Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uzmi u obzir da ja pre toga radim sa ozbiljnim kilažama jedno sat vremena i da se još tu preznojim ko konj tj. potrošim ko zna koliko kalorija...ne opterećujem se ja doduše tim kalorijama, zanima me samo vreme i opterećenje na traci

ovih dana sam se ubio od guglanja i čitanja po forumima i svi pričaju samo o varijantama za žene, tj. kardio od pola sata pa naviše...nigde ne piše o traci posle tegova šta, akako

- - - - - - - - - -

burek mi je došao glave :neutral:

ovih dana sam se ubio od guglanja i čitanja po forumima i svi pričaju samo o varijantama za žene, tj. kardio od pola sata pa naviše...nigde ne piše o traci posle tegova šta, akako

- - - - - - - - - -

burek mi je došao glave :neutral:

moj trener kad tera nekog da smrsa, daje kardio 15 min pre tegova i 15min posle tegova, bilo musko ili zensko. uglavnom te kombinacije sa brzinama i nagibima

Sta ce tebi kardio kad dizes tegove ko covek. Ukini burek malo

sad me bacaš u rebus
a burek sam ukinuo...misim...nisam ukinuo :rumenko: baš baš proredio...i slatkiše ...proredio :lol:

- - - - - - - - - -

moj trener kad tera nekog da smrsa, daje kardio 15 min pre tegova i 15min posle tegova, bilo musko ili zensko. uglavnom te kombinacije sa brzinama i nagibima

ne znam dal su tegovi ili tegići...kod mene su tegovi

Back