FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
trekopp:
Zanimaju me rezultati vecitih derbija u periodu 1989-92. kao i imena strelaca

Imena strelaca ne znam, al evo rezultati.

3.5.1989. Crvena zvezda - Partizan 3-1
17.9.1989. Crvena zvezda - Partizan 1-0
16.3.1990. Partizan - Crvena zvezda 0-2
18.4.1990. Crvena zvezda - Partizan 1-0
2.5.1990. Partizan - Crvena zvezda 2-3
13.10.1990. Crvena zvezda - Partizan 1-1
27.4.1991. Crvena zvezda - Partizan 3-1
22.9.1991. Partizan - Crvena zvezda 2-2
22.3.1992. Crvena zvezda - Partizan 0-0
6.5.1992. Crvena zvezda - Partizan 0-1
13.5.1992. Partizan - Crvena zvezda 2-2
2.10.1992. Crvena zvezda - Partizan 1-1

Izašlo pre 10-ak dana, ne znam da li je bilo ovde, ali je zanimljivo.
-------------------
Press Online
-------------------
19.12.2007
BG Blues
Toplice, ne budi P...

Ako Toplica pusti Koromana da ode, dokazaće da je i on P...iksi. Ne postoji igrač u poslednjih desetak godina koji je toliko sebe uložio u crveno-beli dres, izuzimajući Marka Pantelića, s kojim je garantovano u prošlom životu bio blizanac.

Pričati (pisati) o "aktuelnom trenutku FK Crvena Zvezda" je, definitivno, besmisleno. Ali, ako iko misli dobro Zvezdi, čuće šta je Koroman rekao: "Dovedite mi nekog, da imam s kim da igram! U suprotnom, odoh". Poruka ne može biti jasnija. Kao da je samo preneo ono što svaki Delija misli. A ako je novom rukovodstvu važnije dva, tri miliončića, za koje će opet da dovedu neke Barkose i Varkose, nek se nose u... Japan ili gde već hoće. Dakle, Toplice, stisni petlju i pokaži da si dorastao da budeš tu gde jesi. I evo, javno obećavam da do kraja januara neću da pominjem navijačke motke, da ne bi ispalo da pravdam one morone koji su čoveku (čoveku, ne policajcu) gurali baklju u usta. Ali posle toga...

P.S. Ja sam miran porodični čovek koji bi strašno voleo da na proleće sa klincem bude opet redovan na Marakani. Samo neću da mu rizikujem život. I hoću da mu pokažem: "Vidiš, sine, tako igra Zvezda. A onaj mali sa osmicom na leđima što im decu pravi, to je Koroman".
-------------------

Kao grobar na ovo najiskrenije mogu da ti kazem : SVAKA CAST!

Imena strelaca ne znam, al evo rezultati.

3.5.1989. Crvena zvezda - Partizan 3-1
17.9.1989. Crvena zvezda - Partizan 1-0
16.3.1990. Partizan - Crvena zvezda 0-2
18.4.1990. Crvena zvezda - Partizan 1-0

2.5.1990. Partizan - Crvena zvezda 2-3
13.10.1990. Crvena zvezda - Partizan 1-1
27.4.1991. Crvena zvezda - Partizan 3-1
22.9.1991. Partizan - Crvena zvezda 2-2
22.3.1992. Crvena zvezda - Partizan 0-0
6.5.1992. Crvena zvezda - Partizan 0-1
13.5.1992. Partizan - Crvena zvezda 2-2
2.10.1992. Crvena zvezda - Partizan 1-1

HAhahahahaha! Ovo ni ja nisam znao. Smejurija taotalna. Partizan za dve godine i 4 redbija,ne da nije izvukao ni nereseno,nego je dao samo 1 (slovima-jedan) gol. :lol: :lol:
A pogledajte ostalo..tek u desetom derbiju (u navedenom nizu) su ostvarili pobedu. HAhahahahaha! Tako i tempiraju. Na 15 derbija jedna pobeda i eventulano dve neresene.

