Krunić: Drago mi je zbog navijača
Fudbaleri Borca su se časno, pobedom protiv Makabija (3:2) oprostili od Evrope ove sezone. Iako publika nije popunila stadion u Banjaluci, fudbalerima domaćeg tima to nije smetalo da savladaju najbolji tim Izaaela.
- Čestitam Borcu na dobroj igri i pobedi. Stvarno su večeras veoma dobro odigrali. Ipak, mi smo u prvom meču dosta toga rešili -rekao je trener Makabija Eliša Levi.
Branislav Krunić je bio pravi vođa Borca na terenu. Bez kompromisa je ulazio u duele i vodio svoju ekipu do trijumfa. Uz to je postigao i dva gola i pogodio prečku.
- Zaista smo ostvarili veliku pobedu. Na žalost, u prvoj utakmici smo izgubili visokim rezultatom i tamo je pitanje pobednika praktično rešeno. Drago mi je što smo pred našim navijačima odigrali dobar meč i što smo pokazali da možemo da se nosimo sa svakim protivnikom - rekao je Krunić.
Trener Zvezdan Cvetković je proteklih dana govorio da će njegov tim ostavriti pobedu, što se na kraju i obistinilo.
- Dobro smo radili, dobro se pripremali i drago mi je što smo ostvarili trijumf. Makabi je sve rešio u prvom meču. Ipak su oni ekipa, koja godišnje odigra dosta kvalitetnih mečeva u Evropi, a mi tek dva-tri. Drago mi je što smo dobro igrali u ofanzivi i mislim da ćemo prave igre pokazati tek u Premijer ligi BiH. Suđenje ne bih komentarisao - rekao je posle meča Cvetković.
Makabi će u narednoj rundi igrati protiv šamppiona Slovenije Maribora.
Borac - Makabi 3:2
(Krunić 9, 34, Vidaković 84. - Dvališvili 24, 54.)
Borac: Avdukić, Marković, Kovačević (od 66. Stupar), Grahovac, Raspudić, Vidaković, Mikić (od 90. S. Dujković), Žarić, Stajić (od 87. Dujaković), Stakić, Krunić. Trener: Zvezdan Cvetković.
Makabi: Davidovič, Buljat, Jahaja, Bokoli (od 57. Jampolski), Dvališvili, Vered (od 75. Gadir), Tvata, Amaša (od 68. Azulaj), Golasa, Pilijavski, Mešumar. Trener: Eliša Levi.