FIZICKI IZGLED

Pa ovaj mi je smesan...i pogled mu je bezveze, jer je namesten i isfoliran....serem se u takve likove koji su na pola puta da budu muskarci, a ni ribe kojima se takvi svidjaju nisu mnogo bolje.

Jared Leto je smesan sa onim baby ocima i na pola puta da bude muskarac.Ali zato ovaj tip..bogami dovrsen proces ja bih rekla :D
I gori,slazem se..ali mene ne bi bio strah :zper:

Ljudi : pišti od nervoze :

Dajte mi pomozite, koj je to okcidentalno i orijentalno..

naime, ja sam sa raznih izvora prikupljala neke gluposti vezane za fizički izgled, počevši od visine pa sam pravila neke zabeleške vezane za visinu ..nači ubiću vas ako se budete smejali pošto sam ja to tako trke brke nažvrljala da se više ne zna ko pije a ko je hobit ali stalno se vrte dva pojma s početka a ja paf

Visina
- znak ASC
- vladar ASC i znak u kome se nalazi
- aspekti planeta prema vladaru ASC i znak u kome se nalaze
- planete na ASC

Vazduh / Vatra – visoki
Voda/ Zemlja – niski
SA – zemlja – ( sabijanje. Zgušnjavanje ) – srednja visina više ka niskoj ( kada je orijentalan – višlji )
SO- vatra – ( podstiče visinu ali zavisi od znaka u kom se nalazi ) – (ako vladar ASC ukazuje da će osoba biti visoka,a okcidentalan je od SO,to će malo umanjiti visinu.Obrnuto kada je orijentalan)
Izuzetak : kombinacija znaka i podznaka Lav,gde SO svakako dominira i daje visoke i krupne ljude (pod uslovom da nema drugih ometajućih faktora).
JU – ( vatra i voda ) – ekspanzija u visinu i horizontalu – Dnevno rođenje i kao orijentalan ( strelac ) – Visina / Noćno rođenje i kao okcidentalan ( Ribe ) – Srednja visina , naginje ka visini
MA ( Vatra ) – Visina ali ( op.a – škorpija – nizina ) – Dnevno rođenje i orijentalnost visina, Noćno rođenje i okcidentalnost srednja visina ka višem
VE ( zemlja/ vazduh ) – Orijentalna ( Vaga ) – Visina i vitkost / Okcidentalna ( Bik ) – nizina i nabijenost
ME uglavnom ide u prilog visini - uticaj drugih planeta i znaka - Kada je oslobođen uticaja drugih tela i kada je orijentalan,ide u prilog visini,dok kada je pod jakim uticajima drugih planeta,posebno SA i kada je okcidentalan i još u nepovoljnom znaku za sebe,može dati kepece.
MO slično poput ME,prima uticaje drugih tela
UR – slično ME – daje ekstreme
NE – zbijenost, niskost – srednja visina
PL - iako mali i zbijen po svojoj prirodi,obično daje ljude srednje visine koji naginju višljim osobama.
Transsaturnovske planete imaju nešto veći uticaj na pojedine delove tela nego na visinu.
OVAN. Generalno daje osobe srednje visine,s tim što prva polovina,posebno početni stepeni više idu u prilog visini,dok druga polovina i poslednji stepeni idu u prilog kratkoći.
BIK. Takođe daje osobe srednje visine,s tim da prvih par stepeni znaka više ide u prilog kratkoći,dok poslednji stepeni idu u prilog visini.
BLIZANCI. Generalno daju osobe srednje visine do visoke,češće visoke i to posebno prva polovina znaka,dok druga polovina znaka i poslednji stepeni idu u prilog srednjoj visini ili kratkoći.
RAK. Osobe su mahom niske do srednje visine,s tim da prvi stepeni više idu u prilog kratkoći,dok poslednji idu u prilog visini.
LAV. Daje osobe srednje visine do visoke,gde prvi stepeni naglašavaju visinu,dok poslednji stepeni idu u prilog kratkoći
DEVICA. Takođe osobe srednje visine do visoke,gde prvi stepeni više ukazuju na kratkoću,dok poslednji idu u prilog visini.
VAGA. Generalno daje osobe srednje visine koje naginju višljim,sa početnim stepenima koji naglašavaju visinu i poslednjim stepenima koji idu u prilog kratkoći.
ŠKORPION. Slično kao i Vaga,daje osobe srednje visine do visoke,s tim što početni stepeni idu u prilog kratkoći,dok poslednji naglašavaju visinu.
STRELAC. Većinom daje osobe srednje visine do visoke.Početni stepeni ovog znaka naglašavaju visinu,dok poslednji idu više u prilog kratkoći.
JARAC. Poput Raka,daje osobe koje su mahom nižeg rasta do srednje visine i to je naglašenije na početnim stepenima,dok poslednji stepeni znaka više idu u prilog visini.
VODOLIJA. Uglavnom daje osobe srednje visine.Početni stepeni više idu u prilog visini,dok poslednji idu u prilog kratkoći.
RIBE. Znak koji daje niže osobe.Početni stepeni to i naglašavaju,dok poslednji stepeni više idu u prilog visini.