U bre Careca, šteta što nisi čuo pre te podatke. :razz: Da ti bude lakše da vam sad od svega što ste imali tad u Evropi nije ostalo ništa. Ni bleda senka.
A mogao si da se informišeš da si hteo. Samo pozoveš klub, javi se gospodin Babarogić i izdeklamujeti sve rezultate jer ih on ponajbolje zna. Zarađivao je platu na njima. :roll:

U bre Careca, šteta što nisi čuo pre te podatke. :razz: Da ti bude lakše da vam sad od svega što ste imali tad u Evropi nije ostalo ništa. Ni bleda senka.
A mogao si da se informišeš da si hteo. Samo pozoveš klub, javi se gospodin Babarogić i izdeklamujeti sve rezultate jer ih on ponajbolje zna. Zarađivao je platu na njima. :roll:
Nista ce da ostane jedino ako neki asteroid pogodi zemlju,pa je unisti totalno. A do tada,sto kaze Maruder na svakoj tebeli UEFA CL i KES pisace 1991. Red Star Belgrade.Inace,vasi uspesi u Evrpi su nadaleko cuveni,tokom svih ovih decenija,poslebno u poslednjoj deceniji.
A sto se tice ovih insinuacija Babrogic itd. znas kako...vi ste izabrali da vam vojska sazida stadion i da vam ga pokloni,mi smo opet gledali nesto drugo.A u narodu je opste poznato da ne moze i jare i pare. :)
Nema potrebe da se raspitujem i da zovem klub,toga sada ima i na netu. Strasna ste vi ekipa kada na 4 derbija date jedan gol i sve izgubite. A to je bila ona stara liga,a ne ova sada...tako da zaboravi Babrogu. Znam ja da ste vi do 92. osvojili samo 11 titula,a od 92. do danas 7 ili 8,pa da i za to priupitamo neke organe vlasto tog doba? Ili Mozda cak i Arkana pokojnog kad bi mogli da pitamo,a?
Opet,nisam ni ispustio iz vida da generacija iz 91. narednih godinu dana nije pobedila Paetizan nijednom,vec koliko videh sve su zavrsene nereseno,ako ti je to za utehu i za laku noc. :D

@Careca
Od raspada Jugoslavije samo su 3 kluba osvajala titulu. I to Obilić samo jednom, tako da taj broj titula Partizana nije ništa čudan. A onda možemo da se pitamo i kako je to Zvezda osvajala tolike titule u staroj Jugoslaviji kada ih je mnogo više klubova osvajalo??? Šta ćemo s tim? A da ironija bude veća najtrofejniji ste FK u SFRJ po kojoj pljujete iz sve snage zarad dokazivanja da ste veći Srbi od patrijarha. Vama je SFRJ donela sve i možete da budete zahvalni Titu i partiji što ste nakupili tolike titule u to vreme. To su neoborive činjenice koje vi nikad nećete da priznate smešno optužujući da je FK Partizan bio baš taj klub koji je bio povlašćen. Da je bilo tako Partizan bi imao više titula od Zvezde. U kasnijem periodu pokušavate da dokažete da su te titule samo plod uspešnosti predstavljajući se kao jedini pravi srpski klub. Da nije tužno bilo bi smešno. :| :roll: :)

A kako to onda nije Hajduk (Titov klub) imao više titula? Zašto nije Dinamo uspeo u tome? Ni Partizan. Kako to baš Zvezda? Tako što se dobro znalo ko ima leđa za tako nešto. Vi napadate Partizanove titule iz 90-ih, da bi opravdali svoje u SFRJ! Nije li to malo paranoično? Kako to niko ovde nije pokrenuo diskusiju o tim Zvezdinim godinama i titulama? Ko vam je donosio te titule? Baš sve su bile regularne? Ma ajde... kad bi se lagali onda jeste. Čim vam nešto nije po volji a vi po Partizanu i njegovim titulama. Da li vas je sramota da stalno vrtite priču o Partizanovim titulama iz 90-ih da bi Zvezdine više vredele, sijale ili šta već? Boli vas to što nemate ono što ste imali pre. E pa ne može stalno da se ima politička i policijska moć.

