FIZICKI IZGLED

Pitanje za wild i Hetfield.Na osnovu kojih aspekata i polozaja vladaoca polja se vidi da Truman voli da jede i tamani sardine? I zasto bas sardine i tune?

:/
Ja ne znam...
Ja sam uvek živela u tripu da za ishranu gledamo 2 polje..pa bih očekivala neki Neptun u 2 polju za ribu.. 2 počinje u škorpiji što bi možda ukazalo na neko mesište.
Ali ako bi drugo polje bilo ' šta volimo' to ne znači da je i ' prija nam za zdravlje'. Moralo bi biti u nekom dobrom aspektu sa..ne znam..6 poljem koje kako zgodno počinje u ribama :lol:?
Bre lupam, neću više da se blamiram :lol:

Poslednja izmena:
Hetfield moras da povezujes, prirodno drugo je od Bika, pada u Skorpiona(voda), vladar Pluton u losem aspektu sa prirodnim vladarem drugog, Venerom(ishrana) u Raku(voda).

Mars 180 Ve, Ve (hrana), Mars(brzo), vlada sedmim (napolju) u trecem (na kracim putevima, u komsiluku)

Neptun(riba, more, morski specijaliteti,trovanje, otrovi) vlada sestim koje je isto hrana i zdravlje u trecem(brzina, kraci putevi) 90 Jupiter(vlada trecim, napada sesto).Jupiter u Ribama.

Neptun u Jarcu(tradicionalno i odomaceno-sardina) u trecem(iz okoline) Neptun(riba).

Ju 90 Ur sa lose polozenim Ne, podlozniji je zivi i drugim otrovima, Ju 60 Ma organizam se izbori i prodje bez posledica.

Uzrok potrebe za sardinom je od Ma 180 Ve, zato je isao u teretanu, sardinu je poceo tamaniti tek kasnije u toku samog treniranja Neptun u Jarcu(sporo, naknadno)

Netacno, Jupiter ima dva lepa aspekta ali sto se tice skolstva opozicije su odnele prevlast, za nasu pricu bitno odnos ucitelja/ice prema tebi.
Omiljen si mogao biti u drustvu, medju djacima, ali od nadredjenih u ustanovi, ne.

Tri malefika u trecem polju, lose aspektovani, Jupiter gazi osu sestog, u Ribama.Vladar Riba Neptun raskorak Merkur koji pored prirodnog treceg u tvom natalu vlada dvanestim.Bio si sve ali im nisi bio omiljen.Narocito si se lose provodio na djackim eksurzijama.

A i u komsiluku.Drugari su te vacarili za novac i to u njihovim kucama, u okolini tvoje kuce dolazilo je i do cestih sukoba tebe i njih, u nekoliko navrata i fizicka tuca.Uvek je bio jedan u koga si imao poverenje a da te je prevario i priklonio se ekipi.

Ovo zvuci kao da sam bio u nekoj bandi.:) Elem, nista od toga nije tacno tako da cu jos da posumnjam da mi je ovaj horoskop tj. vreme rodjenja uopste tacno. Svojevremeno sam pitao majku kad sam rodjen i ona mi je rekla to vreme ( na krstenici pise sat kasnije, a ona je pogledala u sat ) tako da bi trebalo da je tacno. A ucitelj je za mene govorio da sam previse miran...Sto se tice drustva nisam imao problema, ali daleko od toga da sam bio glavna faca.

Ovo zvuci kao da sam bio u nekoj bandi.:)
Bio si i u bandi, operisali ste ljudima gajbe kad su bili na ferjima :lol:

Elem, nista od toga nije tacno tako da cu jos da posumnjam da mi je ovaj horoskop tj. vreme rodjenja uopste tacno. Svojevremeno sam pitao majku kad sam rodjen i ona mi je rekla to vreme ( na krstenici pise sat kasnije, a ona je pogledala u sat ) tako da bi trebalo da je tacno.
Astro program nije tacan, Sunce ti je na kraju osmog , nije u devetom ;)

Ja Vas čitam sa zabezeknutošću, jer smem i ja da postavim natal, pa da i meni "gvirnete" i probamo da vidimo kako izgledam ja? Ishranu? Vidim da ima sjajnih stručnjaka, pa eto, ako ste raspoloženi, da i meni vidite. Jel može ? :)

wild - iskopavanje po literaturi u nedostatku mira i spokoja

1.Vazduh / Vatra – visoki

2.SO- vatra – ( podstiče visinu ali zavisi od znaka u kom se nalazi )

