bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
sa gostovanja kod novosadjana 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jbt ti si bio krupan covek,kosa.sta je sad ovo?
ajde malo sa strane,ohoo odlicno.kladim se da mu se...Jako sam ponosna na sebe

Koliko dugo treniraš?Ja krenuh neki program za gym
Jedan trening odradim donji, sl put gornji deo.
Prija mi
Bravo, bravo.... Ja pokušavam radit crossfit...Od februara 2021
Ali sam krenula od grupnih, pa crossfita, sad malo gym
Ja uvek sve pomalo, kružni trening. Ne volim da radim samo jednu grupu mišića. Stvar navike valjdaJa krenuh neki program za gym
Jedan trening odradim donji, sl put gornji deo.
Prija mi
Jer si razmišljala da možda promjeniš naviku?Ja uvek sve pomalo, kružni trening. Ne volim da radim samo jednu grupu mišića. Stvar navike valjda
Prija mi promena, program je od jednog super trenera i zna sta radi pa sam opustenaJa uvek sve pomalo, kružni trening. Ne volim da radim samo jednu grupu mišića. Stvar navike valjda
ovde ja treniram druge, koleginica mi se prilepila kao čičak i samo ide za mnom, a šta sad, koliko puta... 
HahhahaZnam sigurno da znaš šta radiš, ja sam isto uvek rada treninge sa trenerom, jedino ovde vežbam sama. Valjda sam nesto naučila sve ove godineovde ja treniram druge, koleginica mi se prilepila kao čičak i samo ide za mnom, a šta sad, koliko puta...
![]()
Koliko trčite dužinski mislim?juce trcao u chiletovom mestu, a chileta ni od korova
Sa zakasnjenjem, cestitam, svaka ti cast!

Nista posebno, samo mi tri meseca drze neku lovu, niti vracaju niti prebacuju, a na sajtu nemaju ni mejl na koji mozes da im posaljes reklamaciju.Hvala, a šta ti kriv sponzor![]()
E je.biga, nadam se da ces da izvučeš svoj novacNista posebno, samo mi tri meseca drze neku lovu, niti vracaju niti prebacuju, a na sajtu nemaju ni mejl na koji mozes da im posaljes reklamaciju.
Na kraju cu morati da ih tuzim...

Hvala, i ja se nadamE je.biga, nadam se da ces da izvučeš svoj novac![]()
Bravo, Kvinsi!
Vidi ga i Buki.