@шестар
Tito osnovao Partizan? Jeste, a Srbija je onda Diznilend! :lol: Zavidan nivo informisanosti. :roll:

Па него ко него тито?! И поставио туђмана за председника
Ooooo vi svi kao da ste bili kod nekog gurua pa vam sve ovo prebajao. :lol: Svi pričate isto kao navijeni. :lol: Ma veruj šta hoćeš, niko ti ne brani, nego sve to postaje suviše bljutavo. Ovde smo na forumu imali raspravke i argumente na tone, nisi bio na tim časovima i opravdani su izostanci. :D

Па него ко него тито?! И поставио туђмана за председника

72150dca6e.jpg

@Careca
Od raspada Jugoslavije samo su 3 kluba osvajala titulu. I to Obilić samo jednom, tako da taj broj titula Partizana nije ništa čudan. A onda možemo da se pitamo i kako je to Zvezda osvajala tolike titule u staroj Jugoslaviji kada ih je mnogo više klubova osvajalo??? Šta ćemo s tim? A da ironija bude veća najtrofejniji ste FK u SFRJ po kojoj pljujete iz sve snage zarad dokazivanja da ste veći Srbi od patrijarha. Vama je SFRJ donela sve i možete da budete zahvalni Titu i partiji što ste nakupili tolike titule u to vreme. To su neoborive činjenice koje vi nikad nećete da priznate smešno optužujući da je FK Partizan bio baš taj klub koji je bio povlašćen. Da je bilo tako Partizan bi imao više titula od Zvezde. U kasnijem periodu pokušavate da dokažete da su te titule samo plod uspešnosti predstavljajući se kao jedini pravi srpski klub. Da nije tužno bilo bi smešno. :| :roll: :)

Vrlo zanimljivo stanovisate. Cak malo i smesno. Hoces da kazes da treba FK Crvena Zvezda i mi kao njeni navijaci treba da se stidimo sto smo u jakoj konkurenciji SFRJ bili ubedljivo najbolji? Pljuvanje po SFRJ,neka nikakve veze sa ligom SFRJ. To su dve razlicite kategorije. Zvezda je svoju nadmoc u domacem prvenstvu decenijama potvrdjivala i u Evropi. Pobedama nad najvecim evro klubovima,kao sto su Real,Bajern,Liverpul,Arsenal...i ostali. I to u godinama pre 1991. i Barija i Tokija. Zvezdini igraci su decenijama bili birani za jedne od najboljih fudbalera u evropi i svetu na svojim pozicijama...od Mitica,Sekularca i Dzajica,pa sve do Pixija i Savicevica,pa i Dejana Stankovica. Igrali su za timove sveta,bili nosioci u reprezentacijama za koje su igrali. Zvezdini igraci su igrali za najvece klubove Evrope i sveta i tamo bili slavljeni. Necu da kazem da nije bilo i Partizanovih kao sto je Vasovic ili kasnije Mijatovic,ali to su samo dvojica i ja za ostale ne znam.
Puno Zvezdinih igraca su bili kljucni igraci u svojim i najvecim klubovima Evrope. Pocevsi sada od Vidica i Stankovica,preko Savicevica,Jugovica,Mihajlovica (moram da pomene i Panceva,hehe),zasto ne pomenuti i Ramba Petkovica,zasto ne pomenuti i Ognjenovica,koji je samo napravio veliku gresu jer je otisao u mnogo jak klub sa jakom konkurencijom (ali ima titulu prvaka evrope),Jankovica u Realu (dusu na srce moglo se i bez njega u Realu,ali je nauporedivo znacaniji od npr. Spasica.pa Milosa Milutinovica u Bajernu. To je vec gomila igrca Zvezde koja je drmala Evropom,da ne pominjem dalje u proslost,jer onda fudbal nije bio ono sto je danas. Nije bilo transfera. Da je Seki mogao u Juve,kao sto nije,ne bi Evropa znala ni za Pelea,ni za Di Stefana. :D Ali dobro.
E,ako ti imas neki problem sa nasih 18 titula u SFRJ,mislim da Evropa nema. Jer ako je nesto merilo uspeha onda su to Evro takmicenja.
Necu da kazem da ni vi niste imali Vasovica,strasan igrac. Legenda Ajaxa.Biti kapiten Ajaxa pored Krojfa i Neskensa,to je vrhunac karijere. Mijatovic-Dati gol u finalu LS,vrhunac karijere,to se u Realu postuje i posthumno. Antic,vrstan trener.Dupla kruna sa Atletikom,i tzv. jesenja titula sa Realom,kada je sramno smenjem,iakoje imao 7-8 bodova vise od drugog tima na tabeli,na polusezoni. Ali sve to je manje od svega onoga sto sam ja nabrojao a vezano je za Zvezdu. Jednostavno,Partizan je manji klub od Zvezde i bez Barija i bez Tokija. To je tako.Tako vam je zapalo. To je kao Inter u odnosu na Milan,kao Everton u odnosu na Liver,kao Siti u odnosu na Junajted,kao Atletiko u odnosu na Real,kao Sporting u odnosu na Benfiku..znaci klub sa manje trofeja,sa slabiji rezultatima i to ce uvek biti tako. Znaci vi cete uvek biti najvise DRUGI.

