ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
:D:D:D:D ouu jeeaa

1000022752.jpg

У граду и даље одјекују топовски удари, или су нас напали федералци неком артиљеријом, појма немам

Углавном, у најави смо таргетирали Рапид као фаворита, то стоји, то су доказали, први гол их је повезао, ојачао, али фанатизам и жеља јуначка да извучемо позитиву и у овом мечу је пресудила. Ерера се враћа, резултат је врло интересантан, надам се подршци дијаспоре, и да ће се они мало опустити, па шта буде. У недјељу на Грбавици морамо побиједити, Беч нек одиграју за своју душу, опуштено, како год, шта год

Тамо је и већи терен, они су физички јачи, тешко ће бити држати утакмицу у егалу. Само се сад фокусирати на Грбавицу, то нам је баш важно. Некако су се мало угасили Савић и Деспотовић, фале њихове чаролије. Ерера колико је фалио нећу ни да причам, мора играти овај из Чукаричког а момак стално пребацује на десну ногу, онда уђе Суба који је одиграо до сад 90 мин све укупно, јбг. Лакше крпимо недостатак десног бека, лијеви је катастрофа кад га нема

Dobro su oni igrali relativno...
Jaki su ovi fizicki kao crna zemlja a sudija realno pustio tuccu
pa Vukovic je dobio batine kao mala kada i nikom nista
Tamo u Becu treba biti strpljiv i ne praviti gluposti kao u Ljubljani.
Sansu imamo ali bice teze neego ikada
Rapid je ozbiljna ekipa u rangu su Panatinaikosa i Ferencvarosa.

Да, али радује то што смо посљедње 2 сезоне одиграли и са Рапидом, Аустријом, Ласком све егал утакмице, Ференцварошем, да не причам Олимпијом.

Па сјети се да је прије 6-7 год. долазила Олимпија са мјешаним саставом на пријатељску, оно као Мандарић нешто да нас купи, и подеру нас 4:0, људи коментаришу ово су два свијета различита, ми играли РС лигу. А сад их избацимо из Европе. Који је то искорак човјече

Pamtim ja sve dobro
Bio sam sa Borcem u inostranstvu one 3 sezone pre 10ak godina
Lozana igrala drugu ligu Svice i pera im nismo mogli odbiti
Makabi Haifa bio prosek a utrpali nam 3 komada za 5 minuta tamo ukupno 5...
a tek Celik iz Niksica...doduse to necu da pisem ovde sta je bilo
mozes da pretpostavis
reci cu samo da nije kladionica vec tadasnja uprava.
Ovo sad i ono onda je kao nebo i zemlja.

Тврди момци као стена! Јбт колико је близу четвртфинале нисте свесни људи моји.
Највећа добит од свега овога ће бити то што ће се Бања Лука још више везати за Борац, нарочито млађе генерације и то ми је баш драго :heart:

Тврди момци као стена! Јбт колико је близу четвртфинале нисте свесни људи моји.
Највећа добит од свега овога ће бити то што ће се Бања Лука још више везати за Борац, нарочито млађе генерације и то ми је баш драго :heart:

1741418722396.png

Било је спремно више од 1500 навијача да иде у Беч, и тамо би нас дочекало барем још толико. Нажалост не знам како сад разбити ову забрану и некако купити улазнице и груписати се тамо.

П.С. Без Лешинара на Грбавици

Давид Вуковић је сјајан момак, образован, друштвен, побожан, скроман. Често је са другарима у насељу. Он треба одиграти барем још једну сезону у Борцу и узети пристојан клуб у којем ће даље напредовати и играти. Није ми баш репрезентација Србије средина за њега, Никарагва може ако мисли да му је од помоћи али колико видим не оптерећује се он тим. Никарагву је већ одбио.

Шта год да се деси у Бечу Борац је већ направио довољно јаку подлогу да дугорочно постане један од водећих клубова у региону. За то сад само мало памети треба, знања и добре воље. Одржати овај ниво квалитета тима и бацити акценат на квалитет стручног кадра у омладинској школи и инфраструктуру до најмањих детаља. Нема озбиљног клуба без озбиљне инфраструктуре и стручних фудбалских радника. Кад се то има лако се ствара квалитетан тим. Алал вера свима који су радили на довођењу ових играча и стварање компактне целине, језиво добар посао, за проучавање.

Што се Вуковића тиче било би крајње коректно од (квази)селектора да добије позив да дебитује за национални тим Србије. Звао је разне индијанце па може и човека који је својим играма и односом то реално заслужио, а његова минутажа у репрезентацији би користила и Борцу који би имао далеко бољу позицију током трансфер периода.

Jbg
mnogo se promasuje sansi i to zicera
moralo je jednom i da stane to vadjenje u nadoknadi.
to je to titula je san
jedino da se dobije svih 13 utakmica do kraja ukljucujuci zaostalu na Kosevu.
Skoro pa nemogucce...znaci hvatati se Kupa ako moze
i praviti ekipu za sledecu sezonu i napad na titulu
sledece ljeto ce jako tesko biti uci u LK realno gledajucci
okrenuti se pravlejnju jos jaceg tima i to je to.

Жељезничар - Борац 1:1, Огринец

Борац до краја има још меч на Кошеву и против Широког, а Зрињски домаћу утакмицу против Слободе тако да је врло извјесно да у завршних 11 кола улази са позиције 1

Cinjenica je da Borac za titulu MORA dobiti SVE utakmice do kraja.
Zrinjski igra lose ali vade ih sudije i protiv Veleza i u Konjicu cak i protiv Sirokog brijega.
Oni nece vise nigdje napraviti kiks u to sam siguran.
Znaci pobjeda u Mostaru je obavezna ali realno i sve ostale.
Nije nemogucce ali bice uzasbo tessko.
Znacemo vec 26og na Kosevu gdje smo.

Back