FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izašlo pre 10-ak dana, ne znam da li je bilo ovde, ali je zanimljivo.
-------------------
Press Online
-------------------
19.12.2007
BG Blues
Toplice, ne budi P...

Ako Toplica pusti Koromana da ode, dokazaće da je i on P...iksi. Ne postoji igrač u poslednjih desetak godina koji je toliko sebe uložio u crveno-beli dres, izuzimajući Marka Pantelića, s kojim je garantovano u prošlom životu bio blizanac.

Pričati (pisati) o "aktuelnom trenutku FK Crvena Zvezda" je, definitivno, besmisleno. Ali, ako iko misli dobro Zvezdi, čuće šta je Koroman rekao: "Dovedite mi nekog, da imam s kim da igram! U suprotnom, odoh". Poruka ne može biti jasnija. Kao da je samo preneo ono što svaki Delija misli. A ako je novom rukovodstvu važnije dva, tri miliončića, za koje će opet da dovedu neke Barkose i Varkose, nek se nose u... Japan ili gde već hoće. Dakle, Toplice, stisni petlju i pokaži da si dorastao da budeš tu gde jesi. I evo, javno obećavam da do kraja januara neću da pominjem navijačke motke, da ne bi ispalo da pravdam one morone koji su čoveku (čoveku, ne policajcu) gurali baklju u usta. Ali posle toga...

P.S. Ja sam miran porodični čovek koji bi strašno voleo da na proleće sa klincem bude opet redovan na Marakani. Samo neću da mu rizikujem život. I hoću da mu pokažem: "Vidiš, sine, tako igra Zvezda. A onaj mali sa osmicom na leđima što im decu pravi, to je Koroman".
-------------------

Izgleda da će možda u Zvezdu napadači Prince Tagoe(Gana) i Tresor Mputu(DR Kongo). Obojica su ekstra fudbaleri i mislim da bi nam puno značili takvi špicevi. Mrzi me sad da pišem,ima na internetu solidno podataka o njima. Mputu je bio na probi u Arsenalu i trebao je da potpiše. Nazivaju ga novim Etoom. Pojačanja treba dovoditi iz Afrike, a ne iz Južne Amerike,jer su jaki i brzi ko životinje,hoće da igraju na svim mogućim prohodnim i neprohodnim terenima i jeftini su. Pa,pogledajte Betolngara,čovek će da razbija kad se malo kultiviše,a doveden je za neku bednu siću, i još je iz Čada, a to je jedna od najlošijih afričkih zemalja u fudbalu

За све Православце, Србе и Делије нова година је за 12 дана...

Nemas ni tri cela posta,a vec seres kao trudna foka.
Ja sam Srbin,Pravoslavac (iako ne verujem u crkvu,jer su to sve banditi) i Delija ( u slobodno vreme deklarisem se i kao Izdajnik) i zabole me **** za crkvena izdrkavanja oko datuma. Pametni ljudi,naucnici su izracunali da je nova godina bila pre 2 dana i cao. A ti u popove,pa slavi kad hoces.
Uostalom,i Grci su Pravoslavci,pa slave po novom kalendaru,jer su pametni i razumni ljudi.

Cigani,zelim vam svima SRECNU NOVU GODINU,pa makar je slavili i po kineskom ili hindu kalendaru. SRECNA VAM NOVA GODINA sta god da ste i koje god vere da ste i nacije i mentalnog sklopa...i da ste Beduini,i Amisi,i Marsovci,Japanci,Eskimi,pingvini...sta god!
SRECNI VAM I BOZICNI PRAZNICI i NOVA GODINA PO STAROM KALENDARU!
Da se dobro najedete i napijete kao goveda i kao da celu godinu posle necete nista jesti, ni piti.
:D:D:D

Sve najbolje svima od PSD-a!

Najbitnije je da mi zadrzimo nasu hriscansku vjeru i pravoslavno ucenje... da, taj Betolngar ce biti strasan napadac, vec vidim kako na narednom derbiju cepa mrezu partizana.............

