Bosonosorg
Poznat
- Poruka
- 9.181
Šta je bilo Zvezda-Dinamo za Jugoslaviju, to će biti Borac-Zrinjski za protektorat. Srpsko-hrvatski megdan za apsolutnu dominaciju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рекао сам ти ја кад смо били на минус 6, узимамо сигурно имамо ми ширини за домаћу лигу, али само да се курталишемо Европе, и тако и би. Није је смјело ово испустити јер смо доминантни, а титула много значи, да пробамо још једанред ѕве испочеткаJa sam sinoc radio prenos vjecitog derbija
uzasan fudbal
ali nista bolji nije bio u petak na Kosevu izmedju Sarajeva i Zrinjskog
imamo veliku sansu i treba da je iskoristimo...
Jeste da poslije toga ima jos mnogo posla
ali sada ih treba slomiti i jedne direktno i druge indirektno
Aj Borac!!!
Podrška,samo hrabro
Мислим да Вележ не може да добије Зрињски али видећемо и реми би био велики за Борац, првенственоPodrška,samo hrabro
Čekam balijsko-ustaški derbi u Mostaru i da ih turci oderu ili da im barem naprave neku zvrčku koja će ih totalno izabciti iz koloseka![]()
Kakav Superkup kad sezona nije završena?
Од претходне године друже ни тај нисмо одиграли, гужва у распоредуKakav Superkup kad sezona nije završena?
Liga šampiona pravi gužvu.Од претходне године друже ни тај нисмо одиграли, гужва у распореду
Па да. Имали смо доста заосталих утакмица које смо играли на репрезентативним паузама. 20 европских утакмица. Куп, поплаве, ово, оно. По мени су требали ставити тај меч ако већ не на отварању сезоне, онда на отварању другог дијела сезоне, али два дана по доласку из Анталије смо играли Куп са Челиком.Liga šampiona pravi gužvu.
Moje mišljenje je da je raspored u potpunosti iznivelisan u posljednjih 8 kola između Borca i Zrinjskog. Mi idemo Širokom, oni Slogi, mi čekamo Sarajevo, oni Želju, mi Želji, oni Veležu ... Tako da ne vidim mogućnost da nas prestignu, mislim da će se prednost i povećati, ali nikad ne znaš, jesta da sad ne igramo više Kup, ali roster nam je na 13 igrača, desi se par povreda i neki karton i izgubiš neplanirano bodove. Vidjećemo, ali iskrene govorim, mislim da je to gotovo. Žao mi je baš što nismo uzeli i Kup, nadam se da će biti snage da se uzme i Suprkup i tako kruniše sjajna sezona.Neko moje licno misljenje
u sportu nema garancija nikada ali
ako Borac zadrzi prvo mjesto do prvog maja
dakle poslije tri naredna kola
titula je nadohvat ruke
Ima u poslednjih 5 kola i te kako posla nja terenu
ali mislim da je narednih desetak dana kljuccno.
шампион и освајач купа, из прошле сезоне, тј Борац и ЗрињскиKakav Superkup kad sezona nije završena?