ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
По мени је Сарајево много озбиљнији ривал од Зрињског
не би се служио никако по свим параметрима Зрињски и је уз Бораџ најбољи клуб БиХ па онда два места празна па Сарајево, првествено мислим на бодове у УЕФА такмичењима али и број освојених титула. али добро мислимо једноставно другачије :maramica:

1000024773.jpg

Ништа чудно.
Савез ради за Зрињски са судијама већ отворено.
А сад замислите сиви који читате шта би било тек да предсједник Савеза није Вицо Зељковић.
И онда они НАМА нешто причају о поштењу...
А цео живот сам на стадиону па овде нема ко нас није покрао чак и у Лиги Републике Српске...

Арена сутра уместо да преноси дерби из Мостара, она ће преносити ово, говорим о Арени Спорт у Србији 🤡 нисам упућен ко ће радити пренос из Мостара за БиХ?! За Србију преноса из Мостара неће бити

1743890739412.png

Арена сутра уместо да преноси дерби из Мостара, она ће преносити ово, говорим о Арени Спорт у Србији 🤡 нисам упућен ко ће радити пренос из Мостара за БиХ?! За Србију преноса из Мостара неће бити

Pogledajte prilog 1710055
Piše za Srbiju Arena 4, ali u rasporedu nema. U isto vrijeme na 6tici prenose Budućnost-Petrovac? Od kad rade CG ligu nisam u toku?

P.S. Neka me trema drma oko sutrašnje utakmice, mislim da smo jači ali brine me to što nema popravnog ili sa štitom ili na njemu

Piše za Srbiju Arena 4, ali u rasporedu nema. U isto vrijeme na 6tici prenose Budućnost-Petrovac? Od kad rade CG ligu nisam u toku?

P.S. Neka me trema drma oko sutrašnje utakmice, mislim da smo jači ali brine me to što nema popravnog ili sa štitom ili na njemu
To samo govori o Savezu i ligi
pa covjece dragi ovo nije normalno
poslije derbija je JOS DEVET KO:LA devet heeeej
a svi znamo da Zrinjski nece ni bod izgubiti ako im bude trebalo kasnije
sjeti se samo gola od prije mjesec dana protiv Veleza poslije igrnja rukom u 88. minutu
Poslije se pitamo zasto je liga krss....

A pazi sad ovo
ako Borac pobjedi sa 1-0 veceras
POTPUNO JE IZJEDNACEN SA ZRINJSKIM MEDJUSOBNO
i onda se gleda sta? gol razlika
a Zrinjskom protivnici zadnjih iks kola dobijaju po crveni karton
i ljudi deru sa 3 ili 5 nula
Kome vise i sta da se objasnjava logistiku su spremili...
tako da
i ako Borac pobjedi veceras nisam preveliki optimista za kasnije...

Добро имају шлауф спасавајући по потреби и раде то хињски ајд небитно то, али невјероватан расплет слиједи ако Борац побиједи 1:0. Имали бисмо исти међусобни скор и скоро потпуно исту гол разлику 9 кола прије краја :D Како год било ако Борац побиједи узеће титулу, реми значи 90% титула Зрињском, пораз је крај. Ајмооо

Зрињски има јако тежак распоред његов распоред стави ћу у теми о БиХ премијер лиги али мислим да је Борац (благи) фаворит да одбрани титулу, но има још доста да се игра....

Back