248723gif280x210dy4hf4.gif

Nemas ni tri cela posta,a vec seres kao trudna foka.
Ja sam Srbin,Pravoslavac (iako ne verujem u crkvu,jer su to sve banditi) i Delija ( u slobodno vreme deklarisem se i kao Izdajnik) i zabole me **** za crkvena izdrkavanja oko datuma. Pametni ljudi,naucnici su izracunali da je nova godina bila pre 2 dana i cao. A ti u popove,pa slavi kad hoces.
Uostalom,i Grci su Pravoslavci,pa slave po novom kalendaru,jer su pametni i razumni ljudi.

Извини како смеш себе да називаш православцем и Делијом ако не верујеш у цркву?!
Па и Дарвин је био научник, јер и у његову теорију верујеш??
У реду, доста више.
Африканци би били добри, надам се и Качар, само још голман...

Извини како смеш себе да називаш православцем и Делијом ако не верујеш у цркву?!
У реду, доста више.

Ne znam od kada to sve Delije MORAJU da budu Pravoslaci? I zasto smo mi kao najvijacka grupa uopste pobratimi (Ortodox brothers) sa navijacima Olimpijakosa ako oni slave Bozic po novom kalendaru?
Predstavljam se kao Pravoslavac,jer sam kao takav rodjen,rodjen sam i kao Srbin i to nisam mogao da biram,Moga sam da budem i Musliman,i Ustasa,i Kinez...i bilo sta. A ono sto nisam izabrao sam ne smatram nekom posebnom privilegijom. Mogao sam da budem i Grobar,ali eto sva sreca desilo se da mi cale navija za Zvezdu i ujak i cela familija i eto. Sad sam ja to preneo na ujakove klince i oni navijaju za Zvezdu.
A,posto odlicno znam sastav severne tribine,mogu da ti kazem da minimum pola oni ljudi koji dolaze na Sever niti zanima crkva,niti nesto posebno veruju,niti ih boli uvo za bilo sta slicno tipa crkveni praznici,datumi,kalendari...osim da Zvezda pobedi i da posle toga eventualno privedu neku ribu na sex,zurja,pijanke i slicno :) Isto kao i ja! :)
A,izneadio bi se kada bi znao koliko tu ima simpatizera i clanove ovih izdajnicki stranaka tipa DS i LDP. :lol: Nebrojano puno,veruj mi. Oni su najzagrizeniji. Ali meni to nije bitno. Ja na stadion dolazim zbog Zvezde i za mene je Zvezda veca i od bilo koje vere i bilo koje nacije i same Srbije,akamoli neke stranke ili organizacije.
Da ne duzim puno i da ti kazem da me ni Darvin ne zanima. :D On je bio palamuda. :D Darvin nema veze sa NG. Jednostavno ljudi su seli i izracunali koliko zemlji treba da obidje oko sunca i da kalendar kasni 15 dana i rekli danas je taj i taj datum. Kraj price. Zamisli jos kada ne bi postovali ni vremenske zone i slicno. Crkva je dogma brate moj. Bila ona pravoslavna,katolicka,muslimanska,hindu...bilo koja...to je dogma,birokratija obicna. U Boga verujem,ali u crkvu ne,to je moj stav.
Upoznao sma u zivotu toliko stranca i ziveo sa njima,raznih religija (Ameri,Kinezi,Siptari,Francuzi,Holandjani,Rusi,Muslimani...) i svi su manje vise bili isti. Jedi su bili barabe,drugi su bili strasni likovi i ljudi. I to je jedino sto ostaje iza coveka.
Vidim malog Kineza u sred Kine sa Zvezdinim dresom "Beobanka"...i sta da mu kazem,da odjebe jer nije pravoslavac. Ej,mali klinac nema veze sa zivotom,ne znam ni odakle mu dres.Ja se odusevio!!! Znam neke Engleze koji su svoj tim u malom fudbalu nazvali Red Star i stavili sebi imane ana dresove sa IC na kraju. PAdaju u nesvest za Pixija,Panceva i ostale...i? Svi su oni brate nasi...svi smo mi nasi.

