skura58
Zaslužan član
- Poruka
- 101.812
Lepo i detaljno obradjema tema.
Bravo svima. Vrlo je interesantno
Bravo svima. Vrlo je interesantno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje za wild i Hetfield.Na osnovu kojih aspekata i polozaja vladaoca polja se vidi da Truman voli da jede i tamani sardine? I zasto bas sardine i tune?
Netacno, Jupiter ima dva lepa aspekta ali sto se tice skolstva opozicije su odnele prevlast, za nasu pricu bitno odnos ucitelja/ice prema tebi.
Omiljen si mogao biti u drustvu, medju djacima, ali od nadredjenih u ustanovi, ne.
Tri malefika u trecem polju, lose aspektovani, Jupiter gazi osu sestog, u Ribama.Vladar Riba Neptun raskorak Merkur koji pored prirodnog treceg u tvom natalu vlada dvanestim.Bio si sve ali im nisi bio omiljen.Narocito si se lose provodio na djackim eksurzijama.
A i u komsiluku.Drugari su te vacarili za novac i to u njihovim kucama, u okolini tvoje kuce dolazilo je i do cestih sukoba tebe i njih, u nekoliko navrata i fizicka tuca.Uvek je bio jedan u koga si imao poverenje a da te je prevario i priklonio se ekipi.
Bio si i u bandi, operisali ste ljudima gajbe kad su bili na ferjimaOvo zvuci kao da sam bio u nekoj bandi.![]()
Astro program nije tacan, Sunce ti je na kraju osmog , nije u devetomElem, nista od toga nije tacno tako da cu jos da posumnjam da mi je ovaj horoskop tj. vreme rodjenja uopste tacno. Svojevremeno sam pitao majku kad sam rodjen i ona mi je rekla to vreme ( na krstenici pise sat kasnije, a ona je pogledala u sat ) tako da bi trebalo da je tacno.
Postavi sto da ne, tema je fizicki izgled.Wild je izvukla dosta aspekata iz literature videcemo ako imas nesto sto je tamo napisano da li se poklapa.
wild - iskopavanje po literaturi u nedostatku mira i spokoja
1.Vazduh / Vatra – visoki
2.SO- vatra – ( podstiče visinu ali zavisi od znaka u kom se nalazi )
3..JU – ( vatra i voda ) – ekspanzija u visinu i horizontalu – Dnevno rođenje i kao orijentalan ( strelac ) – Visina / Noćno rođenje i kao okcidentalan ( Ribe ) – Srednja visina , naginje ka visini
4.VE – vazduh – Visina i vitkost
5.UR – slično ME – daje ekstreme
6.PL - iako mali i zbijen po svojoj prirodi,obično daje ljude srednje visine koji naginju višljim osobama.
7.STRELAC. Većinom daje osobe srednje visine do visoke.Početni stepeni ovog znaka naglašavaju visinu,dok poslednji idu više u prilog kratkoći.
8.VODOLIJA. Uglavnom daje osobe srednje visine.Početni stepeni više idu u prilog visini,dok poslednji idu u prilog kratkoći.
1.Znak Vodolija, podznak Strelac - visoka
2.Sunce u Vodoliji (vazduh) - visoka
3.Ju u aspektu konjukcije sa Ur, suvladarem, vatra i vazduh - visoka
4.Ve vlada podznakom, vazduh, u Vodoliji vazduh - visoka
5.Ur vazduh daje visinu, 0 Ju, oba u Strelcu, vatra - visoka
6.Pl u prvom polju....ne znam ko je ovo odvalio da plutonski tipovi naginju vecim osobama, ali hajde da prihvatimo - u prvom, naginje visim osobama
7.Podznak Srelac - visoka
8.Znak Vodolija - osmi stepen, ide u prilog visini
Natalna je interesantna i jedna od laksih za tumacenje, kao sto vidis ima dosta pokazatelja koji govore u prilog tome da si vislja osoba...cekamo tvoju izjavu pa cemo napisati one sile koje vuku na dole i protive se tome da recimo budes odbojkasica.
Moje misljenje i ono u sta sam siguran je da imas jako, jako lepe i oblikovane noge.Kad hodas to su elegantni koraci a izvajane tako dobro da nijedan umetnik ne bi mogao ni da pokusa da napravi nesto slicno ma koliko se trudio i koliki god imao talenta..ali to nije tema
Na tebe Jeco
Nego sam ja na prethodnim stranama izvlacila neke parametre i zakljucke pa je sada Kamael tebi desifrovao kartu na konto tih stvari koje sam ja izbukla a ja usput na taj nacin ucim od njega![]()
Ja nisam podznak Strelac, nego Vaga.Da, ja jesam visoka, baš. Manekenska visinica, a i takve gradje.
Ali, obožavam odbojku da gledam, oduvek.
Što se tiče koraka, ja idem baš tako, kao po nekom oblačiću, skroz drugačije, nego čitav svet, što se kaže.
Pa, tako kažu, veoma ženstveni i elegantni koraci.
♥
AhaM, ja niCam bila razumela bila, ok. A, jel se na primer gleda i boja kose, očiju, oštrina lica, i još nešto ili...?Jer ja se ne razumem, ali ste mi fascinantni, očarana sam kako to uspete. Kako to uspevate.
