Fitness kutak

Koliko ponavljanja radis?
Bolje manje ponavljanja i sporiji pokret sa vise kg
Ovo ti je prelako i brzo radis a onda nije ni pravilno nit ima pravi efekat
12 puta 3
Dobro , uzeću 4kg, više od toga mi je zasad teško mogu do 8 i tu se tresu ruke i rame.
Javljam napredak (osim ove radim još dve vežbe na spravi za ruke i jednu na leđa
Imam "šišmiš podlakticu" i grozno izgleda zato toliko radim

12 puta 3
Dobro , uzeću 4kg, više od toga mi je zasad teško mogu do 8 i tu se tresu ruke i rame.
Javljam napredak (osim ove radim još dve vežbe na spravi za ruke i jednu na leđa
Imam "šišmiš podlakticu" i grozno izgleda zato toliko radim
Treba da bude tesko
Koliko god staza u teretani da imas i koliko god kila da koristis u vezbama
Uvek ih radis tako da se fokusiras da pod 1, pokret radis pravilno i kontrolisano
I pod 2, da ti je tesko, vec poslednja dva ponavljanja u seriji treba da budu teska da mislis da neces uspeti, to je ono sto kazu do otkaza

Telo pamti sve
Evo kako moje izgleda posle skoro godinu dana bez treninga
Sledece nedelje ce biti 4 meseca kako sam se porodila
A sutra idem na peti trening u gym
Radim lagano, basic vezbe za sad, ipak dojim i nemam jos ni snage ni kondicije a ni vremena da radim punim intenzitetom…
Stigle mi stvari s Temua pa je bila probica pred ogledalom

IMG_5666.jpegIMG_5664.jpegIMG_5659.jpeg

Telo pamti sve
Evo kako moje izgleda posle skoro godinu dana bez treninga
Sledece nedelje ce biti 4 meseca kako sam se porodila
A sutra idem na peti trening u gym
Radim lagano, basic vezbe za sad, ipak dojim i nemam jos ni snage ni kondicije a ni vremena da radim punim intenzitetom…
Stigle mi stvari s Temua pa je bila probica pred ogledalom

Pogledajte prilog 1711378Pogledajte prilog 1711379Pogledajte prilog 1711380
Ovo je mnogo lepo🥰 mislim da ti super stoji, je li dobar materijal da koža diše?
Pa naravno da lagano sada vežbaš, tu su i hormoni i svaka tebi čast ja evo koji put govorim✨
Ova doslednost tvoja je zapravo znak da je wellness tvoj identitet.
Naišla sam na mišljenja na netu da je posle 40e imati zdravo telo i u formi daleko veća vrednost nego npr skupi auto II sl, i to je apsolutna istina 👍

Ovo je mnogo lepo🥰 mislim da ti super stoji, je li dobar materijal da koža diše?
Pa naravno da lagano sada vežbaš, tu su i hormoni i svaka tebi čast ja evo koji put govorim✨
Ova doslednost tvoja je zapravo znak da je wellness tvoj identitet.
Naišla sam na mišljenja na netu da je posle 40e imati zdravo telo i u formi daleko veća vrednost nego npr skupi auto II sl, i to je apsolutna istina 👍
Tacno
Ovo sve s temua mi je super za treninge
Zadovoljna sam
Slazem se za telo i to
Lako je sa 20 imati telo
Mladost cini svoje, ali u godinama nekim izgledati lepo zahteva trud

Back