Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas i juce

20220624_163340.jpg
20220623_101132.jpg

Juce noge, dupe danas ruke, ramena, ledja

Све чешће изврнем зглоб ноге. Тако сам од себе. И на равном. Док ходам. Јел то од трчања делом по бетону? Зна ли неко узрок и како то да решим?

Све чешће изврнем зглоб ноге. Тако сам од себе. И на равном. Док ходам. Јел то од трчања делом по бетону? Зна ли неко узрок и како то да решим?
Svasta moze da bude... Mozda su ti neodgovarajuce patike, kako rece Meduza mozda su ti oslabili ligamenti. A za trcanje po betonu si u pravu, izbegavaj sto vise mozes. I zaista nemoj sama da resavas nista, nadji nekoga da ti objasni kako da pojacas taj deo, da ne bi sama sebi naskodila. A setnja po plicaku i pesku ce u svakom slucaju da izleci dusu, a mozda i telo :)

Mozda trcis nepravilno, ko zna... Mene i dalje ubija traka za trcanje, nikako da naviknem na nju. Mada ja bas imam nepravilan korak, i kad hodam idem ostrije petom, zato i ne trcim cesto, a lenj sam da pod stare dane menjam nacin na koji trcim.

Ja trčim godinama na betonu i nemam taj problem. Ne znam da li to ima veze sa trčanjem
Ali ti trcis godinama i prakticno si profesionalac.
Citam skoro bas o stetnosti trcanja.
Ne zato sto je lose, odlicno je, nego je to fizicka aktivnost koja je dostupna svima, jeftina je, sem patika prakticno ti nista ne treba sem volje. I mnogi se upropste.
Jer to nije samo obujes patike i potrcis.
Moras se adekvatno zagrejati, pripremiti i telo i zglobove za takvu aktivnost, a da ne pricam o tehnici trcanja koja se uci.

Ali ti trcis godinama i prakticno si profesionalac.
Citam skoro bas o stetnosti trcanja.
Ne zato sto je lose, odlicno je, nego je to fizicka aktivnost koja je dostupna svima, jeftina je, sem patika prakticno ti nista ne treba sem volje. I mnogi se upropste.
Jer to nije samo obujes patike i potrcis.
Moras se adekvatno zagrejati, pripremiti i telo i zglobove za takvu aktivnost, a da ne pricam o tehnici trcanja koja se uci.
Aham ,mora dobro da se zagreje i pre ustajanja iz kreveta,usine se lako nema zezanja

Back