Jedno vreme sam se jako zanimala za ovu temu, a onda sam shvatila da nema puno filozofije. Ascendent, planeta na asc ili planeta koja ga najblize aspektuje i to ti je 90 posto izgleda.
Evo ja sam ascendent ovan, vitka, visoka, imam i V na celu kad se zagledas, duguljasto lice, dosta mladeza zbog marsa. Kako mi Sunce najblize aspektuje stepen asc to mi je donelo svetao ten, plave oci, plavu kosu, aristokratsko drzanje.

Meni je dosta ljudi reklo ( kada bace prvi put pogled na kartu) da imaju osećaj da sam mršava i koščata - verovatno jer su se u 1 polje nagurali Saturn i Uran u Strelcu + Sunce u blizancima ( 7 polje ) no ja sam sasvim suprotnost..niska i obla :lol:
Valjda je VE u raku ( 8 polje) pa 120 SA + VE 120 ASC učinila svoje.
Mesec u Lavu je odradio posao na kosi...imam baš lepu, gustu plavu kosu
Međutim Sco je podznak i imam tipičan marsovski ( ili bi bio plutonovski) nos , ' istaknut' pa još i pegice ...
Od Blizanca imam jedino mladoliki izgled i nemiran pogled...baš pr neki dan, na poslu me pita devojka koliko godina imam...kaže ne bih ti dala više od 18,19. Ja reko fala pošto imam 26 :lol:
Mislim da me je ovaj prokleti Saturn jedino poružneo i iskompleksirao, ništa pametno nije doneo :lol:...

Moram da priznam da je meni ova tema uvek bila nekako fascinantna...

Recimo imam poznanicu, Vaga/ Bik pa Jupiter u prvom polju..ovako laički odmah bih odvalila da je krupnija ili bar obla , ženstvena...a ona koskica na koskici, sve suprotno :lol:

Poslednja izmena:
Meni je dosta ljudi reklo ( kada bace prvi put pogled na kartu) da imaju osećaj da sam mršava i koščata - verovatno jer su se u 1 polje nagurali Saturn i Uran u Strelcu + Sunce u blizancima ( 7 polje ) no ja sam sasvim suprotnost..niska i obla :lol:
Valjda je VE u raku ( 8 polje) pa 120 SA + VE 120 ASC učinila svoje.
Mesec u Lavu je odradio posao na kosi...imam baš lepu, gustu plavu kosu
Međutim Sco je podznak i imam tipičan marsovski ( ili bi bio plutonovski) nos , ' istaknut' pa još i pegice ...
Od Blizanca imam jedino mladoliki izgled i nemiran pogled...baš pr neki dan, na poslu me pita devojka koliko godina imam...kaže ne bih ti dala više od 18,19. Ja reko fala pošto imam 26 :lol:
Mislim da me je ovaj prokleti Saturn jedino poružneo i iskompleksirao, ništa pametno nije doneo :lol:...

Moram da priznam da je meni ova tema uvek bila nekako fascinantna...

Recimo imam poznanicu, Vaga/ Bik pa Jupiter u prvom polju..ovako laički odmah bih odvalila da je krupnija ili bar obla , ženstvena...a ona koskica na koskici, sve suprotno :lol:
Ma ja imam osecaj da si ti jako fascinantna i simpaticna :heart: A i astro-kombinacije su ti zanimljeve totalno!

