FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljubo82-stavio si Molinu u zagradi??Da li ti to znaci kao zamena Koromanu??Nas najbolji igrac a i najatraktivinji,a ti ga stavljas na klupu ko i Kosanovic sto ga stavljao....Sto se mene tice obojica imaju mesta u timu,a ako bih morao da biram izmedju Moline i Koromana-teska bih se srca odlucio za Molinu...Mada MORAJu obojica da igraju:)
Poledaj samo statistiku Moline:) Danas dao golcinu i asistirao kod jos dva gola.Vraca se u odbranu da pokrije rupe nasih bekova koji se zaboravljaju u napadu,redovno asistira ,a pri tome voli i da igra i za publiku:)
U svakom slucaju radujem se svakoj pobedi moje Zvezde,bez obzira na sve-a ovo je bila pobeda!

Gde si Kosane da se malo uživimo u poslednjih 5 minuta utakmice :)

ovako nije interesantno...

Dakle umesto što sam išao na "Bandži-džamping" odgledah Zvezda - Banat, Zvezda - Bajern i Aris - Zvezda...
dovoljno adrenalina ... :)
:)

pih Smederevo 5:2. svašta. pet komada, kao da je 1991. not interesting ;)

Velike promjene su se izdešavale i na terenu i u klubu ... Ovo što smo odigrali u Smederevu bilo je odraz svega toga ! Pokušao je naš mladi trener da postavi neku normalnu taktiku sa igračima na koje je mogao da računa i gle čuda .. 5 komada...:o
Moram priznati da je igra bila ipak slaba, zato što je tim prvi put ove sezone igrao normalnu verziju sistema 4-4-2 :roll:
U odnosu na predhodne utakmice, ovo je za nas bilo totalo ofanzivno, a igrači su to sa oduševljenjem prihvatili, pa je Bajalica visio u protivničkom šesnaestercu skoro kao Jestrović ...:lol: To je izazvalo raspad u odbrani i pa treba reći da smo mogli primiti još golova ! Bilo je hrabro i to je ono što svi cjenimo ... Trebalo bi da je najgore (Kosan) prošlo, Pixiju se zbog svega ne možemo doviljno "zahvaliti" :evil: i idemo u nove pobjede !
Pozdrav svim Delijama ! :wink:

Ljubo82-stavio si Molinu u zagradi??Da li ti to znaci kao zamena Koromanu??Nas najbolji igrac a i najatraktivinji,a ti ga stavljas na klupu ko i Kosanovic sto ga stavljao....Sto se mene tice obojica imaju mesta u timu,a ako bih morao da biram izmedju Moline i Koromana-teska bih se srca odlucio za Molinu...Mada MORAJu obojica da igraju:)
Poledaj samo statistiku Moline:) Danas dao golcinu i asistirao kod jos dva gola.Vraca se u odbranu da pokrije rupe nasih bekova koji se zaboravljaju u napadu,redovno asistira ,a pri tome voli i da igra i za publiku:)
U svakom slucaju radujem se svakoj pobedi moje Zvezde,bez obzira na sve-a ovo je bila pobeda!

...не ставио сам их обојицу у првих 11...заграда је само алтернатива ко може да игра ту...у случају повреда или ротирања играча... :wink:

Izvini Ljubo82..tek sam sada procitao tvoj post do kraja:oops:.Cim sam bio video da je Molina u zagradi nisam dalje ni gledao...to je moj omiljeni igrac od kada je dosao u Zvezdu i cim neko njega stavi bilo gde a da nije u prvom timu meni se smraci:lol:
imas pravo.moze da igra od desnog beka do levog krila:-),tako da odobravam one tvoje zagrade;)

Evo i ja da iskazem svoje misljenje o timu kao grobar koji prati nas fudbal. Mozete slobodno da necitate ovaj post ako mslite da ne bi trebao da pisem o zvezdi, ali mislim da bi zvezda ovako funkcionisala najbolje.
Prvo, i ja bih igrao sa jednim napadacem. To bi bio Jestrovic a zamena Barkos. Stavio bih 2 krila (ne dva ofanzivna vezna, vec krila, kao sto su Robben i K. Ronaldo). Dakle, desno Koroman, levo Molina. Sto bi prakticno bila 3 napadaca. Plus, iza Jestrovica bih stavio, po mom misljenju, najboljeg igraca Zvezde, Burzanovica. Sto mu dodje 4 ofanzivna igraca. Stavio bih 2 defanxivna vezna, jedan obavezno Kastiljo koji se ne bi gusio ni sa kim, a drugi, malo istureniji i sa vecom slobodom u igri (dakle Kastiljo isprd odbrane, jako defanzivno) bi bio Milijas. 4 u odbrani bi bili Bronovicki levo, Lukas desno, Gaj i stvarno ne znam ko u sredini. Tu Zvezda mora da se pojaca, ali mislim da bar za nasu ligu Tutoric nije los. Na golu bilo ko samo ne Randdjelovic, znaci i tu treba pojacanje.
Pri povoljnom rezultatu, ne bih se branio, ali bih pojacao sredinu. Na primer, Milijasa malo napred a umesto Burzanovica jos jedan zadnji vezni. To je samo primer. Ako se gubi, Milijasa na primer van, a unutra jos jedan napadac.

