Fitness Ladies - da li vam je to sexy ili ne?

Ovoj curi sa fotke lice izgleda upalo? :D

Pogledaj levu sliku, pa desnu sliku. Očigledno je da je na levoj slici šminkom i stajlingom pokušala da sakrije bore na licu. Što je u redu. Ali na desnoj slici joj se vidi kako su nastale bore od grčenja prilikom dizanja tegova ili nekih sličnih vežbi. Moguće da su to primetili oni koji su joj rekli da je muževna.

Pogledaj levu sliku, pa desnu sliku. Očigledno je da je na levoj slici šminkom i stajlingom pokušala da sakrije bore na licu. Što je u redu. Ali na desnoj slici joj se vidi kako su nastale bore od grčenja prilikom dizanja tegova ili nekih sličnih vežbi. Moguće da su to primetili oni koji su joj rekli da je muževna.

Bore se i vide od strogih dijeta,da se smanji podkozna masnoca...Pa je koza presusena i tanka.

preterano je ovo za žensko.. ja nikada ne bih išla do te granice da baš toliko razvijem mišiće na bilo kom delu tela..
i kad sam bila u top formi i trenirala po 5-6 puta nedeljno, nigde mi se nisu ocrtavali mišići, samo sam bila masti bez.. :lol:

Meni licnoje previse,takodje.
Nemam problem ako se poznaje neki misic,ali ovo vec prelazi granicu zenstvenosti...
A gde je dokaz? :rtfm:

Back