FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кад је Фрањо умро, ја био тада у гимназији. У мом одељењу од 10 мушких, 5 гробара, 3 делије и двојица што нису пратила фудбал. И тако умре Фрања... Имали час физичког и сад одмор, облачимо се, и улази друго одељење с којим смо имали најбоље односе. Један из тог одељења мртав 'ладан ушао и рекао: "Моје саучешће гробарима поводом смрти бившег председника." Умало је дошло до крваве туче кад су скочили гробари из мог одељења. :| Срећом па су хладне главе преовладале. Ту сцену никада нећу заборавити.

Ooooo vi svi kao da ste bili kod nekog gurua pa vam sve ovo prebajao. :lol: Svi pričate isto kao navijeni. :lol: Ma veruj šta hoćeš, niko ti ne brani, nego sve to postaje suviše bljutavo. Ovde smo na forumu imali raspravke i argumente na tone, nisi bio na tim časovima i opravdani su izostanci. :D
Поглавник је био на челу спортског друштва, ако ме сећање добро служи. :lol:

Imena strelaca ne znam, al evo rezultati.

3.5.1989. Crvena zvezda - Partizan 3-1
17.9.1989. Crvena zvezda - Partizan 1-0
16.3.1990. Partizan - Crvena zvezda 0-2
18.4.1990. Crvena zvezda - Partizan 1-0
2.5.1990. Partizan - Crvena zvezda 2-3
13.10.1990. Crvena zvezda - Partizan 1-1
27.4.1991. Crvena zvezda - Partizan 3-1
22.9.1991. Partizan - Crvena zvezda 2-2
22.3.1992. Crvena zvezda - Partizan 0-0
6.5.1992. Crvena zvezda - Partizan 0-1
13.5.1992. Partizan - Crvena zvezda 2-2
2.10.1992. Crvena zvezda - Partizan 1-1

hvala

Crno nam se pise.

Janković još 2,5 godine u C.zvezdi

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković, potpisao je u utorak dvoipogodišnji ugovor sa tim klubom. 35-godišnjem treneru, koji je preuzeo tu funkciju od Milorada Kosanovića krajem jesenjeg dela šampionata, punu podršku za dalji rad su pružili predsednik kluba, Toplica Spasojević, kao i sportski direktor, Stevan Stojanović.

kompletna vest :http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=01&dd=08&nav_id=279581

Press piše u sutreašnjem broju da je Perović na korak od Bazela. Prosto neverovatno,ako je istina. Ja sam očekivao da on bude jedan od nosioca igre u narednom periodu. Mi takvo krilo nemamo, a dečko je plus Zvezdino dete. Sigurno je dva puta bolji od pola igrača Zvezde. Ali,eto,tako se vidi nečija vrednost. Neko se povredi i godinu dana ne igra fudbal,pa opet ima kupaca,a neko igra standardno godinama i ne nadje se budala...

Zvezda se interesuje za Makednoca, Ivana Tričkovskog b92.net/sport/fudbal/
"Brz, dribler, nepredvidiv, lako rešava situacije 'jedan na jedan', 'jedan na dva', čak i 'jedan na tri' "rekao je trener Rabotnickog
e ovakav nam treba :-D
-----------
inace dobro pojacanje bi bilo odlazak gore navedenih a mozda i jos po nekih;
"Zvezda" i "pojacanja" 2 reci nikako ne idu zajedno u poslednje vreme

Doći će bar neko od ovih igrača:

stranci:
Prince Tagoe ( ponuda poslata,čeka se odgovor kluba)
Tresor Mputu (teško,već je bio na probi u Arsenalu,treba ponovo)
Adrian Sikora (promenljivo stanje)
Juraj Halenar (prednost cena,biće ako propadnu Tagoe i ostali)
Karlos (cena problem,moguće)
Hernani (takodje cena problem,u prednosti je Karlos)
Ivan Tričkovski (cene ga milion,možda ali ne verujem)
Dariuš Pjetraščak (mislim da je tako ime,odbrana,ne verujem)

domaći:
Gojko Kačar (stanje je opšte poznato)
Ranko Despotović (nova mogućnost,verovatno zato što nema dobrih ponuda iz Evrope)
Pavle Ninkov ( 95% je već na Marakani)
Marko Blažić (takodje)
Saša Stamenković (mogućnost,utihnulo u zadnje vreme)

Pa,ja bih voleo da mogu da se hvalim kako imam insajderske informacije,ali,na žalost nemam. Ovaj spisak sam napravio tako što sam redovno u većini novina i na internet sajtovima pratio informacije u vezi Zvezdinog prelaznog roka,a o igračima se interesovao isto tako. Znači,ovo nije ekskluziva,već blago čitanje izmedju redova u novinama.
Žoao Karlos ili bolje reći Karloš,pošto je Brazilac, je odbrambeni igrač,štoper Lokerena. Trenirali su ga Muslin i Janković. Ne znam tačno,valjda ima oko 28 godina. Košta oko milion evra,možda čak i preko,pa je to najveći problem. Traži ga Monako i još par francuskih klubova. Imao je priliku da već ode u prethodnim rokovima,ali je Lokeren zapeo bio oko para. Uglavnom su do sada bile pohvale,a i Janković ga hoće jer ga poznaje. Raspitivao se kod Ivana Vukomanovića za Zvezdu još pre mesec dana što znači da interesovanje nije novo. Ima želju da dodje. Još jedna bitna činjenica,igrao je sa Gajom u tandemu u CSKA.

Zvezda se interesuje za Makednoca, Ivana Tričkovskog b92.net/sport/fudbal/

e ovakav nam treba :-D
-----------
inace dobro pojacanje bi bilo odlazak gore navedenih a mozda i jos po nekih;
"Zvezda" i "pojacanja" 2 reci nikako ne idu zajedno u poslednje vreme

Jel znate koje trener Rabotnickog koji od tog Trickovskog pretvara u Maradonu i Pelea u jedno? Cuveni trener,najvece trenersko ovim Balkana i mnogo sire od Balkana. Balkanski Murinjo,Kapelo,Venger i Ferguson. Mag nad magovima! DRAGOSLAV BEKVALAC!!! :lol: :lol:
Taj Makedonac da je takav zavrsio bi kao Pandev,a ne bi se vijao po Makedoniji,jos je bio u OFKi i nista.
Pored svih onih pobrojanih pominje se i neki Brazilac Gebel,22 godine. Osvajao je prvenstvo sveta za mlade sa Brazilom dva puta. Igra odmah iza napadaca i odlican je dribler. Igra za Atletiko Paranense ako se ne varam i trnutno je u nemilosti trenera. Mislim da je ova informacija netacna,posebno jer se pominje cena od oko 500 000 evra sto je smesna cena za takvog igraca. Ili to nije taj igrac ili to nije ta cena. Neko tu laze. Ali eto da vam saopstim. Mada moze da se desi i to da Brazil ima gomilu takvih igraca,pa ih nije ni briga sto ce da ga daju za 500 000 evra. videcemo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back