A tebi zelim sve najbolje u novoj godini koju god da slavis i srecan Bozic! Pozdrav!

Не желим да се расправљам, нов сам а и мрзи ме. Иначе, о том познавању "састава севера" сам се наслушао, веруј ми. Наравно да свакаквих људи на северу има, у сваком житу има кукоља, али људи који воде трибину су нормални по сваком питању и свака им част. Боре се за Српство више него било ко. Да није њих били би ко гробље, можда и гори

У реду, доста више.

Prosipaš srpstvo, a ne znaš da se ne kaže jer nego jel ako hoćeš nekoga nešto da pitaš ;)

Spasojević: Ne odustajem od povratka Zvezde u Evropu

Predsednik Crvene zvezde Toplica Spasojević izjavio je u intervjuu agenciji Beta da ga problemi u prvih mesec dana na funkciji prvog čoveka najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba nisu primorali da odustane od zacrtanih ciljeva, odnosno vraćanja Zvezde na evropsku scenu.

"Entuzijazam nije opao. Nisam poznat kao osoba koja lako odustaje od ciljeva. Imam energije da se izborim sa problemima", rekao je Spasojević agenciji Beta.
Spasojević je na mesto predsednika Zvezde došao krajem novembra, a već na njegovoj prvoj utakmici, protiv Hajduka iz Kule, navijači "crveno-belih" su brutalno pretukli pripadnika Žandarmerije, na šta je policija uzvratila hapšenjem huligana, ali i čelnika beogradskog kluba, na čelu sa generalnim sekretarom Zoranom Damjanovićem.
Funkcioneri Zvezde su uhapšeni zato što nisu sprečili incident, ali su mediji spekulisali da je u pozadini svega obračun policije sa "fudbalskom mafijom".
"Ideja države da se obračuna sa svim anomalijama u fudbalu, uključujući i huligane i sumnjive menadžerske poslove, sasvim je ispravna. Ali ako su hapšenja funkcionera Zvezde bila samo na osnovu odgovornosti, onda to nije bilo dobro rešenje", ocenio je Spasojević.
"Zato smo i predložili širu društvenu akciju koju je Zvezda inicirala, ali sa kojom ne može sama da se izbori. Očekujem uskoro odgovore svih nadležnih državnih organa, da pokrenemo stvari sa mrtve tačke. Svesni smo da je težak put do ozdravljenja srpskog fudbala, ali uvek se počinje prvim korakom", dodao je predsednik Zvezde.
Spasojević je najavio i transparentno poslovanje kluba, ali nije mogao da potvrdi da li će Zvezda ubuduće obelodanjivati i cene transfera, zbog kojih je najčešće i pominjana "fudbalska mafija" u Srbiji.
"Nećemo saopštavati samo poslovne tajne, mada još ne znam šta sve spada pod to. Poslovanje će, međutim, biti transparentno u smislu da će sa svim poslovima biti detaljno upoznat kompletan Upravni odbor kluba", rekao je Spasojević.
Jedan od ciljeva akcije Zvezdine inicijative za ozdravljenje srpskog fudbala, prema rečima Spasojevića, takođe i porodičnog prijatelja dugogodišnjeg generalnog sekretara Partizana Žarka Zečevića, jeste i naučiti decu da poštuju protivnika.
"Nije fraza, ali nema jake Zvezde bez jakog Partizana, ali i barem još nekoliko uspešnih srpskih klubova. Ceh slabe lige plaćamo poraznim učinkom u Evropi. To bi sve odgovaralo i Fudbalskom savezu Srbije, a dobri rezultati nacionalnog tima bi, opet, klubovima doneli finansijsku korist. Igrači Zvezde bi, recimo, sada koštali pet puta više da su se 'orlovi' plasirali na Svetsko prvenstvo", rekao je Spasojević.
"Prvo svi, ipak, treba da rešimo probleme u svom dvorištu, pa potom da svi zajedno, predstavnici četiri ili pet najjačih klubova i predsednik FŠ Zvezdan Terzić, sednemo i razgovaramo o budućnosti srpskog fudbala, koja neće ni postojati ako u zemlji imamo samo dva stadiona sa reflektorima", ocenio je Spasojević.
Spasojević je ranije najavio da će Zvezda u 2008. godini dobiti akademiju za mlade fudbalere, dva terena sa veštačkom podlogom, prvi do februara, a drugi do juna, kao i da će početi pripreme za izgradnju Kuće slavnih, Zvezdinog kafea, poslovnog prostora veličine izmedu 1.500 i 2.000 kvadratnih metara i ugradnju semafora.
Sve to bi trebalo da bude gotovo do 2009. godine, a Spasojević je izjavio da postoji mogućnost da u 2010. godini Zvezdin stadion bude delimično i pokriven.
Navijače, ipak, najviše zanimaju sportski rezultati, koji su u jesenjem delu sezone nedostajali Zvezdi.
"Imaćemo jači skauting. Sportski direktor Stevan Stojanović će dobiti pomoć. Zbog svih problema nismo stigli da se dobro organizujemo za zimski prelazni rok, ali ćemo pojačanja za letnji rok početi da tražimo već u februaru", naglasio je Spasojević.
"Moraćemo da se u budućnosti oslonimo i na naš podmladak, koji će sa pomoćnicima predvoditi Mitar Mrkela. Kao nacija smo odstupili od lepršavog, prepoznatljivog stila koji nas je krasio, ali je činjenica da imamo genetski kod da se nadigravamo", dodao je predsednik Crvene zvezde.

