gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Sta ne racuna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne racuna se kao vezbanjeSta ne racuna?

Ja sam juce trcala na crossfitu.Ja sam povećala kilometrazu i bas sam umorna. Treba malo vremena da se telo navikne. Sad odmor 3 dana, idem kući![]()
И ја сам била убеђена да никада нећу трчати. После неког времена ме ухвати онај бол испод ребара и одустанем.Ja sam skontala da ne umem da trcim.. tj. Ne umem da disem kako treba dok trcim. A volela bih da se malo aktivnije bavim s tim.
Inace, sinoc bio super trening. Dva instruktora, nas puno, trajalo duze... iscedili nas nacisto, ali je bilo bas ekstra.
решила. Без притиска, 500 по 500 м. Па први пут 1,5 км једва. И полако повећавала. После сам се тааако навукла. Једно време.Kupi onu podlogu za jogu od nekog spuzvastog materijala...nije skupa,a bolja je od cebeta.Ja pre nekih mesec dana počela sa kućnim fitnrsom preko neke aplikacije. Boga mi fino se umorim i izmorim.
Imam jedan problemčić. Radim neke vežbe na nekom tankom ćebencetu na podu, što očigledno nije dobra ideja s obzirom da mi kolena stradaše a i donji deo leđa nije baš srećno prošao. Pa ko velim, da pitam, da li je to normalno ako nemam mekšu podlogu i šta preporučujete?
E palo mi je i to na pamet ali ne znam gde , potpuno sam neupućena, ima li tipa kod kineza?Kupi onu podlogu za jogu od nekog spuzvastog materijala...nije skupa,a bolja je od cebeta.
Vjerujem da ima.Kod nas ima i po ovim vecim megamarketima.E palo mi je i to na pamet ali ne znam gde , potpuno sam neupućena, ima li tipa kod kineza?
Oke, baš ću da pogledam. Hvala na odgovoruVjerujem da ima.Kod nas ima i po ovim vecim megamarketima.
Imas razlicite debljine i duzine.

Nema na cemu.Oke, baš ću da pogledam. Hvala na odgovoru![]()
Bravo komšoi ja se vracam polako... posle one trke opet nisam mogao dve nedelje da istrcim ista u komadu, malo setao, malo trcao.. sad mogu.. u subotu trcim 16 km na fruskogorskom maratonu, a 15. maja polumataton na beogradskom.. nadam se da cu biti spreman

шта имаш то једи, неће ти ништа битиJa stigla sa zumbe, odlican trening bio, s obzirom da je petak, a vecina nas u prvoj mladosti
I sad razmisljam, gladna sam a sta covek da jede u ovo vreme