ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

1011_borac-sarajevo_2-1.jpg

1011_borac-buducnost_9-1.jpg

5un-1-1.gif

Poslednja izmena:
3 - 2 За Борац. Свака част играчима на побједи, атмосфера невиђена :cool: Водили смо 2-1 и пред крај првог полувремена чини ми се Видаковић промаши празан гол.. Да је то ушло, тек би било свашта, али и ова побједа је велика ствар :vatromet:

Ljudi večeras se u Banjaluci samo o Borcu priča. Ljudi plaču na tribinama, ne mogu vjerovati koliko nas je naš velikan usrećio ovo je najbolja utakmica od rata naovamo.

Čestitaju nam i prijatelji i neprijatelji iz cijele BiH, hvala svima ubili smo ih :D:D:D

Svi smo vjerovali u čudo i zamalo, prečka, kod 2:1 promašaj sa 2 metra Vidakovića, 5 zicera, momak se igra rukom cijeli stadion skače manijak iz Holandije ne sudi penal u 12. minutu kod 1:0 pa poslije nam 3 kornera ne sudi, 5 žutih nam dade za ništa

Ono je strašno :dash:

Poslednja izmena:
Поносни на Борац!

Ovo je naslov u medijima, na forumuma ga navijači potenciraju i ja se pridružujem. Borac bolju utakmicu davno odigrao nije.

Trener Makabija je sve rekao na konferenciji - sreća što smo donijeli veliku prednost inače bi imali velike probleme, ali i rezultat 5:1 je bio nezasluženo veliki.

Poslednja izmena:
Честитке Борцу.
Јбг.налетели сте на прејаког противника.

Шта је, ту је ;) Сама чињеница да један њихов играч има мјесечну плату колико наш читав тим довољно говори, али и поред тога смо из добили у реваншу и сада се лагано окрећемо новој сезони :)

Krunić: Drago mi je zbog navijača

Fudbaleri Borca su se časno, pobedom protiv Makabija (3:2) oprostili od Evrope ove sezone. Iako publika nije popunila stadion u Banjaluci, fudbalerima domaćeg tima to nije smetalo da savladaju najbolji tim Izaaela.

- Čestitam Borcu na dobroj igri i pobedi. Stvarno su večeras veoma dobro odigrali. Ipak, mi smo u prvom meču dosta toga rešili -rekao je trener Makabija Eliša Levi.

Branislav Krunić je bio pravi vođa Borca na terenu. Bez kompromisa je ulazio u duele i vodio svoju ekipu do trijumfa. Uz to je postigao i dva gola i pogodio prečku.

- Zaista smo ostvarili veliku pobedu. Na žalost, u prvoj utakmici smo izgubili visokim rezultatom i tamo je pitanje pobednika praktično rešeno. Drago mi je što smo pred našim navijačima odigrali dobar meč i što smo pokazali da možemo da se nosimo sa svakim protivnikom - rekao je Krunić.

Trener Zvezdan Cvetković je proteklih dana govorio da će njegov tim ostavriti pobedu, što se na kraju i obistinilo.

- Dobro smo radili, dobro se pripremali i drago mi je što smo ostvarili trijumf. Makabi je sve rešio u prvom meču. Ipak su oni ekipa, koja godišnje odigra dosta kvalitetnih mečeva u Evropi, a mi tek dva-tri. Drago mi je što smo dobro igrali u ofanzivi i mislim da ćemo prave igre pokazati tek u Premijer ligi BiH. Suđenje ne bih komentarisao - rekao je posle meča Cvetković.

Makabi će u narednoj rundi igrati protiv šamppiona Slovenije Maribora.

Borac - Makabi 3:2
(Krunić 9, 34, Vidaković 84. - Dvališvili 24, 54.)

Borac: Avdukić, Marković, Kovačević (od 66. Stupar), Grahovac, Raspudić, Vidaković, Mikić (od 90. S. Dujković), Žarić, Stajić (od 87. Dujaković), Stakić, Krunić. Trener: Zvezdan Cvetković.

Makabi: Davidovič, Buljat, Jahaja, Bokoli (od 57. Jampolski), Dvališvili, Vered (od 75. Gadir), Tvata, Amaša (od 68. Azulaj), Golasa, Pilijavski, Mešumar. Trener: Eliša Levi.

3 - 2 За Борац. Свака част играчима на побједи, атмосфера невиђена :cool: Водили смо 2-1 и пред крај првог полувремена чини ми се Видаковић промаши празан гол.. Да је то ушло, тек би било свашта, али и ова побједа је велика ствар :vatromet:

cestitam na pobedi, steta sto ste onoliko pali u poslednjih 25 minuta u Izraelu
vise srece u zrebu sledece godine:ok:

Back