Случајно сам написао јер, знам како треба, и ја се згрозим кад видим то. :-?

У реду, миран сам :lol:

Јој кад видим и чујем овог Топлицу смучи ми се! Ко је Топлица?? Он и фудбал :shock:

Taj Toplica je najbolje što se desilo u Zvezdi. Da li ste vi čitali njegov plan? Znam ja da ne mora da znači da će ga ispuniti,ali ja neću da pljujem čoveka dok ne vidim kako će da odradi posao. Piksija su svi hvalili kad je došao,pa šta nam je ostalo. Nama treba takav privrednik koji će da pustu struku struci,ekonomiju ekonomistima. Šta,treba neko da bude predsednik samo ako je igrao fudbal u Zvezdi,bez obzira na obrazovanje? To su gluposti. Svi treba zajedno da teramo Toplicu ako se pokaže da je lopov i nesposoban,a ne pre nego što je išta započeo. Jel treba da drži konferencije za štampu kad dodje pojačanje kao Piksi? To nije posao predsednika. Pored Piksija,nama nije trebao ni sportski direktor,ni trener,jer je hteo svuda da se meša.Ostao nam je propao teren,loša infrastruktura,nikakva omladinska škola. Mi moramo da dignemo klub na noge,a ne da jurimo rezultate. Bili smo prvaci dve godine za redom,pa smo se brukali u Evropi. Čovek hoće da vrati omladinsku školu na mesto,da postavi veštačke terene,zameni travu. Nisam ja glup,znam da ne mora da znači da će to i ispuniti,ali hajde da vidimo,jer gore od ovog ne može

Taj Toplica je najbolje što se desilo u Zvezdi. Da li ste vi čitali njegov plan? Znam ja da ne mora da znači da će ga ispuniti,ali ja neću da pljujem čoveka dok ne vidim kako će da odradi posao. Piksija su svi hvalili kad je došao,pa šta nam je ostalo. Nama treba takav privrednik koji će da pustu struku struci,ekonomiju ekonomistima. Šta,treba neko da bude predsednik samo ako je igrao fudbal u Zvezdi,bez obzira na obrazovanje? To su gluposti. Svi treba zajedno da teramo Toplicu ako se pokaže da je lopov i nesposoban,a ne pre nego što je išta započeo. Jel treba da drži konferencije za štampu kad dodje pojačanje kao Piksi? To nije posao predsednika. Pored Piksija,nama nije trebao ni sportski direktor,ni trener,jer je hteo svuda da se meša.Ostao nam je propao teren,loša infrastruktura,nikakva omladinska škola. Mi moramo da dignemo klub na noge,a ne da jurimo rezultate. Bili smo prvaci dve godine za redom,pa smo se brukali u Evropi. Čovek hoće da vrati omladinsku školu na mesto,da postavi veštačke terene,zameni travu. Nisam ja glup,znam da ne mora da znači da će to i ispuniti,ali hajde da vidimo,jer gore od ovog ne može