:D OK. Znači Partizan imao samo 2 igrača koji su ikada nešto značili i igrali neku ulogu ikada u Evropi. :lol: A nećemo da gledamo ni onu Partizanovu generaciju koja je '66. imala svoj vrhunac. I još neke... Ma što ja uopšte i pišem nešto u vezi toga kad ne vidite dalje od nosa, tj. od vaše Zvezde. Zaslepilo vas i nikako da progledate. :roll:

:D OK. Znači Partizan imao samo 2 igrača koji su ikada nešto značili i igrali neku ulogu ikada u Evropi. :lol: A nećemo da gledamo ni onu Partizanovu generaciju koja je '66. imala svoj vrhunac. I još neke... Ma što ja uopšte i pišem nešto u vezi toga kad ne vidite dalje od nosa, tj. od vaše Zvezde. Zaslepilo vas i nikako da progledate. :roll:

Rekoh li ja da i pored naseg Barija i Tokija vi ste ipak drugi i to sa sve tom vasom 66. ili kojom god bese? I z te vase generacije,jedino je Vasovic napravio karijeru u Evropi.Ostali osim ovih nasih prostora nigde i niko nista. Jer i pored Barija i Tokija,Zvezda ima i polufinale KES i finale kupa UEFA,sto je bio samo uvod za 1991. godinu. I prakticno polufinale 1992.godine,jer je poslednja utakmica u grupi 1992. odlucivala o prolasku u finale LS te godine. To su evro rezulati FK Crvena Zvezda kojoj ti osporavas titule iz SFRJ. KOjis u vasi rezultati bilo kada?
Kod vas mi je najsmesnija prica o vasoj fudbalskoj skoli? Koja skola bre? Kog igraca ste vi to naprvili? Imate Bobeka koga ste kupili i Mijatovica koga ste kupili. Kog ste vi to vanserijiskog igraca napravili? Miralema Sulejmanija? Miralem je dobar fudbaler,ali on je na nivou naseg Mrdje koji je izbacen iz prve postave,pa otisao u Belgiju,pa mu dodje da je nas izbaceni igrac isto sto i vas "biser" fudbalske skole. :D Evo reci mi ti koji je to vrhunski fudbaler sa vrhunskim rezultatima izasao iz vase biserne fudbalske skole?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back