Koranna
Obećava
- Poruka
- 62
Strijelac. Ti si Vodenjak?
Kako izgledaš?
Kako izgledaš?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strijelac. Ti si Vodenjak?
Kako izgledaš?![]()
Aha,Vodolija
Pa hmm..visoka sam,(oko 182-3),figura pescanog sata,bokovi malo izrazeniji,kosa duga cokoladno smedja,sa nekakvim bakarnim pigmentom (kao dete bila plava skroz),oci krupne,svetlo smedje,ali nekad imaju tu zuckasto-zelenkastu nijansu,svetlog tena (bleda kazu,sve je manje-vise pravilno na licu i telu,nista posebno izrazeno,uglavnom ljudi primete visinu
kosu i oci..i kako stojimo sa slicnoscu?
![]()
Nismo blizu, ne...
Ja sam prirodno svijetlosmeđa, ali se farbam u plavo. Dakle, duga plava kosa, tamno smeđe oči, onako riblje sanjive.
Wow, ful si visoka!![]()
Ja nisam - ja sam 1.65m, više-manje vitka, umjerene obline, lavovsko držanje kažu, onako, odmah se to primijeti...
Svijetli ten, blijeda također, ni u mene ništa posebno izraženo, više-manje sve pravilno. Ljudi prvo primijete kosu i držanje. Lavovske elemente.
A čuj... valjda je drugačije ako ti je Venera u 7 ili 8 kući, bez obzira što je u Lavu - prva je otvorenija i društvenija, druga izražava šarm na samozatajniji način.
Moja je u 8. - zato se volim oblačiti u crno.
Nije isto je li podznak Strijelac ili Vodolija - jer onda jači utjecaj na ličnost i 'zračenje' ima vladar podznaka - meni je na kraju 8. kuće u konjunkciji sa Suncem, dakle, skoro u 9.
Tebi je Uran - u konjunkciji s Marsom - 10.kuća ili?
Moja Ve je u 7,ali ne zaostajemo u ljubavi prema crnoj odecimada i tamno crvenu,a jedan astrolog mi rece da je to boja venere u lavu i da uvek nosim takav lak,kao i dugu kosu..mada ne znam odakle mu ideja da bi ijedna Ve u LEO i pomislila da sece kosu
A uran i mars su mi u 9..mada je meni najverovatnije vladar Saturn u konjukc sa Suncem kao i tebi,ali na kraju 7 i ja se ponadala da moze nekako da se 'prevuce' da bude u 8ali ne ide tako
ipak mi je u 7,ali bar je u vagi egzaltiran..pa se nadam da je to neka olaksavajuca okolnost
Tebi je onda Neptun na Asc?Meni je u 10,ali taj MO u Ribama mi je u 1..tebi bi pao otprilike oko 3?zavisino kolika ti je prva kuca..moja obuhvata pola vodolije,cele ribe i pocetak ovna..
![]()
Sad ćemo ispast umišljene jer ovo pišemo pod temom 'Najljepši ljudi' hahaha![]()
Da mi se raspisale o nasim natalimaali priznaces da je zabavno,zbog istog datuma..
![]()
No dobro,kapiram da je svako piskaranje na temu astrologije dobro za ucenje,ne mora striktno da je se drzi teme
Ve mi ja na 16..a Saturn ahhh pa kad se vec mora imati,valjda je ovde najbolji,mada bih volela da mi nije u 7 ni u konjukc sa Suncem,ali sta da se radi..
A kako bi ti tumacila tigon Ve I Neptuna? Imam ga i u sinastriji sa nekim..zapravo dosta aspekata koje imam u natalu mi se ponavljaju u toj sinastriji..jel to ima nekog znacenja? Opet odoh s teme,ali kopka me puno toga,tek sam krenula da ucim astr pa mi je haos u glavi
![]()
.. idealiziranje partnera, idealiziranje ljubavi, traženja nečeg savršenog nezemaljskog u partneru, bajkovitog, princa na bijelom konju i to..
Vas dve ste mi stvarno super za čitanje ( bez ironije )![]()
Znala sam da imam problem u glaviMislila sam da je problem u bajkama iz detinjstva,kao ono VE tigon Neptun
![]()
A da,jos sam procitala da trigon VE i Neptuna u sinastriji daje tajne veze..jel to tako?![]()
Tako sam i ja trazila odgovore na sudbinska pitanja pa je ispalo da bi muz mogao da me ubije.