@Truman Da nisi mozda plav, sa plavim ocima, mozda i pomalo neobicnog izgleda, imas nesto u faci 1 u milion, i kosa ti mozda strci? Ala sam u elementu :lol:

@Truman Da nisi mozda plav, sa plavim ocima, mozda i pomalo neobicnog izgleda, imas nesto u faci 1 u milion, i kosa ti mozda strci? Ala sam u elementu :lol:
Daj Hetfield, da ne nosi i cesalj u dzepu :lol:

Ljudi : pišti od nervoze :

Dajte mi pomozite, koj je to okcidentalno i orijentalno..

naime, ja sam sa raznih izvora prikupljala neke gluposti vezane za fizički izgled, počevši od visine pa sam pravila neke zabeleške vezane za visinu ..nači ubiću vas ako se budete smejali pošto sam ja to tako trke brke nažvrljala da se više ne zna ko pije a ko je hobit ali stalno se vrte dva pojma s početka a ja paf

Visina
- znak ASC
- vladar ASC i znak u kome se nalazi
- aspekti planeta prema vladaru ASC i znak u kome se nalaze
- planete na ASC

Vazduh / Vatra – visoki
Voda/ Zemlja – niski
SA – zemlja – ( sabijanje. Zgušnjavanje ) – srednja visina više ka niskoj ( kada je orijentalan – višlji )
SO- vatra – ( podstiče visinu ali zavisi od znaka u kom se nalazi ) – (ako vladar ASC ukazuje da će osoba biti visoka,a okcidentalan je od SO,to će malo umanjiti visinu.Obrnuto kada je orijentalan)
Izuzetak : kombinacija znaka i podznaka Lav,gde SO svakako dominira i daje visoke i krupne ljude (pod uslovom da nema drugih ometajućih faktora).
JU – ( vatra i voda ) – ekspanzija u visinu i horizontalu – Dnevno rođenje i kao orijentalan ( strelac ) – Visina / Noćno rođenje i kao okcidentalan ( Ribe ) – Srednja visina , naginje ka visini
MA ( Vatra ) – Visina ali ( op.a – škorpija – nizina ) – Dnevno rođenje i orijentalnost visina, Noćno rođenje i okcidentalnost srednja visina ka višem
VE ( zemlja/ vazduh ) – Orijentalna ( Vaga ) – Visina i vitkost / Okcidentalna ( Bik ) – nizina i nabijenost
ME uglavnom ide u prilog visini - uticaj drugih planeta i znaka - Kada je oslobođen uticaja drugih tela i kada je orijentalan,ide u prilog visini,dok kada je pod jakim uticajima drugih planeta,posebno SA i kada je okcidentalan i još u nepovoljnom znaku za sebe,može dati kepece.
MO slično poput ME,prima uticaje drugih tela
UR – slično ME – daje ekstreme
NE – zbijenost, niskost – srednja visina
PL - iako mali i zbijen po svojoj prirodi,obično daje ljude srednje visine koji naginju višljim osobama.
Transsaturnovske planete imaju nešto veći uticaj na pojedine delove tela nego na visinu.
OVAN. Generalno daje osobe srednje visine,s tim što prva polovina,posebno početni stepeni više idu u prilog visini,dok druga polovina i poslednji stepeni idu u prilog kratkoći.
BIK. Takođe daje osobe srednje visine,s tim da prvih par stepeni znaka više ide u prilog kratkoći,dok poslednji stepeni idu u prilog visini.
BLIZANCI. Generalno daju osobe srednje visine do visoke,češće visoke i to posebno prva polovina znaka,dok druga polovina znaka i poslednji stepeni idu u prilog srednjoj visini ili kratkoći.
RAK. Osobe su mahom niske do srednje visine,s tim da prvi stepeni više idu u prilog kratkoći,dok poslednji idu u prilog visini.
LAV. Daje osobe srednje visine do visoke,gde prvi stepeni naglašavaju visinu,dok poslednji stepeni idu u prilog kratkoći
DEVICA. Takođe osobe srednje visine do visoke,gde prvi stepeni više ukazuju na kratkoću,dok poslednji idu u prilog visini.
VAGA. Generalno daje osobe srednje visine koje naginju višljim,sa početnim stepenima koji naglašavaju visinu i poslednjim stepenima koji idu u prilog kratkoći.
ŠKORPION. Slično kao i Vaga,daje osobe srednje visine do visoke,s tim što početni stepeni idu u prilog kratkoći,dok poslednji naglašavaju visinu.
STRELAC. Većinom daje osobe srednje visine do visoke.Početni stepeni ovog znaka naglašavaju visinu,dok poslednji idu više u prilog kratkoći.
JARAC. Poput Raka,daje osobe koje su mahom nižeg rasta do srednje visine i to je naglašenije na početnim stepenima,dok poslednji stepeni znaka više idu u prilog visini.
VODOLIJA. Uglavnom daje osobe srednje visine.Početni stepeni više idu u prilog visini,dok poslednji idu u prilog kratkoći.
RIBE. Znak koji daje niže osobe.Početni stepeni to i naglašavaju,dok poslednji stepeni više idu u prilog visini.

