajda pobediti ovakvu skroz upropastenu Zvezdu a slavite kao da ste osvojili LS.

kako si nam obrusio :sad2:

jao kako cu sad kuci :think:

polako mi ebemo sistematski mesecima pa gori smo mi od vas cigana :mrgreen:

e tugo zvezdina....

Ma bre u pravu je bio Koroman, vi ste najveci kompleksashi. Sad kad su nas neobrazovani smradovi ojadili i rashrafili, vi tu kao nas neshto podjebavate i likujete. Shta je bilo kad ste dovodili sve vashe propalitete u klub, pochev od Cirica, do sadashnjeg vam direktora, predsednika ***** li ga. Shto se onda niste qrchili!?!?
E jedva chekam da igrate sa Dorijom, ima iz sveg srca da navijam da vas debelo oguze!
Bilo kako bilo ostacete Tudjmanova dechica, jer proshlost se ne da obrisati, likovima cara Dushana i srpskim zastavama na jugu, zato tishina Grobljani i svi u mishije rupe!
Ma imamo komplekse i to ti je. Mi se nosimo sa našim kompleksima pa vas tako išamaramo povremeno, ali vi se jednostavno nikada nećete osloboditi vaše sužene svesti i podržavanja primitivizma. Vi koji sebe nazivate "turskim konjanicima", vi koji prisvajate ime stadiona, vi kojima trener ode u sred tekme, a vas zbog toga nije sramota, vi koji šamarate (bivšeg) kapitena na treningu, a on vam uzvraća uvlačenjem u bulju, vi koji pretnjama terate igrače da budu nevaspitani pa se na derbiju ponašaju kao nedojebani, vi da nama pričate o nečemu. :thumbdown: E pa druže El Caballero, mi smo gospoda za vas, pa makar imali i komplekse ma šta oni vama značili, iako većina vas i ne zna šta znači taj izraz, jer to je jedino što vam zvuči dovoljno kompleksno da kažete, a da mi zbog toga mislimo da ste načitani. I tako, druže El Caballero, dabogda ovakve komplekse nikad ne imao, jer teška je muka pobeđivati vas lagano u "neosvojivoj tvrđavi" i biti u grupi sa Sampdorijom, Seviljom, Štutgartom i Standardom. Šta će vam takva muka da se patite, bolje je čergu na glavu pa u "beli" svet - "u krugu dvojke". :super:

Ma imamo komplekse i to ti je. Mi se nosimo sa našim kompleksima pa vas tako išamaramo povremeno, ali vi se jednostavno nikada nećete osloboditi vaše sužene svesti i podržavanja primitivizma. Vi koji sebe nazivate "turskim konjanicima", vi koji prisvajate ime stadiona, vi kojima trener ode u sred tekme, a vas zbog toga nije sramota, vi koji šamarate (bivšeg) kapitena na treningu, a on vam uzvraća uvlačenjem u bulju, vi koji pretnjama terate igrače da budu nevaspitani pa se na derbiju ponašaju kao nedojebani, vi da nama pričate o nečemu. :thumbdown: E pa druže El Caballero, mi smo gospoda za vas, pa makar imali i komplekse ma šta oni vama značili, iako većina vas i ne zna šta znači taj izraz, jer to je jedino što vam zvuči dovoljno kompleksno da kažete, a da mi zbog toga mislimo da ste načitani. I tako, druže El Caballero, dabogda ovakve komplekse nikad ne imao, jer teška je muka pobeđivati vas lagano u "neosvojivoj tvrđavi" i biti u grupi sa Sampdorijom, Seviljom, Štutgartom i Standardom. Šta će vam takva muka da se patite, bolje je čergu na glavu pa u "beli" svet - "u krugu dvojke". :super:

Ne, uopste nemate komplekse. Ovo sto ste se razmileli po ovoj temi i slavite kao da ste pobedili Milan na meaci a ne Zvezdu koju su unistili neobrazovani majmuni, to nisu kompleksi. Nisu kompleksi ni to sto ste velicali ovde onog retarda Smiljanica kad se prose.ravao a posle kad ste pukli je bilo "on je klinac". Takodje ni kad pevate na utakmici sa Zrinjskim "sisaj Zvezdo". Uostalom, vas ljubimac je rekao sve:

Saša Ćurčić: Mnogo smo bolji od zvezde, ali oduvek smo imali kompleks od njih, pa verujem da ćemo ih i sutra vratiti u život

Bivši fudbaler Partizana i pobednik serijala „VIP Veliki Brat” Saša Ćurčić ne veruje da će njegov nekadašnji klub trijumfovati u predstojećem „večitom derbiju”! Đani tvrdi da će crno-beli u predstojećem derbiju vratiti večitog rivala u život, koji pred subotnji okršaj na stadionu Partizana zaostaje za liderom ogromnih devet bodova.

- Joj, brate, nešto ne verujem u pobedu Partizana. Mnogo smo bolji ove sezone, ali kad dođe derbi, to ne igra veliku ulogu. Partizan ima večiti kompleks od crvene zvezde. Tako je bilo dok sam ja igrao, tako je bilo pre mene, a tako je i sad. Mislim da ćemo vratiti zvezdu u život, kao što se mnogo puta u prošlosti dogodilo - kaže Đani.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back