3..JU – ( vatra i voda ) – ekspanzija u visinu i horizontalu – Dnevno rođenje i kao orijentalan ( strelac ) – Visina / Noćno rođenje i kao okcidentalan ( Ribe ) – Srednja visina , naginje ka visini

4.VE – vazduh – Visina i vitkost

5.UR – slično ME – daje ekstreme

6.PL - iako mali i zbijen po svojoj prirodi,obično daje ljude srednje visine koji naginju višljim osobama.

7.STRELAC. Većinom daje osobe srednje visine do visoke.Početni stepeni ovog znaka naglašavaju visinu,dok poslednji idu više u prilog kratkoći.

8.VODOLIJA. Uglavnom daje osobe srednje visine.Početni stepeni više idu u prilog visini,dok poslednji idu u prilog kratkoći.

1.Znak Vodolija, podznak Strelac - visoka

2.Sunce u Vodoliji (vazduh) - visoka

3.Ju u aspektu konjukcije sa Ur, suvladarem, vatra i vazduh - visoka

4.Ve vlada podznakom, vazduh, u Vodoliji vazduh - visoka

5.Ur vazduh daje visinu, 0 Ju, oba u Strelcu, vatra - visoka

6.Pl u prvom polju....ne znam ko je ovo odvalio da plutonski tipovi naginju vecim osobama, ali hajde da prihvatimo - u prvom, naginje visim osobama

7.Podznak Srelac - visoka

8.Znak Vodolija - osmi stepen, ide u prilog visini

Natalna je interesantna i jedna od laksih za tumacenje, kao sto vidis ima dosta pokazatelja koji govore u prilog tome da si vislja osoba...cekamo tvoju izjavu pa cemo napisati one sile koje vuku na dole i protive se tome da recimo budes odbojkasica.

Moje misljenje i ono u sta sam siguran je da imas jako, jako lepe i oblikovane noge.Kad hodas to su elegantni koraci a izvajane tako dobro da nijedan umetnik ne bi mogao ni da pokusa da napravi nesto slicno ma koliko se trudio i koliki god imao talenta..ali to nije tema

1.Znak Vodolija, podznak Strelac - visoka

2.Sunce u Vodoliji (vazduh) - visoka

3.Ju u aspektu konjukcije sa Ur, suvladarem, vatra i vazduh - visoka

4.Ve vlada podznakom, vazduh, u Vodoliji vazduh - visoka

5.Ur vazduh daje visinu, 0 Ju, oba u Strelcu, vatra - visoka

6.Pl u prvom polju....ne znam ko je ovo odvalio da plutonski tipovi naginju vecim osobama, ali hajde da prihvatimo - u prvom, naginje visim osobama

7.Podznak Srelac - visoka

8.Znak Vodolija - osmi stepen, ide u prilog visini

Natalna je interesantna i jedna od laksih za tumacenje, kao sto vidis ima dosta pokazatelja koji govore u prilog tome da si vislja osoba...cekamo tvoju izjavu pa cemo napisati one sile koje vuku na dole i protive se tome da recimo budes odbojkasica.

Moje misljenje i ono u sta sam siguran je da imas jako, jako lepe i oblikovane noge.Kad hodas to su elegantni koraci a izvajane tako dobro da nijedan umetnik ne bi mogao ni da pokusa da napravi nesto slicno ma koliko se trudio i koliki god imao talenta..ali to nije tema

Kamael, na koga se odnosi ovo tumačenje...na Wild_child? :)

Ja nisam podznak Strelac, nego Vaga. :) Da, ja jesam visoka, baš. Manekenska visinica, a i takve gradje. :) Ali, obožavam odbojku da gledam, oduvek. :) Što se tiče koraka, ja idem baš tako, kao po nekom oblačiću, skroz drugačije, nego čitav svet, što se kaže. :) Pa, tako kažu, veoma ženstveni i elegantni koraci. :)

Na tebe Jeco:)
Nego sam ja na prethodnim stranama izvlacila neke parametre i zakljucke pa je sada Kamael tebi desifrovao kartu na konto tih stvari koje sam ja izbukla a ja usput na taj nacin ucim od njega:)

