Ne znam da li je Saturn ili godine,bitno je da se covek posle takvih stvari oseca preporodjeno!Mady:to su samo posledice Saturnovog povratka i nemaju nikakve veze sa "radi podznak posle 30-te". i to se dogadja kod svih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li je Saturn ili godine,bitno je da se covek posle takvih stvari oseca preporodjeno!Mady:to su samo posledice Saturnovog povratka i nemaju nikakve veze sa "radi podznak posle 30-te". i to se dogadja kod svih.
Psihologue:Pa probacemo nesto,samo sad sam smoren od vrucine a pomalo i od ove teme,
jer se svelo sve na moja tumacenja..Niko drugi nije hteo neko drugog da protumaci..
Cekam... :wink:Mogu ja da pogadjam.Ti si riba u horoskopu?marjaki:Psiho,'aj, please,pogledaj meni to za lice...Imash sliku na mom profilu...bash me zanima...deluje mi kao neshto zanimljivo...
Nisam na to mislioMaja the bee:Da ja pogodim sta je sledece: marjaki kaze: ne, nisam. A, bombay kaze: ali si riba in vivo!![]()
bombay:Mogu ja da pogadjam.Ti si riba u horoskopu?
To je bilo moje ironicno gledanje na ovu temu.marjaki:Pa ako si ishao na profil,tamo pishe kada sam rodjena,tako da ti fora nije uspela...![]()
I da,jesam Riba...u svakom smislu...![]()
saska987:Psihologue jel mozes da bacis pogled na moju slicicu u profilu i malo prokomentarises? Hocu i ja da ti se divim![]()
marjaki:Psiho,'aj, please,pogledaj meni to za lice...Imash sliku na mom profilu...bash me zanima...deluje mi kao neshto zanimljivo...