FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Требао сам отићи у Кулу на утакмицу али ми није жао. Изгледа да син Бобија Јанковића, тренер нама најомиљенијег клуба, не намерава да уопште убацује странце у поставу, или се "стари" домаћи форсирају да би се продали.

Хајдук (К) – Црвена звезда 0:2 (0:0)

Стрелци: Миловановић у 80. и Јестровић у 84. минуту из једанаестерца. Стадион Хајдука у Кули. Гледалаца: 1.000. Судија: Јовановић (Ужице). Жути картони: Павићевић, Козош, Лалевић (Хајдук), Бурзановић, Лукаш, Јестровић (Ц. Звезда).

ХАЈДУК: Ђуричић, Павићевић, Станић, Хабеншус, Ћирка, Козош, Радивојевић (од 85. Булатовић), Богић (од 75. Лалевић), Васиљевић, Љ. Фејса, Перић (од 83. Комазец).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранђеловић, Баста, Анђелковић, Бајалица, Туторић, Миловановић, короман, Бурзановић (од 67. Трајковић, од 75. Рашковић), Јестровић (од 89. Бетолингар), Лукаш, Милијаш.
http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=1407&News=1407

Короман малим словом. Tрајковић коначно враћен у тим, али који Рашковић... :roll: Да ли се мени чини, али изгледа да су Салас и Баркос историја, а видим ни Молине нема. :roll:

И сазнао сам зашто Анђелковић игра, а Броновицки, најскупље појачање не.

Менаџер Анђелковића је Горан Васиљевић!

...да их не урекнем сад...мислим да је ипак Пикси донео квалитет, само је било питање времена кад ће се коцкице сложити. Мислим погледајте само биографије играча на овом новом Звездином сајту (Саласову нпр)...види се сад да је Пикси све то урадио врло резонски. Штета што се сад завршава сезона...
Екипа има дубину...има и какав-такав квалитет...који је опет за све остале превелик.
Они преко пута су у фрци сада...а и треба да буду...ако им се повреди један играч...већ је фрка. Можда будемо први и пре пролећа...ако не...зна се...Звездино пролеће...:wink:

...са две победе би ишли даље ма шта да се вечерас десило...
...али овако постоји комбинација да прођемо и са победом над Болтоном и ремијем у Браги.
Ако добијемо Болтон, испред њега смо сигурно (међусобни дуел), ако Брага изгуби од Ариса у гостима (што је реално)...онда нам је довољан бод у Браги, ако одигра нерешено...онда се гледа гол-разлика.
Постоје и неке комбинације да се одигра нерешено са Болтоном и добије Брага...ту се свашта компликује...али је мање реално...

Постоје и неке комбинације да се одигра нерешено са Болтоном и добије Брага...ту се свашта компликује...али је мање реално...

Da budem iskren. Sa takvom kombinacijom ni ne zasluzujemo da idemo dalje.
Ako ne mozemo da pobedimo ova dva dunsterska tima onda stvarno.

Пријатељ који је био у Кули (ја бих ишао да нисам спречен, али се нема за чим жалити) се само изнервирао. Каже да играчи и даље немају снаге да истрче утакмицу, после 60-так минута колапс, Баста и Миловановић су се сударали по терену, Лукаш деловао изгубљено, а најлошији је био Миловановић (ма шта новинари писали и дизали га у небеса). Сад замислите колико нам је онда лоша лига. :?

И да - Молина је званично повређен.

Ја нисам оптимиста пред Болтон, признајем.

Појма немам, само да није нешто озбиљније.

Ок, ако ће се капитен КОНАЧНО продати, онда нека игра још ових пар утакмица, плаћени новинари нека га проглашавају за најбољег играча и сл. само нека иде. И његов заменик. Сад сам и ја негде прочитао/чуо да ће се Милијаш продати на зиму (нека иде). Срамота је да Броновицки седи на клупи, а игра Анђелковић само зато што му је Васиљевић менаџер. Отишло је све у к... :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back