neptunka
Zainteresovan član
- Poruka
- 131
i ovo je poenta cele priče...
Hvala i tebi puno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ovo je poenta cele priče...
nemoj postati surova nikakoklin sa klinom nije resenje
vec mudra, pretpazliva,realna .
Pa ovaj mi je smesan...i pogled mu je bezveze, jer je namesten i isfoliran....serem se u takve likove koji su na pola puta da budu muskarci, a ni ribe kojima se takvi svidjaju nisu mnogo bolje.
Ma ja imam osecaj da si ti jako fascinantna i simpaticnaMeni je dosta ljudi reklo ( kada bace prvi put pogled na kartu) da imaju osećaj da sam mršava i koščata - verovatno jer su se u 1 polje nagurali Saturn i Uran u Strelcu + Sunce u blizancima ( 7 polje ) no ja sam sasvim suprotnost..niska i obla
Valjda je VE u raku ( 8 polje) pa 120 SA + VE 120 ASC učinila svoje.
Mesec u Lavu je odradio posao na kosi...imam baš lepu, gustu plavu kosu
Međutim Sco je podznak i imam tipičan marsovski ( ili bi bio plutonovski) nos , ' istaknut' pa još i pegice ...
Od Blizanca imam jedino mladoliki izgled i nemiran pogled...baš pr neki dan, na poslu me pita devojka koliko godina imam...kaže ne bih ti dala više od 18,19. Ja reko fala pošto imam 26
Mislim da me je ovaj prokleti Saturn jedino poružneo i iskompleksirao, ništa pametno nije doneo...
Moram da priznam da je meni ova tema uvek bila nekako fascinantna...
Recimo imam poznanicu, Vaga/ Bik pa Jupiter u prvom polju..ovako laički odmah bih odvalila da je krupnija ili bar obla , ženstvena...a ona koskica na koskici, sve suprotno![]()
Daj Hetfield, da ne nosi i cesalj u dzepu@Truman Da nisi mozda plav, sa plavim ocima, mozda i pomalo neobicnog izgleda, imas nesto u faci 1 u milion, i kosa ti mozda strci? Ala sam u elementu![]()
Ljudi : pišti od nervoze :
Dajte mi pomozite, koj je to okcidentalno i orijentalno..
naime, ja sam sa raznih izvora prikupljala neke gluposti vezane za fizički izgled, počevši od visine pa sam pravila neke zabeleške vezane za visinu ..nači ubiću vas ako se budete smejali pošto sam ja to tako trke brke nažvrljala da se više ne zna ko pije a ko je hobit ali stalno se vrte dva pojma s početka a ja paf
Visina
- znak ASC
- vladar ASC i znak u kome se nalazi
- aspekti planeta prema vladaru ASC i znak u kome se nalaze
- planete na ASC
Vazduh / Vatra – visoki
Voda/ Zemlja – niski
SA – zemlja – ( sabijanje. Zgušnjavanje ) – srednja visina više ka niskoj ( kada je orijentalan – višlji )
SO- vatra – ( podstiče visinu ali zavisi od znaka u kom se nalazi ) – (ako vladar ASC ukazuje da će osoba biti visoka,a okcidentalan je od SO,to će malo umanjiti visinu.Obrnuto kada je orijentalan)
Izuzetak : kombinacija znaka i podznaka Lav,gde SO svakako dominira i daje visoke i krupne ljude (pod uslovom da nema drugih ometajućih faktora).
JU – ( vatra i voda ) – ekspanzija u visinu i horizontalu – Dnevno rođenje i kao orijentalan ( strelac ) – Visina / Noćno rođenje i kao okcidentalan ( Ribe ) – Srednja visina , naginje ka visini
MA ( Vatra ) – Visina ali ( op.a – škorpija – nizina ) – Dnevno rođenje i orijentalnost visina, Noćno rođenje i okcidentalnost srednja visina ka višem
VE ( zemlja/ vazduh ) – Orijentalna ( Vaga ) – Visina i vitkost / Okcidentalna ( Bik ) – nizina i nabijenost
ME uglavnom ide u prilog visini - uticaj drugih planeta i znaka - Kada je oslobođen uticaja drugih tela i kada je orijentalan,ide u prilog visini,dok kada je pod jakim uticajima drugih planeta,posebno SA i kada je okcidentalan i još u nepovoljnom znaku za sebe,može dati kepece.
MO slično poput ME,prima uticaje drugih tela
UR – slično ME – daje ekstreme
NE – zbijenost, niskost – srednja visina
PL - iako mali i zbijen po svojoj prirodi,obično daje ljude srednje visine koji naginju višljim osobama.
Transsaturnovske planete imaju nešto veći uticaj na pojedine delove tela nego na visinu.