AhaM, ja niCam bila razumela bila, ok. A, jel se na primer gleda i boja kose, očiju, oštrina lica, i još nešto ili...? :) Jer ja se ne razumem, ali ste mi fascinantni, očarana sam kako to uspete. Kako to uspevate. :)

Ja nisam podznak Strelac, nego Vaga. :) Da, ja jesam visoka, baš. Manekenska visinica, a i takve gradje. :) Ali, obožavam odbojku da gledam, oduvek. :) Što se tiče koraka, ja idem baš tako, kao po nekom oblačiću, skroz drugačije, nego čitav svet, što se kaže. :) Pa, tako kažu, veoma ženstveni i elegantni koraci. :)

Jeste, Vaga si u podznaku, moja greska.I napisao sam u stavci 4. da si podznak Vaga jer Venera vlada Vagom.Nebitno, Vaga ili Strelac islo bi u prilog visini.

AhaM, ja niCam bila razumela bila, ok. A, jel se na primer gleda i boja kose, očiju, oštrina lica, i još nešto ili...? :) Jer ja se ne razumem, ali ste mi fascinantni, očarana sam kako to uspete. Kako to uspevate. :)

Gledamo aspekte, stepen na kojem su polozene, u kojim sazvezdjima itd.Na osnovu toga izvlacimo na koju stvar bi trebalo da se odnose.Generalno, sve se odnosi na sve, u tvom slucaju fokusirali smo se samo a rast i osam parametara u tvom horoskopu su isla u prilog tome da si ti vislja osoba.

Jeste, Vaga si u podznaku, moja greska.I napisao sam u stavci 4. da si podznak Vaga jer Venera vlada Vagom.Nebitno, Vaga ili Strelac islo bi u prilog visini.

Gledamo aspekte, stepen na kojem su polozene, u kojim sazvezdjima itd.Na osnovu toga izvlacimo na koju stvar bi trebalo da se odnose.Generalno, sve se odnosi na sve, u tvom slucaju fokusirali smo se samo a rast i osam parametara u tvom horoskopu su isla u prilog tome da si ti vislja osoba.

TakoC je, Kamael. Takvi su i svi u mojoj familiji, sa dekine strane. :)

Naravno da su aspekti bitni. Skladan aspekt Venere i Marsa donosi uskladjenost ženskog i muškog principa, odnosno ženstvenost. Asc u konjukciji, sekstilu, trogonu sa Venerom, takodje donosi suptilnu lepotu.Naravno da pečat izgledu daje položaj Venere u znaku i polju u kom se nalazi.

Ahaaaaaaa, konacno sam dobila odgovor na vecito pitanje - o'kle meni zenstvenost...po natalu nikako ne bi trebalo da budem, em Vodolija em Lav u podznaku, em Venera u Ribi, Vage i Bika ni za lek u natalu...bas nista ne ukazuje na nesto sto svi komentarisu (doduse ja i dalje ne verujem), mislim da cela moja privlacnost lezi u tudjoj percepciji te neke zenstvenosti jer ono sto nije ruzno na meni je obicno, realno ne bi trebalo da sam imala decka u zivotu...

Inace pogadjate za visinu i ja sam visoka, verovatno se umesao i Jupiter u Strelcu uz Vodoliju i Lava...

=sunasceJeca;22092867]AhaM, ja niCam bila razumela bila, ok. A, jel se na primer gleda i boja kose, očiju, oštrina lica, i još nešto ili...? :) Jer ja se ne razumem, ali ste mi fascinantni, očarana sam kako to uspete. Kako to uspevate. :)

Meni se sad više ne vidi tvoja kartica lai evo nekom logikom, kad se govori recimo o očima - nekako mi ima smisla da su Sunce i Mesec oči - svetla! Pa ako su So i Mo u lepom odnosu ili ako su u lepom aspektu sa Jupiterom ILI još bolje ako su direktno na ASC , imamo osobu sa lepim, upadljivim, možda čak i velikim očima. Koliko sam čitala , svetla u Lavu takođe mogu dati upadljive oči.

Ovan, Lav, Vodolija, Ribe bi mogle dati svetle oči, pogotovo Vodolija i Ribe, plave, zelene. Škorpija jaka takođe može dati upadljive, prodorne oči.

