Marko BL
Iskusan
- Poruka
- 6.708
Хвала Енверу Кулашину за све. Оде момак у Турску за 700к. Са срећом, и хвала.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вележ. Па нисам размишљао још о томе ко ће испасти, добре Бошње би рекле Рудар и Посушје нема ко други, само заборављају да је у Лиги 10 чак 7 српскохрватских клубова, не знам како су толико сигурни да би у некој неизвјесној завршници три њихова могла превеслати ових 7 па да испадају само српскохрватски клубовима само да испадне Вележ![]()
Pa sadВележ. Па нисам размишљао још о томе ко ће испасти, добре Бошње би рекле Рудар и Посушје нема ко други, само заборављају да је у Лиги 10 чак 7 српскохрватских клубова, не знам како су толико сигурни да би у некој неизвјесној завршници три њихова могла превеслати ових 7 па да испадају само српскохрватски клубови![]()
ма лепог фудбала нема скоро нигде али ово је баш лоше за екипу која је једна од главних кандидата за титулу и пре новог тренера није ваљало, мислим да су се неки играчи "заситили" након прошле сезоне али видећемоНећемо се нагледати лијепог фудбала
Сагласан. Огринец, Савић, и Вуковић се од почетка сезоне понашају незаинтересовано за игру, као да им се не игра или су исцијеђени не знам ни ја. Квржића и Граховца стижу године, пуно су успорили, гријеше доста. Мора се неко освјежење довести у средини огромне су рупе тума лепог фудбала нема скоро нигде али ово је баш лоше за екипу која је једна од главних кандидата за титулу и пре новог тренера није ваљало, мислим да су се неки играчи "заситили" након прошле сезоне али видећемо
каква вам је омладинска школа?Сагласан. Огринец, Савић, и Вуковић се од почетка сезоне понашају незаинтересовано за игру, као да им се не игра или су исцијеђени не знам ни ја. Квржића и Граховца стижу године, пуно су успорили, гријеше доста. Мора се неко освјежење довести у средини огромне су рупе ту
Ту и тамо изађе нешто попут Вуковића и Кулашина, али и њих је требало истрпити. Сад гурају у ватру овог 17г голмана, Ђајића... али треба их трпити. Много више је антиталената изашло. Покушавају доводите у кадете и јуниоре момке са стране чак отимају неке сарајевским ривалима као што су и Кулашина отели, али све тражи вријемекаква вам је омладинска школа?
Forsira zbog para, oni su dekintirani a kad su već sredili da ih u svakom odsudnom kolu čeka San Marino što da ne. Neće se oni boriti za titulu. Sarajevo i Borac, s tim što Sarajevo nastavlja dovoditi pojačanja i ako se to uklopi biće teško jer je Borac dosta izduvan prošlom sezonom, neće doći sebi do novembraZrinjski forsira evropsku jesen
odgodjen i derbi sa Borcem
ako uspiju da se plasiraju u LK zeznuce sami sebe
ali to je njihov problem
a Borcu ovo i odgovara jer jos uvjek to nije to...
Ima i drugi dio sezoneForsira zbog para, oni su dekintirani a kad su već sredili da ih u svakom odsudnom kolu čeka San Marino što da ne. Neće se oni boriti za titulu. Sarajevo i Borac, s tim što Sarajevo nastavlja dovoditi pojačanja i ako se to uklopi biće teško jer je Borac dosta izduvan prošlom sezonom, neće doći sebi do novembra
Pa nisu ali nije ni za očekivati da dovedu 20 igrača i da sve odmah funkcioniše. Evo sad i Ljajića dovode. Ja sam malo gledao mec sa Rumunima imaju strašnih pojedinaca i poteza u igri boli glava. To će za ovu ligu biti vrhunska ekipa. Naša šansa je da se što prije saberemo, i da se nadamo da se oni neće tako brzo uklopiti, da će napraviti još koji kiks a onda laganini održavati razlikuIma i drugi dio sezone
a ni to Sarajevo jos ne izgleda kako treba
jesu doveli dosta igraca ali i Borac je
vidjecemo mislim da jesen ne od;ucije nista