deki_pfc
Aktivan član
- Poruka
- 1.029
Vidi vidi, od kad ste angažovali onog vrača proigrali i to pravoo. Moramo i mi reći Toletu da nam dovede neku babu da nam salije stra"u.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

?Kako si ti proš'o??? Mislim... šta reći na ono "Đukiću odlazi"???Vidi vidi, od kad ste angažovali onog vrača proigrali i to pravoo. Moramo i mi reći Toletu da nam dovede neku babu da nam salije stra"u.
![]()

To je bilo u svim novinama i na svakom sajtu tako da... :wink:citas kurir a?

Danas dao golcinu i asistirao kod jos dva gola.Vraca se u odbranu da pokrije rupe nasih bekova koji se zaboravljaju u napadu,redovno asistira ,a pri tome voli i da igra i za publiku

To je izazvalo raspad u odbrani i pa treba reći da smo mogli primiti još golova ! Bilo je hrabro i to je ono što svi cjenimo ... Trebalo bi da je najgore (Kosan) prošlo, Pixiju se zbog svega ne možemo doviljno "zahvaliti"
i idemo u nove pobjede ! Ljubo82-stavio si Molinu u zagradi??Da li ti to znaci kao zamena Koromanu??Nas najbolji igrac a i najatraktivinji,a ti ga stavljas na klupu ko i Kosanovic sto ga stavljao....Sto se mene tice obojica imaju mesta u timu,a ako bih morao da biram izmedju Moline i Koromana-teska bih se srca odlucio za Molinu...Mada MORAJu obojica da igraju
Poledaj samo statistiku MolineDanas dao golcinu i asistirao kod jos dva gola.Vraca se u odbranu da pokrije rupe nasih bekova koji se zaboravljaju u napadu,redovno asistira ,a pri tome voli i da igra i za publiku
U svakom slucaju radujem se svakoj pobedi moje Zvezde,bez obzira na sve-a ovo je bila pobeda!
ops:.Cim sam bio video da je Molina u zagradi nisam dalje ni gledao...to je moj omiljeni igrac od kada je dosao u Zvezdu i cim neko njega stavi bilo gde a da nije u prvom timu meni se smraci
Tim je ovako trebao da izgleda
golman
Lukas........Gaj........Tutoric.......Bronovicki
.................Kastiljo
....................................Milijas
..................Burzanovic
Molina.........................................Koroman
.....................Jestrovic
Bolje da stoji panj nego Randjelovic!
Хахахахахахахаха...