ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam sinoc radio prenos vjecitog derbija
uzasan fudbal
ali nista bolji nije bio u petak na Kosevu izmedju Sarajeva i Zrinjskog
imamo veliku sansu i treba da je iskoristimo...
Jeste da poslije toga ima jos mnogo posla
ali sada ih treba slomiti i jedne direktno i druge indirektno
Aj Borac!!!
Рекао сам ти ја кад смо били на минус 6, узимамо сигурно имамо ми ширини за домаћу лигу, али само да се курталишемо Европе, и тако и би. Није је смјело ово испустити јер смо доминантни, а титула много значи, да пробамо још једанред ѕве испочетка :per:

Само лагано и једну по једну.
Сви ће против Борца играти максимално пази шта ти кажем...
чак и они којима не буде требала побједа или реми...

Али то не смије да буде изговор...
Једно по једно слагати редом...
ако Бог да, славићемо дуплу круну...

1000026210.jpg

Данас најлошији меч сезоне. Сарајево је у финалу Купа. Честитке. Већ сам говорио о томе да ће бити немогуће добити их 4x заредом. Врло озбиљна екипа која традиционално добро игра у БЛ

Liga šampiona pravi gužvu.
Па да. Имали смо доста заосталих утакмица које смо играли на репрезентативним паузама. 20 европских утакмица. Куп, поплаве, ово, оно. По мени су требали ставити тај меч ако већ не на отварању сезоне, онда на отварању другог дијела сезоне, али два дана по доласку из Анталије смо играли Куп са Челиком.

П.С. Можда ћу те слагати али чини ми се да негдје пише да ће се то играти по правилу на отварању другог дијела сезоне

Neko moje licno misljenje
u sportu nema garancija nikada ali
ako Borac zadrzi prvo mjesto do prvog maja
dakle poslije tri naredna kola
titula je nadohvat ruke
Ima u poslednjih 5 kola i te kako posla nja terenu
ali mislim da je narednih desetak dana kljuccno.
Moje mišljenje je da je raspored u potpunosti iznivelisan u posljednjih 8 kola između Borca i Zrinjskog. Mi idemo Širokom, oni Slogi, mi čekamo Sarajevo, oni Želju, mi Želji, oni Veležu ... Tako da ne vidim mogućnost da nas prestignu, mislim da će se prednost i povećati, ali nikad ne znaš, jesta da sad ne igramo više Kup, ali roster nam je na 13 igrača, desi se par povreda i neki karton i izgubiš neplanirano bodove. Vidjećemo, ali iskrene govorim, mislim da je to gotovo. Žao mi je baš što nismo uzeli i Kup, nadam se da će biti snage da se uzme i Suprkup i tako kruniše sjajna sezona.

Back