OVAN. Generalno daje osobe srednje visine,s tim što prva polovina,posebno početni stepeni više idu u prilog visini,dok druga polovina i poslednji stepeni idu u prilog kratkoći.
BIK. Takođe daje osobe srednje visine,s tim da prvih par stepeni znaka više ide u prilog kratkoći,dok poslednji stepeni idu u prilog visini.
BLIZANCI. Generalno daju osobe srednje visine do visoke,češće visoke i to posebno prva polovina znaka,dok druga polovina znaka i poslednji stepeni idu u prilog srednjoj visini ili kratkoći.
RAK. Osobe su mahom niske do srednje visine,s tim da prvi stepeni više idu u prilog kratkoći,dok poslednji idu u prilog visini.
LAV. Daje osobe srednje visine do visoke,gde prvi stepeni naglašavaju visinu,dok poslednji stepeni idu u prilog kratkoći
DEVICA. Takođe osobe srednje visine do visoke,gde prvi stepeni više ukazuju na kratkoću,dok poslednji idu u prilog visini.
VAGA. Generalno daje osobe srednje visine koje naginju višljim,sa početnim stepenima koji naglašavaju visinu i poslednjim stepenima koji idu u prilog kratkoći.
ŠKORPION. Slično kao i Vaga,daje osobe srednje visine do visoke,s tim što početni stepeni idu u prilog kratkoći,dok poslednji naglašavaju visinu.
STRELAC. Većinom daje osobe srednje visine do visoke.Početni stepeni ovog znaka naglašavaju visinu,dok poslednji idu više u prilog kratkoći.
JARAC. Poput Raka,daje osobe koje su mahom nižeg rasta do srednje visine i to je naglašenije na početnim stepenima,dok poslednji stepeni znaka više idu u prilog visini.
VODOLIJA. Uglavnom daje osobe srednje visine.Početni stepeni više idu u prilog visini,dok poslednji idu u prilog kratkoći.
RIBE. Znak koji daje niže osobe.Početni stepeni to i naglašavaju,dok poslednji stepeni više idu u prilog visini.
Vec sam jednom postavljao, al nema veze. Aj pogadjajte meni izgled, divljem detetu je zabranjeno
Uploaded with ImageShack.us
Brza hrana mi je nažalost slabostA sardinu i tunu sam tamanio dok sam išao u teretanu, navodno je zdravo jesti je...
Uploaded with ImageShack.us
Cuvaj se ishrane brzom i konzerviranom hranom
Ma ja imam osecaj da si ti jako fascinantna i simpaticnaA i astro-kombinacije su ti zanimljeve totalno!
KvarišoU vecini tacno ali ako planeta na pocetku pojacava ili naglasava nizi rast, planete polozene na zadnjim stepenima mogu da poniste.Ili osoba je pod uplivom Vazduha - visok, a ASC u vodi, vladaoc u zemlji, sa aspektima vezanim od planete vladaoca cetvrtog koja po simbolici daje genetsko nasledje srednjeg rasta
kako onda
ako se kamajel sta pita, svi bi pasli traaaavu![]()
Trumane, prati malo izlaganje, nisam rekao ni da imas ni da nemas tetku vec da je u pitanju majcina linija.Naknadni odgovor na tetku je bio da je moguce da ti imas tetku jer oceva sestra detetu dodje tetka.Da bi se to videlo iz horoskopa potrebno je baš znanjeInače, ćale nema rođenu sestru...
Kako ne moze biti tetka sa caletove strane? Njegova sestra a tvoja tetka.Jeste, u pitanju je rodbinska linija sa majcinske strane, ovlas sam pogledao, nisam obratio paznju na Sa u Strelcu i trece polje.
Pajseru, niko nije pominjao trave.Konkretno pricamo o sardini i kako konzervirano deluje na njega, kada je nastao problem i kako se reflektovao.Neka covek jede sta hoce njegova stvar, ovde tumacimo simboliku losih i dobrih aspekata i na sta se odnose.
U trecoj godini zivota imao si ne velike ali ipak zdravstvene probleme, uzrok je bio recna hrana, najverovatnije jelo iz restorana, pitaj kevu ako se ne secas i to u povratku kuci, vrucica ili jaka temperatura.I u prvoj godini te tresnula temperatura a o uzroku drugi put.U petnaestoj i devetnaestoj godini organizam takodje trpi, uzrok ishrana.Stim sto je u devetnaestoj doslo i do blazeg trovanja i talozenja u organizmu.
Majka mi nije živa. Inače, nisam imao ove probleme ni u jednoj godini. I garantujem ti da nije bilo trovanja.![]()
U drugom osnovne ti uciteljica lupila sljagu ili te dobro protresla, zesce si je iznervirao.Doslovno je rekla "bezobraznice jedan!"...
astrologija je najaca![]()