♥
Jeste, Vaga si u podznaku, moja greska.I napisao sam u stavci 4. da si podznak Vaga jer Venera vlada Vagom.Nebitno, Vaga ili Strelac islo bi u prilog visini.
Gledamo aspekte, stepen na kojem su polozene, u kojim sazvezdjima itd.Na osnovu toga izvlacimo na koju stvar bi trebalo da se odnose.Generalno, sve se odnosi na sve, u tvom slucaju fokusirali smo se samo a rast i osam parametara u tvom horoskopu su isla u prilog tome da si ti vislja osoba.
Naravno da su aspekti bitni. Skladan aspekt Venere i Marsa donosi uskladjenost ženskog i muškog principa, odnosno ženstvenost. Asc u konjukciji, sekstilu, trogonu sa Venerom, takodje donosi suptilnu lepotu.Naravno da pečat izgledu daje položaj Venere u znaku i polju u kom se nalazi.
=sunasceJeca;22092867]AhaM, ja niCam bila razumela bila, ok. A, jel se na primer gleda i boja kose, očiju, oštrina lica, i još nešto ili...?Jer ja se ne razumem, ali ste mi fascinantni, očarana sam kako to uspete. Kako to uspevate.
♥
Recimo , hajde baš jedan slučaj koji mi je zanimljiv, pomozite mi
Zooey Deschanel, poznata po svojim ogromnim, upadljivim plavim očima. Prvo vidiš oči pa nju
I Sunce ( 1 polje) i Mesec ( 12 polje) na ASC, u konjukciji, oba svetla u Jarcu - uostalom Zooey je dupli jarac.
No Jarac daje tamno zar ne, šta je ovde uticalo da budu tako nebeski plave?
i So i MO su u aspektu sa SA i PL koji potamnjuju.
Meni se sad više ne vidi tvoja kartica lai evo nekom logikom, kad se govori recimo o očima - nekako mi ima smisla da su Sunce i Mesec oči - svetla! Pa ako su So i Mo u lepom odnosu ili ako su u lepom aspektu sa Jupiterom ILI još bolje ako su direktno na ASC , imamo osobu sa lepim, upadljivim, možda čak i velikim očima. Koliko sam čitala , svetla u Lavu takođe mogu dati upadljive oči.
Ovan, Lav, Vodolija, Ribe bi mogle dati svetle oči, pogotovo Vodolija i Ribe, plave, zelene. Škorpija jaka takođe može dati upadljive, prodorne oči.
Recimo , hajde baš jedan slučaj koji mi je zanimljiv, pomozite mi
Zooey Deschanel, poznata po svojim ogromnim, upadljivim plavim očima. Prvo vidiš oči pa nju
http://2.***************/-sDJMWtWfyv0/Tbfl9HXwHmI/AAAAAAAAA04/YgwSgqBc_io/s400/funkyentertainer+%25284%2529.jpg
Evo njene karte u attachu
I Sunce ( 1 polje) i Mesec ( 12 polje) na ASC, u konjukciji, oba svetla u Jarcu - uostalom Zooey je dupli jarac.
No Jarac daje tamno zar ne, šta je ovde uticalo da budu tako nebeski plave?
i So i MO su u aspektu sa SA i PL koji potamnjuju.
Pogledajte prilog 244845[
Ja imam So u blizancima pa 60 Mo Lav. So 120 Ju. Mo 120 Ur.
Podznak Sco pa Pluton asc.
Imam baš lepe oči, tako mi kažu bar a i sama sam tog mišljenja. Okruglaste, živahne, malo povijene nagore, kao u mačke, neke neodređene smeđe zelene boje.
Ta boja je ono specifično. Pomalo uvrnuta boja, možda je to ta Uranovska zaostavština? Dešava mi se da ljudi posle godinu, dve druženja sa mnom ne mogu da skapiraju da li su moje oči svetlo smeđe, zelene,čas vuku na žućkasto, čak su tamne, nekad sivkaste. Ma čudo
Drugi primer neobičnih očiju
Ne bih da kačim kartu ovde, u pitanju je neko koga poznajem ali recimo da je u pitanju osoba muška sa najlepšim očima koje sam ikada videla. Oči su strašno krupne, svetlo zelene, mačkaste uokvirene nešto tamnijim podočnjacima, duge trepavice. Što bi rekli, prodoran, urokljiv pogled.
Jupiter na ASC u 1 polju u Vodoliji , 120 So u Vagi i 60 Mo u Ovnu! So 180 Mo.
Dakle sve ide u prilog svetlim, istaknutim očima.
Odakle ti da asc Vaga daje sirinu u bokovima? Vaga je vazduh, Bik je zemlja i masa ako si orijentir uzela Veneru kao vladaoca.
Jeste, ti si lepa, svetla u petom polju, Vaga/Vodolija sa silnim konjukcijama u petom...vitka, brza, nasmejana, mala i izvajana guza, grudi naginju ka loptama ali nisu previse velike.Malo si vislja ali skladno gradjena.I nosis naocare za sunce.