Marko BL
Iskusan
- Poruka
- 6.708
Сутра ће много Борчеваца у Добој па је резервисана западна трибина
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
По мени најважније су утакмице против Сарајева, Жеље и Вележа. Са Вележом смо већ кикснули, значи ако са овим клубовима будемо имали позитиван биланс ту је титулаSezonu dobijas malim utakmicama
Da imacemo osam derbija protiv njih i Zrinsjkog
ali ako budemoi kljucali bodove kaoi u Doboju
tri po tri i titula je nassa.
JesteПо мени најважније су утакмице против Сарајева, Жеље и Вележа. Са Вележом смо већ кикснули, значи ако са овим клубовима будемо имали позитиван биланс ту је титула
Јер Широки и Посушје сада већ традиционално добијамо, са нашима из РС иде то такође, Зрињски нити има екипу нити амбицију за титулу, по мени. Њима је требала само ЛК да се финансијски исчупају из кризе
Na koga misliš, na Saničanina? Pa on je kod nas već igrao, bio dobar, a gdje kiksao nisam upratioZnaci dosao nam
Kiks Boy
na stopera
Auuuuu ali ajde da vidimo kako ce da se snadje kod nas.
Pa u PartizanuNa koga misliš, na Saničanina? Pa on je kod nas već igrao, bio dobar, a gdje kiksao
Их биће пенала....За крај прелазног рока Синиша Саничанин и Милош Јојић.
Sarajevo izgleda da hoće Pjacu iz Dinama. Rekoše da naši traže još igračaПретпостављам да је то крај за ову сезону са појачањима
пардон
са новим играчима.
Да ли су појачања тек треба да видимо...
Ако је потпуно здрав и у форми Јојић је појачање калибра Љајића којег је Сарајево довело.Sarajevo izgleda da hoće Pjacu iz Dinama. Rekoše da naši traže još igrača
Сад нам је шанса реално...Treba uzeti sad Sarajevo dok se još nisu uigrali i otici na +6