ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Šta je King, cura bi da pripomogne da malo podigne borbeni duh pred Мakabi :D

r8awzb.jpg

Poslednja izmena:
Dosta je i 4:0. Ali obavezan transparent za docek njihovih navijaca!!! :ok:

Damo li mi 4 oni će 7 :D Nismo mi još spremni za klubove koji imaju kvalitet za LŠ.

Da je ta Partizanova škendija ili Mogren ili tako nešto to bi pregazili ko ništa, gazili smo ih i na Zlatiboru kao malu djecu.

A transparent, siguran sam da će im se Lešinari odužiti na prigodan način. Oni su veliki prijatelji RS i Srba uopšte

Ево стиже нова пјесмица од - Текст: Стефан Дакић -- МАЕСТРО ... Продукција: ЕКТОС студио ( Игор -- Министар -- Сузић ), Музика: Адамак битс

Пјесма посвећена нашем великану Борцу и најватренијим и највјернијим навијачима Лешинарима... Посвећена нашем граду и нашој отаџбини!! За наш Борац!! За Бања Луку!!

Појачајте звучнике, удобно се смјестите и вежите шалове јер полијећемо!!!

Poslednja izmena:
Ево стиже нова пјесмица од - Текст: Стефан Дакић -- МАЕСТРО ... Продукција: ЕКТОС студио ( Игор -- Министар -- Сузић ), Музика: Адамак битс

Пјесма посвећена нашем великану Борцу и најватренијим и највјернијим навијачима Лешинарима... Посвећена нашем граду и нашој отаџбини!! За наш Борац!! За Бања Луку!!

Појачајте звучнике, удобно се смјестите и вежите шалове јер полијећемо!!!

Нешто размишљам Партизан је добио у 2. претколу аматере из Македоније, па сад нешто јачи Генк и на крају ће добити Динамо или Макаби или тако нешто и ту ће вјероватно испасти.
Е сад ми смо добили одмах те од којих ће они испасити или су до сад испадали у 4. претколу, значи све је до континуитета европских наступа и коефицијента. Значи немају они бог зна какве спектакуларне резултате шта више 20 - 30 пораза заредом у јачим утакмицама али захваљујући коефицијенту пролазе ова прва преткола јер добивају разне аматере а сигуран сам да би их и ми пролазили.

Морам рећи да се у РК дешавају велике ствари. Наш великан бивши европски првак и вишеструки првак старе Југ. се знатно појачао чак се већ размишља за сљедећу сезону о повратку Бојновића као и Шарића из Барселоне.

dragan_markovic.jpg

Захваљући Управи и предсједнику Републике Српске, Борац m:tel ће потпуно спремно дочекати изазове у регионалној лиги. Правимо моћан тим и сигуран сам да никоме неће бити лако да игра против нас. Довели смо пет одличних рукометаша, Срђана Тривунџу, Бојана Љубишића, Бранислава Обрадовића, Игора Рађеновића и Милана Ђукића, а постоји могућност да нам се придружи и млади Митар Маркез из Монпељеа.
Оно што могу да обећам је да ће моји момци оставити срце на терену како би Борац m:tel на прави начина представио Бањалуку и Републику Српску у регионалном такмичењу - нагласио је Марковић.

Нема сумње да би доласком свјетски признатих асова попут Бојновића и Шарића, Борац m:tel закуцао на врата европске елите, чији је пуноправан члан био до 1991. године.

20l1kd2.gif

Poslednja izmena:
Banjalučani žele da se revanširaju Izraelcima

Fudbaleri Borca spremno dočekuju revanš meč u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife. Banjalučani obećavaju da će pružiti maksimum kako bi postigli dobar rezultat i donekle popravili utisak iz prvog meča kada su poraženi sa ubedlijivih 1:5.

http://www.sportal.rs/news.php?id=55212

Poslednja izmena od moderatora:
Сутра уз божију помоћ 4-0 за нас :)

Из твојих уста у Божије уши. Само храбро па шта буде, борбеност као у првој утакмици наградићемо аплаузом како год да се заврши.

Утакмица почиње 20:45 за оне који не знају, биће и неких линкова

Back