ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Честитке Борцу на великом успеху. Сада им се и лапо отвара, може и полуфинале.
Као да си Бањалучанин. Нико данас не жели коментарисати Рапид и Ђургарден, сви причају о полуфиналу са Челсијем. И Жижовић је у изјави за медије то примијетио и рекао ајмо одмах о Челсију. Углавном сад полако хвата еуфорија и улазимо у проблем а тек о Посушју нико не размишља а тако фино леже кикс Зрињског данас :per:

Честитке Борцу.
Гледао сам прво полувреме, врло тврда и растрзана утакмица која је могла да крене и другим смером да су дали пенал на почетку, који по мени није ни био јер ударац није имао јак интезитет, више фолирање него прекршај.Видим да је друго продужено нешто много не знам због чега.

иначе добар жреб Рапид одличан ривал у односу на Фиорентину

1740175827145.png

Као да си Бањалучанин. Нико данас не жели коментарисати Рапид и Ђургарден, сви причају о полуфиналу са Челсијем. И Жижовић је у изјави за медије то примијетио и рекао ајмо одмах о Челсију. Углавном сад полако хвата еуфорија и улазимо у проблем а тек о Посушју нико не размишља а тако фино леже кикс Зрињског данас :per:
Хвала за то Бањалучанин али нисам, повезан сам родбински блиско са РС (Добој). И увек ми је пуно срце када неко сте стране српских земаља искочи и има резултате.

ovo su rezultati Rapida u prvom delu LK:

POBEDA
Bašakšehir 2-1 (u gostima)
Kopenhagen 3-0 (kod kuće)
Noa 1-0 (kod kuće)
Petrokub Hinčešti 3-0 (u gostima)

NEREŠENO
Šamrok Rovers 1-1 (kod kuće)

PORAZ
Omonija 3-1 (u gostima)

Osim ove impresivne pobede protiv Kopenhagena (koji je u prvoj fazi prosipao bodove gde je stigao), nemaju nijedan impresivan rezultat. Petrokub ekipa ispod svakog nivoa, Noa i Bašakšehir solidni, ali samim tim što nisu uspeli da uđu u 24 dovoljno govori o njima. Nisu pobedili Šamrok kod kuće, a Omonija koja se mučila protiv Borca ih rastavila.

U ligi su trenutno 5. mesto, a u prve dve utakmice drugog dela sezone izgubili kod kuće od Volfzbergera 3-1 i od gradskog rivala Austrije 2-1.

Sve u svemu ekipa koja može da se pobedi, uz neku dozu sreće.

Ako bi Borac pobedio Rapid, onda bi jako dragoceno bilo da Pafos dobije Đurgarden iz dva razloga:

1. Đurgarden severna ekipa koja igra na veštaku, ono što je ove sezone Borcu bila najteža teritorija (Klaksvik, Vikingur i Šamrok), s tim što su Šveđani kvalitetom mnogo jača ekipa od te 3.
2. Igrao u prvom delu sa kiparskim protivnicima APOELom i Omonijom, protiv obe ekipe se pokazao u dobrom svetlu.

Да, то су чињенице али утакмице са Олимпијом су показале да ситнице могу тотално окренути меч. Црвени картон, повреда на загријавању, пенал, прекид, зицер ... Ко зна. Можда је наш адут што није морање више ништа, али и Рапид и Ђургарден су поприлични фаворити. Реално

Резонујем кад бисмо успијели узети на Грбавици и Кошеву 4 бода да би трка за шампиона била потпуно у егалу на уласку у посљедњих 11 кола јер бисмо Сарајево избацили а Зрињски ће вјероватно у наредна 3 кола још један велики кикс направити

Maimune iz UEFA to ne zanima
oni samo uzimaju cash od kazni
a realno i kod nas je bilo tucca po ulicama
kad su dolazili Madjari onomad pa i neki drugi
plus incidenti na Gradskom
to su ljigavci njih ne zanima KO je pravio incidente
oni samo kaznjavaju
Sada treba traziti da navijaci Rapida NE DOLAZE u Banjaluku
policiji moze da napise da ima problema i ne moze da garantuje
jer zapmtite dobro pederccine samo cekaju BILO STA
da nas sibnu jos jace po guzci.

Ne treba se predavati nikome
ali
citiracu Mladena Zizovica koji je realan lik
Mi smo svoje snove vec ispunili pa i prenmasili
ovo sad je samo izazov za nas da vidimo gdje smo u Evropi.
Nas cilj su sto bolji rezultati kod kuce dakle odbtana titule i osvajanje Kupa.

Sve je rekao covek.
Bez navijaca u Becu? Steta ali sta sad...idemo dalje...

Back