Recimo , hajde baš jedan slučaj koji mi je zanimljiv, pomozite mi

Zooey Deschanel, poznata po svojim ogromnim, upadljivim plavim očima. Prvo vidiš oči pa nju

http://2.***************/-sDJMWtWfyv0/Tbfl9HXwHmI/AAAAAAAAA04/YgwSgqBc_io/s400/funkyentertainer+%25284%2529.jpg

Evo njene karte u attachu
I Sunce ( 1 polje) i Mesec ( 12 polje) na ASC, u konjukciji, oba svetla u Jarcu - uostalom Zooey je dupli jarac.
No Jarac daje tamno zar ne, šta je ovde uticalo da budu tako nebeski plave?
i So i MO su u aspektu sa SA i PL koji potamnjuju.

zooey.jpg
[

Ja imam So u blizancima pa 60 Mo Lav. So 120 Ju. Mo 120 Ur.
Podznak Sco pa Pluton asc.
Imam baš lepe oči, tako mi kažu bar a i sama sam tog mišljenja. Okruglaste, živahne, malo povijene nagore, kao u mačke, neke neodređene smeđe zelene boje.
Ta boja je ono specifično. Pomalo uvrnuta boja, možda je to ta Uranovska zaostavština? Dešava mi se da ljudi posle godinu, dve druženja sa mnom ne mogu da skapiraju da li su moje oči svetlo smeđe, zelene,čas vuku na žućkasto, čak su tamne, nekad sivkaste. Ma čudo :lol:

Drugi primer neobičnih očiju
Ne bih da kačim kartu ovde, u pitanju je neko koga poznajem ali recimo da je u pitanju osoba muška sa najlepšim očima koje sam ikada videla. Oči su strašno krupne, svetlo zelene, mačkaste uokvirene nešto tamnijim podočnjacima, duge trepavice. Što bi rekli, prodoran, urokljiv pogled.

Jupiter na ASC u 1 polju u Vodoliji , 120 So u Vagi i 60 Mo u Ovnu! So 180 Mo.
Dakle sve ide u prilog svetlim, istaknutim očima.

Poslednja izmena:

Zooey Deschanel, poznata po svojim ogromnim, upadljivim plavim očima. Prvo vidiš oči pa nju

I Sunce ( 1 polje) i Mesec ( 12 polje) na ASC, u konjukciji, oba svetla u Jarcu - uostalom Zooey je dupli jarac.

Ma 15 st Vi, o Ju, Ma 120 Me, So o Me ASC, So Ve prvo polje, Ve 1,47 st Pi, vl 9

Meni se sad više ne vidi tvoja kartica lai evo nekom logikom, kad se govori recimo o očima - nekako mi ima smisla da su Sunce i Mesec oči - svetla! Pa ako su So i Mo u lepom odnosu ili ako su u lepom aspektu sa Jupiterom ILI još bolje ako su direktno na ASC , imamo osobu sa lepim, upadljivim, možda čak i velikim očima. Koliko sam čitala , svetla u Lavu takođe mogu dati upadljive oči.

Ovan, Lav, Vodolija, Ribe bi mogle dati svetle oči, pogotovo Vodolija i Ribe, plave, zelene. Škorpija jaka takođe može dati upadljive, prodorne oči.

http://2.***************/-sDJMWtWfyv0/Tbfl9HXwHmI/AAAAAAAAA04/YgwSgqBc_io/s400/funkyentertainer+%25284%2529.jpg

Evo njene karte u attachu

Pogledajte prilog 244845[

Ja imam So u blizancima pa 60 Mo Lav. So 120 Ju. Mo 120 Ur.
Podznak Sco pa Pluton asc.
Imam baš lepe oči, tako mi kažu bar a i sama sam tog mišljenja. Okruglaste, živahne, malo povijene nagore, kao u mačke, neke neodređene smeđe zelene boje.
Ta boja je ono specifično. Pomalo uvrnuta boja, možda je to ta Uranovska zaostavština? Dešava mi se da ljudi posle godinu, dve druženja sa mnom ne mogu da skapiraju da li su moje oči svetlo smeđe, zelene,čas vuku na žućkasto, čak su tamne, nekad sivkaste. Ma čudo :lol:

Drugi primer neobičnih očiju
Ne bih da kačim kartu ovde, u pitanju je neko koga poznajem ali recimo da je u pitanju osoba muška sa najlepšim očima koje sam ikada videla. Oči su strašno krupne, svetlo zelene, mačkaste uokvirene nešto tamnijim podočnjacima, duge trepavice. Što bi rekli, prodoran, urokljiv pogled.

