bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
danas trejl vrsac 15 km... definitivno se vracam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako mislis brdovito u Vrscu?trejl je idealan da krenes.. na tim treking trkama imas mnogo ljudi koji samo ispesace stazu.. niko te ne juri, mozes lagano da isetas stazu, a mozes da je istrcis.. doduse, na ovim "brdovitim" trkama niko je ne istrci u potpunosti.. uz jako brdo svi hodaju.. ja sam ovu istcao gde god je bilo ravno ili nizbrdo u nekom laganom tempu i nisam se puno umorio tako da sam prezadovoljan

Evo pojela sam kuzvano jaje i dva zalogaja sira. Ne smem nista vise, nesu moci da spavam.Neki protein. Mora da se jede posle treninga

Pa i ja mogu, ali je kasno.. posle 2 sata ne mogu da zaspim. Ionako imam problem dok se organizam ne umiri. A ustaje se u 5Ja bih posle treninga mogla vola da pojedem, kakva je to glad
, јуче после трчања се скидам у ходнику, кувам. 

A mesec dana posle toga da dođeš da me bodris u nsМорам да вам напишем, јуче после трчања се скидам у ходнику, кувам.
Каже син- имаш стомак као девојка иако си по годинама матора.
Ето, родиш да те једе!
Иначе, Квинси уопште не сумњам у тебе. Наравно да ћеш истрчати![]()

Hahaha.Морам да вам напишем, јуче после трчања се скидам у ходнику, кувам.
Каже син- имаш стомак као девојка иако си по годинама матора.
Ето, родиш да те једе!
Иначе, Квинси уопште не сумњам у тебе. Наравно да ћеш истрчати![]()
komso, ja sam nabacio drugi mob.. mozda cu cak uspeti da te uslikamA mesec dana posle toga da dođeš da me bodris u ns![]()
![]()
Ove godine moraju da budu lepše slikekomso, ja sam nabacio drugi mob.. mozda cu cak uspeti da te uslikam