goldfish
Veoma poznat
- Poruka
 - 12.991

moram javno da izrazim svoje divljenje i zahvalnost 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

goldfish:moram javno da izrazim svoje divljenje i zahvalnost![]()
..............Spock:Ajd mene
Psihologue:Anakin ako cesh da ismejavash bolje da nepishem nishta...
Koliko god da si dobra osoba imash jako chudan smisao za humor..
U jednom trunutku si mi kao prijatelj a drugom me pokopash...
Kažem da nisi prevarant i da si ok ali kao da se trudiš da me pokopaš uvek..anakin:aman na svoj racun se zayebavam, kako ne provaljujes...
ti si osetljiv kao biljka...

Spock:Evo veca...
Truman:Pa evo prvo da prokomentarisem. Tacno je da su mi mnogi govorili da sam previse ozbiljan. Tacno je da me zanimaju neke neobicne stvari, ponekad i misticne. Nisam previse pricljiv iako sam blizanac. Mislim da nisi u pravu kada kazes da sam usredsredjen - sebi cesto to zameram, nemam koncentraciju, desava mi se da povrsno ucim isl. Tacno je da sam sebi previse komplikujem zivot...
Zahvalan sam ti na ovoj analizi i za sad sam zadovoljan. Potrudicu se da nadjem bolju sliku.
divlja:E, slaze se sveosim ovo za temperament. Sve sam, samo nisam blaga.
![]()
Cekam.:razz:
Kad_LupimLupim:E, Psy, jel moze meni drugi krug![]()
Ma jok. On je osetljiv kao muški rak... za njih su i biljke čelične...anakin:ti si osetljiv kao biljka...
CaLiMeRo:Ma jok. On je osetljiv kao muški rak... za njih su i biljke čelične...![]()
Pa nismo li svi korektni tada?Psihologue:Sve u svemu DIVLJA korektan si lik kad imaš para...
CaLiMeRo:Pa nismo li svi korektni tada?![]()
... U stvari, je li ovo bilo para kao novca ili para kao partnera?
P.S. Rođiša - 6. oktobar 1971. u 16:05h
Ocekivala sam neki malo veci prikaz,ali ne mogu da kazem da ovo sto si rekao ne stoji.Kada budem imala neku sveziju,poslacu ti...Psihologue:Ti si u periodu kad ti se lik izuzetno menja i tri si različite osobe...Sve mi se izmešalo u ova tri lika..Fotografija o kojoj pišem je u ona u autobusu gde može ponešto da se primeti
izuzetno od tvojih osobina..
- Osmeh ti je u obliku tkv Vaze i govori o tvom trenutom stanju i mislim da ti imaš sasvim drugačiji osmeh...bolji,umilniji...
- Imaš razlike između fotografije na plaži i ove u autobusu..
- Ona na plaži kao da je stranac u pitanju,izveštačena slika,govori o osobi koja kao da
iščekuje neku osvetu ili koristoljublje...
- Brzo se nerviraš
- Borba za tvoju pravdu ne isključuje pravljenja scena na ulici---
Prva fotka odmah primetih neiskvarenost i prijatnost a sa druge strane nekakvu momentalnu borbu u tom trenutku..neko je bio tada na tvom žulju...
- Kod tebe je neizvesnost (čini mi se da si mnogo zabrinuta na fotkama)
Veruj mi baš sam se namučio pregledom tvojih slika zbog razlike u njima..
Faca se manje menja po meni posle dvadesete godine...
Biće bolje u drugom pokušaju ovo je samo letimičan pregled..