Разумем ја то, и надам се да ће испунити бар нешто од тога, али пази ово:
Пикси одлази из "непознатих разлога" и онда се појављује овај човек ниоткуда и одмах прича како ће делта имати место у управи клуба и да би требали и стадион да назовемо делта јер ће тако да нам донесе неки профит :shock:

Разумем ја то, и надам се да ће испунити бар нешто од тога, али пази ово:
Пикси одлази из "непознатих разлога" и онда се појављује овај човек ниоткуда и одмах прича како ће делта имати место у управи клуба и да би требали и стадион да назовемо делта јер ће тако да нам донесе неки профит :shock:

Pa, Marko Mišković je finansirao prelazni rok i sa Piksijem na čelu. Nema to veze. A što se tiče odlaska Piksija,mislim da je jednostavno shvatio da nam predstoje teški dani,pa uhvatio šturu. A možda i stvarno želi da bude trener

@Plesu,dva vrlo dobra posta
Ne znam da li vjerujem ili ne(agnostik),ali mi se nimalo ne svidja kako crkva funkcionise.Svejedno,Nova Godina je 1 Januara,naucno dokazano,oni koji hoce da slave Srpsku,neka slave,ali neka puste one na miru koje to rade prvog.Boli me dupe,ko je kakve nacionalnosti vazno je kakav si covjek.Vi ste svi prvo ljudi,pa tek onda Srbi,Bosanci,Crnogorci,Kirgistanci,Kazahstanci,Uzbeci,Jermeni(ne Armeni :)),Kenijci,Englezi...
A NG ona lets say univerzionalna se slavi 1 Januara.
Ko oce da slavi Serbian New Year neka slavi...Ko nece njegov problem.
Nego to je toliko NEBITNA TEMA da ne znam sto uopste pisem o tome,ali nisam mogla da odolim...:).
Mrzim nacionalizam bilo kakve vrste...

То да је дошао у Џајин минус од 7,7 милијарди евра и да је увео у плус??

7.7 MILIJARDI EVRA????? :shock: :lol:
Pa mislim, i Milan bi se ugasio kad bi bio u tolikim dugovima. :lol:

Dugovi su kao bili oko 7 miliona evra, ali ko zna da li je to uopste istina. Secam se kad je rasprodao onu Dzajinu ekipu, rekao je da smo izasli iz dugova a mesec dana posle toga smo opet bili u nekim dugovima. Znaci, ko zna sta je tu istina. Za 20 godina Dzajine vladavine imali smo 3(i slovima tri) blamaze a to su Monpelje, CSKA Kijev i Zenit a za dve godine Pixijeve vladavine Liberec, Levadija, Aris i treca postava Boltona. Da ne pominjem onu blamazu protiv Grobara i to na marakani.

7.7 MILIJARDI EVRA????? :shock: :lol:
Pa mislim, i Milan bi se ugasio kad bi bio u tolikim dugovima. :lol:

Dugovi su kao bili oko 7 miliona evra, ali ko zna da li je to uopste istina. Secam se kad je rasprodao onu Dzajinu ekipu, rekao je da smo izasli iz dugova a mesec dana posle toga smo opet bili u nekim dugovima. Znaci, ko zna sta je tu istina. Za 20 godina Dzajine vladavine imali smo 3(i slovima tri) blamaze a to su Monpelje, CSKA Kijev i Zenit a za dve godine Pixijeve vladavine Liberec, Levadija, Aris i treca postava Boltona. Da ne pominjem onu blamazu protiv Grobara i to na marakani.

Potpuno se slažem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back