U vecini tacno ali ako planeta na pocetku pojacava ili naglasava nizi rast, planete polozene na zadnjim stepenima mogu da poniste.Ili osoba je pod uplivom Vazduha - visok, a ASC u vodi, vladaoc u zemlji, sa aspektima vezanim od planete vladaoca cetvrtog koja po simbolici daje genetsko nasledje srednjeg rasta
kako onda :lol:

Vec sam jednom postavljao, al nema veze. Aj pogadjajte meni izgled, divljem detetu je zabranjeno :)

Uploaded with ImageShack.us

Vitak, kad si bio mali terali te da jedes, keva i neka rodjaka sa caletove strane, najverovatnije tetka.Na vagi kad se meris pokazuje uvek vise nego sto izgleda na oko jer imas jake kosti.Kosa crna.

Cuvaj se ishrane brzom i konzerviranom hranom utice lose na zdravlje i to one koja dolazi u nase rafove iz komsijskih zemalja.Živa u sardini i tuni mogu napraviti haos u tvom krvotoku.Obavezno izbaci plombe sa živom i stavi amalgamske, one bele.

Poslednja izmena:
Hetfield, imam plave oči ali smeđu kosu. Lice prosečno, nema ništa spec. Kosa mi malo štrči kad poraste :D
Kamael, svaka čast! Vitak, možda i previše :) ), jesu mi stalno pričali da jedem kad sam bio mali mada ne tetka pošto je i ona moje građe ali sa majčine strane. :D ( ne znam da l tetka može biti s ćaletove strane? ). Što se tiče kilaže i pokazivanja na vagi, ne baš - pokazuje 68 kila što nije nešto mnogo...
Kosa nije baš crna, al je tamna tako da si bio blizu. Brza hrana mi je nažalost slabost :( A sardinu i tunu sam tamanio dok sam išao u teretanu, navodno je zdravo jesti je...

Poslednja izmena:
Kako ne moze biti tetka sa caletove strane? Njegova sestra a tvoja tetka.Jeste, u pitanju je rodbinska linija sa majcinske strane, ovlas sam pogledao, nisam obratio paznju na Sa u Strelcu i trece polje.

Brza hrana mi je nažalost slabost :( A sardinu i tunu sam tamanio dok sam išao u teretanu, navodno je zdravo jesti je...

Uploaded with ImageShack.us

Pitanje za wild i Hetfield.Na osnovu kojih aspekata i polozaja vladaoca polja se vidi da Truman voli da jede i tamani sardine? I zasto bas sardine i tune?

Au, šta je ovo - ispitivanje profesora Kamaela? :D Inaće, nisam rekao da mnogo volim sardine već da sam ih jeo jer je navodno zdravo. Ono što volim je brza hrana ( pice, hamburgeri i sl. ) pa možda bolje to da pitaš. :)

Nije ispitivanje.Tvoja karta nam je dostupna, imamo poverenje u tebe da govoris istinu i gledamo u praksi dali aspekti pokazuju ono sto se u knjigama pise o njima.Usput i ucimo.

Vidi se da proteziras brzu hranu sa kioska, pitanje bi bilo suvisno da li volis ili ne volis, ta hrana je puna pojacivaca i aditiva koji deluju na culo i mora biti ukusna.Nije potrebna natalna da se vidi da li je osoba sklona istoj ili nije.

Cuvaj se ishrane brzom i konzerviranom hranom

Pitanje je zasto bas riba (kako ti kazes tamanio si istu dok si trenirao) i kako ta ista riba deluje na tvoj sistem.Koji aspekti pokazuju da deluje pogubno, na koji segment zivota se reflektuje i konkretno koji otrovi te kace kako iz sardine i tune tako i iz brze i hrane sa kioska.

