gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Danas i juce
Juce noge, dupe danas ruke, ramena, ledja
Juce noge, dupe danas ruke, ramena, ledja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имаш ли предлог како?Verovatno dunti dlabi ti ligamenti i misici. Probaj da ih ojacas

Svasta moze da bude... Mozda su ti neodgovarajuce patike, kako rece Meduza mozda su ti oslabili ligamenti. A za trcanje po betonu si u pravu, izbegavaj sto vise mozes. I zaista nemoj sama da resavas nista, nadji nekoga da ti objasni kako da pojacas taj deo, da ne bi sama sebi naskodila. A setnja po plicaku i pesku ce u svakom slucaju da izleci dusu, a mozda i teloСве чешће изврнем зглоб ноге. Тако сам од себе. И на равном. Док ходам. Јел то од трчања делом по бетону? Зна ли неко узрок и како то да решим?

Ali ti trcis godinama i prakticno si profesionalac.Ja trčim godinama na betonu i nemam taj problem. Ne znam da li to ima veze sa trčanjem

Aham ,mora dobro da se zagreje i pre ustajanja iz kreveta,usine se lako nema zezanjaAli ti trcis godinama i prakticno si profesionalac.
Citam skoro bas o stetnosti trcanja.
Ne zato sto je lose, odlicno je, nego je to fizicka aktivnost koja je dostupna svima, jeftina je, sem patika prakticno ti nista ne treba sem volje. I mnogi se upropste.
Jer to nije samo obujes patike i potrcis.
Moras se adekvatno zagrejati, pripremiti i telo i zglobove za takvu aktivnost, a da ne pricam o tehnici trcanja koja se uci.
Svaka čast! Baš sam razmišljala da li si trčaokomso, ja istrco nasu trku
imam jaku prehladu, dvoumio sam se do zadnjeg casa ali sam na kraju resio da trcim...
krenuo sam u martu da trcim posle 6 meseci pauze i za ovih tri meseca sam imao 9 trka... sad zasluzen odmor od par meseci, trckaranje, neoptercen trkama

Ma bre izađi i trčiMislila sam da radim vezbe kod kuce i da trcim malo...ali ja ne umem da trcim.
Bar kazu da to treba da znas.
Sta ja tu zapravo treba da znam?![]()

Dobro je da znam da tako treba na pocetkuMa bre izađi i trči
Bar ja tako i vidi me nakon 6 godina trčanjane tabanaj na petama i drži ruke u standardnoj poziciji za trčanje. Diši kako znaš i umeš jer umireš non stop dok trčiš
![]()