ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Умјесто Кулашина доведен је Никола Терзић

1000040439.jpg

Добар је он играч...
само као и прошле године
опет клепају екипу кад сезона већ почне
мада оно је било невјероватно тек у септеммбру се комплетирали
сад би ово требало ипак ускоро све да буде сређено
могли би већ почетком августа имати ријешен састав.

ма само да испадне Вележ :per:
Вележ. Па нисам размишљао још о томе ко ће испасти, добре Бошње би рекле Рудар и Посушје нема ко други, само заборављају да је у Лиги 10 чак 7 српскохрватских клубова, не знам како су толико сигурни да би у некој неизвјесној завршници три њихова могла превеслати ових 7 па да испадају само српскохрватски клубови :per:

Вележ. Па нисам размишљао још о томе ко ће испасти, добре Бошње би рекле Рудар и Посушје нема ко други, само заборављају да је у Лиги 10 чак 7 српскохрватских клубова, не знам како су толико сигурни да би у некој неизвјесној завршници три њихова могла превеслати ових 7 па да испадају само српскохрватски клубови :per:
Pa sad
realno Rudar je kandidat za ispadanje sigurno...
a ovo drugo je jos rano govoriti...
Ako se nesto ne promijeni moglo bi biti cirkusa
jer Velez prema obom prvom kolu djeluje bas prosjecno
a u ovakvoj ligi svaki kiks protiv sebi ravnih bice mnogo skup.

На препуном стадиону у Врапчићима Борац и Вележ ремизирали 1:1.

Нажалост, понављају се исте ствари са Винком на клупи касни се са измјенама, сви иза лопте чека се грешка... Нећемо се нагледати лијепог фудбала

Нећемо се нагледати лијепог фудбала
ма лепог фудбала нема скоро нигде али ово је баш лоше за екипу која је једна од главних кандидата за титулу и пре новог тренера није ваљало, мислим да су се неки играчи "заситили" након прошле сезоне али видећемо

ма лепог фудбала нема скоро нигде али ово је баш лоше за екипу која је једна од главних кандидата за титулу и пре новог тренера није ваљало, мислим да су се неки играчи "заситили" након прошле сезоне али видећемо
Сагласан. Огринец, Савић, и Вуковић се од почетка сезоне понашају незаинтересовано за игру, као да им се не игра или су исцијеђени не знам ни ја. Квржића и Граховца стижу године, пуно су успорили, гријеше доста. Мора се неко освјежење довести у средини огромне су рупе ту

Сагласан. Огринец, Савић, и Вуковић се од почетка сезоне понашају незаинтересовано за игру, као да им се не игра или су исцијеђени не знам ни ја. Квржића и Граховца стижу године, пуно су успорили, гријеше доста. Мора се неко освјежење довести у средини огромне су рупе ту
каква вам је омладинска школа?

каква вам је омладинска школа?
Ту и тамо изађе нешто попут Вуковића и Кулашина, али и њих је требало истрпити. Сад гурају у ватру овог 17г голмана, Ђајића... али треба их трпити. Много више је антиталената изашло. Покушавају доводите у кадете и јуниоре момке са стране чак отимају неке сарајевским ривалима као што су и Кулашина отели, али све тражи вријеме

Ovo do sad što smo vidjeli Sarajevo ima najskuplji tim i najjače individualce ali to je tako kod njih 6-7 sezona unazad, međutim na terenu izgleda divlje, neiugrano, neuklopljeno, bez obzira na neke strašne individualne poteze Keremea, Gulija itd. Oni mogu dati svima u ligi 5 komada ali mogu i izgubiti od svakog, Borac i Zrinjski ravna crta. Ne pokazuju znake života za sad.

Borceva sansa je evropska jesen Zrinjskog.
Bice mnogo derbija ali oni nece izdrzati taj tempo
kao sto ni Borac nije mogao.
Igor Stimac je hrvatska varijanta Nenada Lalatovica
motivator i laprdalo koji pojma nema o trenerskom poslu.
Vidjecemo kako ce to icci
PS
Prijedor je vec ispao sta god poslije radili
sklepali su ekipu navrat nanos
takodje doveli lika kojem je neko rekao da je trener
to je to.
Mislim da ce Liga biti manje kvalitetna nego ranije.

Poslednja izmena:
Zrinjski forsira evropsku jesen
odgodjen i derbi sa Borcem
ako uspiju da se plasiraju u LK zeznuce sami sebe
ali to je njihov problem
a Borcu ovo i odgovara jer jos uvjek to nije to...
Forsira zbog para, oni su dekintirani a kad su već sredili da ih u svakom odsudnom kolu čeka San Marino što da ne. Neće se oni boriti za titulu. Sarajevo i Borac, s tim što Sarajevo nastavlja dovoditi pojačanja i ako se to uklopi biće teško jer je Borac dosta izduvan prošlom sezonom, neće doći sebi do novembra

Forsira zbog para, oni su dekintirani a kad su već sredili da ih u svakom odsudnom kolu čeka San Marino što da ne. Neće se oni boriti za titulu. Sarajevo i Borac, s tim što Sarajevo nastavlja dovoditi pojačanja i ako se to uklopi biće teško jer je Borac dosta izduvan prošlom sezonom, neće doći sebi do novembra
Ima i drugi dio sezone
a ni to Sarajevo jos ne izgleda kako treba
jesu doveli dosta igraca ali i Borac je
vidjecemo mislim da jesen ne od;ucije nista

Ima i drugi dio sezone
a ni to Sarajevo jos ne izgleda kako treba
jesu doveli dosta igraca ali i Borac je
vidjecemo mislim da jesen ne od;ucije nista
Pa nisu ali nije ni za očekivati da dovedu 20 igrača i da sve odmah funkcioniše. Evo sad i Ljajića dovode. Ja sam malo gledao mec sa Rumunima imaju strašnih pojedinaca i poteza u igri boli glava. To će za ovu ligu biti vrhunska ekipa. Naša šansa je da se što prije saberemo, i da se nadamo da se oni neće tako brzo uklopiti, da će napraviti još koji kiks a onda laganini održavati razliku

Back