Ma ja imam osecaj da si ti jako fascinantna i simpaticna :heart: A i astro-kombinacije su ti zanimljeve totalno!

Hajd, mislim da mogu da prihvatim ovo simpatična..Umem nekad da ubodem pa budem čak i donekle šarmantna...kad me ne mrzi da se ponašam ko devojka. Inače sam razbojnik:lol:
Inače ja se večito zezam da sam hodajuća kontradiktornost..mislim da ima i u karti dosta tih neobičnih spojeva:)

U vecini tacno ali ako planeta na pocetku pojacava ili naglasava nizi rast, planete polozene na zadnjim stepenima mogu da poniste.Ili osoba je pod uplivom Vazduha - visok, a ASC u vodi, vladaoc u zemlji, sa aspektima vezanim od planete vladaoca cetvrtog koja po simbolici daje genetsko nasledje srednjeg rasta
kako onda
Kvarišo:lol:
Onda pogađamo!:P

ako se kamajel sta pita, svi bi pasli traaaavu :cool:

Pajseru, niko nije pominjao trave.Konkretno pricamo o sardini i kako konzervirano deluje na njega, kada je nastao problem i kako se reflektovao.Neka covek jede sta hoce njegova stvar, ovde tumacimo simboliku losih i dobrih aspekata i na sta se odnose.

Da bi se to videlo iz horoskopa potrebno je baš znanje :) Inače, ćale nema rođenu sestru...
Trumane, prati malo izlaganje, nisam rekao ni da imas ni da nemas tetku vec da je u pitanju majcina linija.Naknadni odgovor na tetku je bio da je moguce da ti imas tetku jer oceva sestra detetu dodje tetka.

Kako ne moze biti tetka sa caletove strane? Njegova sestra a tvoja tetka.Jeste, u pitanju je rodbinska linija sa majcinske strane, ovlas sam pogledao, nisam obratio paznju na Sa u Strelcu i trece polje.

U trecoj godini zivota imao si ne velike ali ipak zdravstvene probleme, uzrok je bio recna hrana, najverovatnije jelo iz restorana, pitaj kevu ako se ne secas i to u povratku kuci, vrucica ili jaka temperatura.I u prvoj godini te tresnula temperatura a o uzroku drugi put.U petnaestoj i devetnaestoj godini organizam takodje trpi, uzrok ishrana.Stim sto je u devetnaestoj doslo i do blazeg trovanja i talozenja u organizmu.

U trecoj godini zivota imao si ne velike ali ipak zdravstvene probleme, uzrok je bio recna hrana, najverovatnije jelo iz restorana, pitaj kevu ako se ne secas i to u povratku kuci, vrucica ili jaka temperatura.I u prvoj godini te tresnula temperatura a o uzroku drugi put.U petnaestoj i devetnaestoj godini organizam takodje trpi, uzrok ishrana.Stim sto je u devetnaestoj doslo i do blazeg trovanja i talozenja u organizmu.

Majka mi nije živa. Inače, nisam imao ove probleme ni u jednoj godini. I garantujem ti da nije bilo trovanja. :)

Nemoj garantovati, vise se drzim natala nego ljudskih reci.Postavi pitanje astrologu koji zna posao vezano za 19-tu godinu imace ti stosta reci

Me 180 Ne

U drugom osnovne ti uciteljica lupila sljagu ili te dobro protresla, zesce si je iznervirao.Doslovno je rekla "bezobraznice jedan!"...

astrologija je najaca :)

Netacno, Jupiter ima dva lepa aspekta ali sto se tice skolstva opozicije su odnele prevlast, za nasu pricu bitno odnos ucitelja/ice prema tebi.
Omiljen si mogao biti u drustvu, medju djacima, ali od nadredjenih u ustanovi, ne.

Tri malefika u trecem polju, lose aspektovani, Jupiter gazi osu sestog, u Ribama.Vladar Riba Neptun raskorak Merkur koji pored prirodnog treceg u tvom natalu vlada dvanestim.Bio si sve ali im nisi bio omiljen.Narocito si se lose provodio na djackim eksurzijama.

A i u komsiluku.Drugari su te vacarili za novac i to u njihovim kucama, u okolini tvoje kuce dolazilo je i do cestih sukoba tebe i njih, u nekoliko navrata i fizicka tuca.Uvek je bio jedan u koga si imao poverenje a da te je prevario i priklonio se ekipi.

Back