Kr$t@
Ističe se
- Poruka
- 2.219
lol, znate vi sta je 7,7 milijardi evra
MILIJARDI
ma piksi sve sjebao, otisao nazad u japan i boli ga *****

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trekopp:Zanimaju me rezultati vecitih derbija u periodu 1989-92. kao i imena strelaca
Izašlo pre 10-ak dana, ne znam da li je bilo ovde, ali je zanimljivo.
-------------------
Press Online
-------------------
19.12.2007
BG Blues
Toplice, ne budi P...
Ako Toplica pusti Koromana da ode, dokazaće da je i on P...iksi. Ne postoji igrač u poslednjih desetak godina koji je toliko sebe uložio u crveno-beli dres, izuzimajući Marka Pantelića, s kojim je garantovano u prošlom životu bio blizanac.
Pričati (pisati) o "aktuelnom trenutku FK Crvena Zvezda" je, definitivno, besmisleno. Ali, ako iko misli dobro Zvezdi, čuće šta je Koroman rekao: "Dovedite mi nekog, da imam s kim da igram! U suprotnom, odoh". Poruka ne može biti jasnija. Kao da je samo preneo ono što svaki Delija misli. A ako je novom rukovodstvu važnije dva, tri miliončića, za koje će opet da dovedu neke Barkose i Varkose, nek se nose u... Japan ili gde već hoće. Dakle, Toplice, stisni petlju i pokaži da si dorastao da budeš tu gde jesi. I evo, javno obećavam da do kraja januara neću da pominjem navijačke motke, da ne bi ispalo da pravdam one morone koji su čoveku (čoveku, ne policajcu) gurali baklju u usta. Ali posle toga...
P.S. Ja sam miran porodični čovek koji bi strašno voleo da na proleće sa klincem bude opet redovan na Marakani. Samo neću da mu rizikujem život. I hoću da mu pokažem: "Vidiš, sine, tako igra Zvezda. A onaj mali sa osmicom na leđima što im decu pravi, to je Koroman".
-------------------
Imena strelaca ne znam, al evo rezultati.
3.5.1989. Crvena zvezda - Partizan 3-1
17.9.1989. Crvena zvezda - Partizan 1-0
16.3.1990. Partizan - Crvena zvezda 0-2
18.4.1990. Crvena zvezda - Partizan 1-0
2.5.1990. Partizan - Crvena zvezda 2-3
13.10.1990. Crvena zvezda - Partizan 1-1
27.4.1991. Crvena zvezda - Partizan 3-1
22.9.1991. Partizan - Crvena zvezda 2-2
22.3.1992. Crvena zvezda - Partizan 0-0
6.5.1992. Crvena zvezda - Partizan 0-1
13.5.1992. Partizan - Crvena zvezda 2-2
2.10.1992. Crvena zvezda - Partizan 1-1
Nista ce da ostane jedino ako neki asteroid pogodi zemlju,pa je unisti totalno. A do tada,sto kaze Maruder na svakoj tebeli UEFA CL i KES pisace 1991. Red Star Belgrade.Inace,vasi uspesi u Evrpi su nadaleko cuveni,tokom svih ovih decenija,poslebno u poslednjoj deceniji.U bre Careca, šteta što nisi čuo pre te podatke. :razz: Da ti bude lakše da vam sad od svega što ste imali tad u Evropi nije ostalo ništa. Ni bleda senka.
A mogao si da se informišeš da si hteo. Samo pozoveš klub, javi se gospodin Babarogić i izdeklamujeti sve rezultate jer ih on ponajbolje zna. Zarađivao je platu na njima.![]()
Ooooo vi svi kao da ste bili kod nekog gurua pa vam sve ovo prebajao.Па него ко него тито?! И поставио туђмана за председника
@Careca
Od raspada Jugoslavije samo su 3 kluba osvajala titulu. I to Obilić samo jednom, tako da taj broj titula Partizana nije ništa čudan. A onda možemo da se pitamo i kako je to Zvezda osvajala tolike titule u staroj Jugoslaviji kada ih je mnogo više klubova osvajalo??? Šta ćemo s tim? A da ironija bude veća najtrofejniji ste FK u SFRJ po kojoj pljujete iz sve snage zarad dokazivanja da ste veći Srbi od patrijarha. Vama je SFRJ donela sve i možete da budete zahvalni Titu i partiji što ste nakupili tolike titule u to vreme. To su neoborive činjenice koje vi nikad nećete da priznate smešno optužujući da je FK Partizan bio baš taj klub koji je bio povlašćen. Da je bilo tako Partizan bi imao više titula od Zvezde. U kasnijem periodu pokušavate da dokažete da su te titule samo plod uspešnosti predstavljajući se kao jedini pravi srpski klub. Da nije tužno bilo bi smešno. :|![]()
![]()
OK. Znači Partizan imao samo 2 igrača koji su ikada nešto značili i igrali neku ulogu ikada u Evropi.
A nećemo da gledamo ni onu Partizanovu generaciju koja je '66. imala svoj vrhunac. I još neke... Ma što ja uopšte i pišem nešto u vezi toga kad ne vidite dalje od nosa, tj. od vaše Zvezde. Zaslepilo vas i nikako da progledate.
![]()
FLUID
Твој омиљени клуб основала ЈНА, а мој милиција. Шта се ту има додати?