Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jesam komso :)
planirao 2:06, istrcao 19 sekundi bolje.. lagano, bez ikakve krize do 19 km, a onda su me zadnja dva kilometra poprilicno iscrpela..
isao sam i nedelju pre toga 16 km na fruskogorskom... sad u subotu trcim humanitarnu trku u indjiji na 10 km, a onda odoh malo u moju bosnu na odmor i visinske pripreme... kad se vratim 4. jun - maljen 10 km, 12. jun frtalj maratona novi sad, 18. jun 10 km kula, 25. jun - komsina trka, novi sad.. to su mi planovi ako sve bude ok

Telesna kompozicija.
Vrh.
Treniram 6 puta nedeljno, naizmenicno idem na crossfit, i na trening klasican, trening snage

Prilozi

• IMG_20220518_111815_212.jpg
    IMG_20220518_111815_212.jpg
    201,9 KB · Pregleda: 42
jesam komso :)
planirao 2:06, istrcao 19 sekundi bolje.. lagano, bez ikakve krize do 19 km, a onda su me zadnja dva kilometra poprilicno iscrpela..
isao sam i nedelju pre toga 16 km na fruskogorskom... sad u subotu trcim humanitarnu trku u indjiji na 10 km, a onda odoh malo u moju bosnu na odmor i visinske pripreme... kad se vratim 4. jun - maljen 10 km, 12. jun frtalj maratona novi sad, 18. jun 10 km kula, 25. jun - komsina trka, novi sad.. to su mi planovi ako sve bude ok
Bravo,bravo :klap:
Moja trka 28.5, mislim da sam prilično spremna da je izguram :D
Novosadski noćni cu izgleda da preskočio jer veliki su izgledi da ćemo sa malim sinom na turnir u Igalo nedelju dana :D
Moreeeee :zaljubljena:

Verovatno ste vec pisale ali da li mozete da preporucite neke patike vise letnje za setnju, trcanje, pentranje?
Mozda su vec zastarele, iskreno ne znam ni sta je novo na trzistu, tj. videla sam neke sa memorijskom penom...no meni su do sada najvise odgovarale air max

Pentranje po čemu?
@Paula pešači , planinari verovatno ima dobru preporuku za taj tip obuće.
@Kvinsi trči, ona ce najbolje znati da da odgovor za taj tip patika.

Mislim da ces tesko naci patiku koja je za trcanje po gradu i za planinarenje.
uopste se ne razumem priznajem...vise za neku svakodnevnu aktivnost, malo dinamicniju...
dakle zaboravimo planinarenje :D

Pentranje po čemu?
@Paula pešači , planinari verovatno ima dobru preporuku za taj tip obuće.
@Kvinsi trči, ona ce najbolje znati da da odgovor za taj tip patika.

Mislim da ces tesko naci patiku koja je za trcanje po gradu i za planinarenje.
Mhm, mada vidim da je Lorelajn rešila dileme, ali jeste cipele za planinarenje nemaju veze sa onim za trčanje. One pre svega moraju imati jako tvrd đon, prijanjajući za stene i dovoljno tvrd da se ne oseća kamenje ispod, neravan teren i slično. Čak i leti se nose one dublje preko skočnog zgloba da se ne bi izvrnuo.

Puno pozdrava za fitnes forumašice :)

Back