Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Komšo, jesi li trčao u nedelju? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemas pojma ?yebote kolko masti na ovom racunu...jos malo pa cvarke mozes da pravis![]()

doso da budete ljubomorni na moje vitko pantersko telo bez ijedne dlaciceSta ces ti ovde, koscati![]()

Bravo,bravojesam komso
planirao 2:06, istrcao 19 sekundi bolje.. lagano, bez ikakve krize do 19 km, a onda su me zadnja dva kilometra poprilicno iscrpela..
isao sam i nedelju pre toga 16 km na fruskogorskom... sad u subotu trcim humanitarnu trku u indjiji na 10 km, a onda odoh malo u moju bosnu na odmor i visinske pripreme... kad se vratim 4. jun - maljen 10 km, 12. jun frtalj maratona novi sad, 18. jun 10 km kula, 25. jun - komsina trka, novi sad.. to su mi planovi ako sve bude ok

uopste se ne razumem priznajem...vise za neku svakodnevnu aktivnost, malo dinamicniju...
e to...! hvalaaaJa bih ti preporuvila onda da odes na sajt kvantum sport imas tamo super modela za trcanje under armour i to cesto na akcijama.
A preudobne su sve
ma ovaj sajt mi je ekstra...odmah dobila 25% popustaI prosetaj do nrkog trznog centra nor ja nosim ili 41 ili 42 broj.
New balance reebok 41
A nike, i under armour 42
Adidas kako koji model, nekad 41 , nekad 42, oni imaju i one trecine ....

Ma da, i ja sam iskoristila tako scoj vaucer.ma ovaj sajt mi je ekstra...odmah dobila 25% popustajos samo plata da legne
hvala ti puno![]()
verujem zato i tu pitamMa da, i ja sam iskoristila tako scoj vaucer.
Pogledaj samo velicine pazljivo, one cm za broj koji hoces.
Meni su te patike najudobnije a imam patika, veruj mi, mnogo![]()
imate iskustva... 
Mhm, mada vidim da je Lorelajn rešila dileme, ali jeste cipele za planinarenje nemaju veze sa onim za trčanje. One pre svega moraju imati jako tvrd đon, prijanjajući za stene i dovoljno tvrd da se ne oseća kamenje ispod, neravan teren i slično. Čak i leti se nose one dublje preko skočnog zgloba da se ne bi izvrnuo.