Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
trejl je idealan da krenes.. na tim treking trkama imas mnogo ljudi koji samo ispesace stazu.. niko te ne juri, mozes lagano da isetas stazu, a mozes da je istrcis.. doduse, na ovim "brdovitim" trkama niko je ne istrci u potpunosti.. uz jako brdo svi hodaju.. ja sam ovu istcao gde god je bilo ravno ili nizbrdo u nekom laganom tempu i nisam se puno umorio tako da sam prezadovoljan

trejl je idealan da krenes.. na tim treking trkama imas mnogo ljudi koji samo ispesace stazu.. niko te ne juri, mozes lagano da isetas stazu, a mozes da je istrcis.. doduse, na ovim "brdovitim" trkama niko je ne istrci u potpunosti.. uz jako brdo svi hodaju.. ja sam ovu istcao gde god je bilo ravno ili nizbrdo u nekom laganom tempu i nisam se puno umorio tako da sam prezadovoljan
Kako mislis brdovito u Vrscu? :)
Salim se, nego i sam znas da je nizbrdo mnogo teze nekad nego uzbrdo, to znaci da si se skoro potpuno oporavio.

Ja stigla sa zumbe, lipsala, ali raspolozena. BAs je bilo super za razliku od proslog puta kad sam na pola izgubila snagu skroz.
Ajde i vas da pitam, sta da jedem ovako kasno kad se vratim. ( Mrrzim kasne treninge, ali jbg)
Probala sam da ne jedem nista i nije se pokazalo kao srecno resenje.

Морам да вам напишем :lol:, јуче после трчања се скидам у ходнику, кувам.
Каже син- имаш стомак као девојка иако си по годинама матора.
Ето, родиш да те једе! :lol:

Иначе, Квинси уопште не сумњам у тебе. Наравно да ћеш истрчати :)

A mesec dana posle toga da dođeš da me bodris u ns :D :cmok2:

Hahaha.
Sve nas to ceka.
Meni moje dete reklo, ja obukla novu bluzu, ne sredjujem se skoro nikad pa sam mu valjda bila neobicna.
Zinuo pa ispustio jedno aaaaa,i kaze, mama, izgledas prekrasno ?

20220409_130532.jpg

Back