Jupiter na ASC u 1 polju u Vodoliji , 120 So u Vagi i 60 Mo u Ovnu! So 180 Mo.
Dakle sve ide u prilog svetlim, istaknutim očima.

Wild_child, ja ne znam , šta je u mom natalu dalo takve oči, okice...ali ja zaista imam specifične...Jasne, veJike, prodorne. Šarene. Uglavnom mi ljudi govore da imam fascinantne okice, čak i neko koga ja najviše voleh u svom životu je voleo moje oke najviše. Nekako su baš drugačije. Smeju se, čiste su jer nekako kazu da isijavaju dobronamernost. Još onako kada stavim maskaru, postanu dodatno uočljivije. Imaju primesu dve boje, koje se stapaju, i posve izgeldaju različito na Suncu, a posve različito, kada se neko duboko zagleda u njih. Ja upravo zbog toga, pamtim jednu jako lepu recenicu, koja mi je jako draga, upravo zbog mojih okica. Nisu svetle boje, ali svako ko me je voleo, je naprosto bio fasciniram njima. Znači, ipak nešto u njima "ima"...Neponovljivo. Drugačije. Znam da kažu, da su oči ogledalo duše, ali moje nekako uvek odaju sve. I kada bih htela danas sutra da nešto slagim, ja ne bih mogla. I uvek sma bila zbog toga naponosnija na sebe...jer i u najvećoj tuzi, kao i u najvećeoj sreći, mene su oči uvek naprosto "odale" Ne znam koji je aspekt za to zaslužan u natalu, ali zaista kada te pogledam što se kaže, u njima vidiš silinu ljubavi i čistote. Znam da zvuči "ludo" ili je naprosto to... harizma koju ja "vučem" ali čak i kada mi naorcaš u životu, ja ne moram ništa da ti kažem, koliko boli me, koliko uništava me...dovoljno je samo da pogledaš...i biće ti jasno sve. :)

Evo ja imam svetlo zelene oci, sigurna sam da je to i najlepse sto imam na licu.... :D
Imam So, Me, Ju, Ve u vodoliji..... podznak vaga, sad ASC u vagi trebao bi dati osobu malo razvijeniju u bokovima, medjutim sto se tice gradje, nemam nista sto bi odudaralo... skladna sam poprilicno :))))

Odakle ti da asc Vaga daje sirinu u bokovima? Vaga je vazduh, Bik je zemlja i masa ako si orijentir uzela Veneru kao vladaoca.

Jeste, ti si lepa, svetla u petom polju, Vaga/Vodolija sa silnim konjukcijama u petom...vitka, brza, nasmejana, mala i izvajana guza, grudi naginju ka loptama ali nisu previse velike.Malo si vislja ali skladno gradjena.I nosis naocare za sunce.

Odakle ti da asc Vaga daje sirinu u bokovima? Vaga je vazduh, Bik je zemlja i masa ako si orijentir uzela Veneru kao vladaoca.

Jeste, ti si lepa, svetla u petom polju, Vaga/Vodolija sa silnim konjukcijama u petom...vitka, brza, nasmejana, mala i izvajana guza, grudi naginju ka loptama ali nisu previse velike.Malo si vislja ali skladno gradjena.I nosis naocare za sunce.

Pa procitala sam, dosta komentara na tu temu, u sustini svi koji su imali ASC u vagi slozili su se sa tim, mada evo ja ne :))
Pa u sustini si pogodio sve sem visine, nisam visoka, 170cm, to nije visoko, mada nije ni nisko....:D ..... Nosim naocare za sunce i stalno se smejem :))) (bar pred drugima )

Ово је топик хајџек (енгл. hijack).

Код моји` окица највише волим што без проблема пролазим тест за 20/20 вид. То јест, немам тешкоће да видим задње редове на оној офталмолошкој табли. Нисам за сада нашао неког ко тестира супериорнији вид, али је здрава претпоставка да видим и ситније. :D

То на страну, колики мислите да сам и како мислите сам "распоређен"? Може се извући из мојих других постова, ал` ајд мало вежбе.

Back