Izvinjavam se na iscrpnom postu. Pozdrav.

Rezultatska nagrada
Najviše me raduje pristup igri i karakter koji su pokazali igrači. To je ljudska reakcija na sve što se prethodnih dana dešavalo. Ne zanosimo se ubedljivom pobedom nad Smederevom, čvrsto stojimo na zemlji i gledaćemo da ispravimo neke detalje, kaže Janković

Rizik novog trenera Crvene zvezde Aleksandra Jankovića i njegovog pomoćnika Mitra Mrkele isplatio se već na debiju u Smederevu (5:2)! Vratili su u život nepravedno zapostavljenog napadača Nenada Jestrovića, kapitena Dejana Milovanovića i kreatora igre Igora Burzanovića, a drskost najmlađeg stručnjaka u istoriji našeg najtrofejnijeg kluba rezultiralo je najubedljivijom pobedom posle godinu dana čekanja (Zemun, 5:0).

- Najviše me raduje pristup igri i karakter koji su pokazali igrači. To je ljudska reakcija na sve što se prethodnih dana dešavalo. Pokazali su da zaslužuju dres Zvezde, poštovanje i iskrenost, a za sve to su bili i rezultatski nagrađeni - blista od zadovoljstva Janković.

Osveženje koje je Janković uneo u tim na najbolji način su demantovale bivšeg stratega Milorada Kosanovića koji je, prilikom odlaska sa „Marakane“, poručio novom trenerskom tandemu da će teško pobediti neku utakmicu ukoliko nešto budu menjali.

KOSANOVIĆ: SREĆNO, ALI TEŠKO ĆETE IZDRŽATI

Milorad Kosanović, bivši trener Zvezde, smatra da su izabranici Aleksandra Jankovića dobili lep poklon u Smederevu.
- Želim Zvezdi da svake nedelje tako lako pobeđuje, ali ne očekujem da će izdržati u takvom ritmu. Zašto? Jer, za 24 dana treba da odigraju čak osam utakmica! Ipak, želim im svu sreću, pogotovo onu koju ja nisam imao. Treba im pomoći i pružiti podršku - rekao je Kosanović.

JESTROVIĆ: U INAT SVIMA

Sa tri gola u Smederevu, Nenad Jestrović je najavio golgetersku seriju i odgovorio Kosanoviću na opasku da su napadači bili igrač manje u Zvezdi.
- Nije bilo lepo sa njegove strane, jer o mojom golgeterskim sposobnostima govori internacionalna karijera. Nisam imao podršku trenera, a osećao sam gol još u Solunu. Proradio je inat da svima pokažem koliko vredim. Nije mi cilj da budem prvi strelac lige, ali ako mi se ukaže šansa, što da ne - poručio je Jestrović.

- Ne bih komentarisao njegove izjave. Imam poštovanje prema Kosanoviću jer se poznajemo dugo. Uložio je dosta napora, dao je svoj maksimum, ali nije imao sreće. Jednostavno, sportska sreća nije bila njegov saveznik.

Liga UEFA započeta je neslavno sa porazom od Bajerna (3:2) i katastrofom od prosečnog Arisa (3:0), pa se postavlja logično pitanje kakve su šanse „crveno-belih“ da se protiv Boltona podigne iz mrtvih, a potom u Bragi domogne naredne faze.

- Ne razmišljamo o Boltonu, još je rano. Do meča sa Englezima ima važnijih utakmica u prvenstvu i one su trenutno prioritet. Pre početka Lige UEFA računali smo na pobedu protiv Boltonom jer znamo da je to ključ koji može da otvori vrata dalje runde. Ali, otom-potom.

Sledi dvonedeljna pauza u prvenstvu, zbog reprezentativnih akcija našeg nacionalnog tima u kvalifikacijama za EP, koju će preporođena Zvezda iskoristiti na pravi način.

- Pauzu ćemo iskoristiti da se osvežimo, odmorimo od teškog ciklusa. Ne zanosimo se ubedljivom pobedom nad Smederevom, čvrsto stojimo na zemlji i gledaćemo da ispravimo neke detalje. Stvorena je dobra klima i atmosfera, pa ćemo korigovati stvari - zaključio je Janković.

Da ne bude zabune. Ovo nisam ja!
36-pivnistulnacesty.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back