vikerd
Početnik
- Poruka
- 15
... i sad ima jedan problem GDE DA NADEM AQUAPHOR FILTER
? kad god odemo u METRO nema.Pa dali iko zna gde ga jos ima u nabavci?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema neke sustinske razlike. Filter je filter, jel' okrugo' il' na cose nije vazno.Neznam koja je razlika?
Dete ja mislim da se moze zaglupeti od tvojih postovaVoda koju pijemo daleko je iznad standarda koji su propisani u EU cak 7-8 puta su bolje nase vrednosti, i to zahvaljujuci nacinu i kvalitetu ispitivanja.
PA imam jedno pomalo trivijalno pitanje, ali da li postoji skola za spijune?![]()
Kol'ko imas ti godina? 16-17? KRAJNJE je vreme da pocnes da koristis mozak na svakodnevnoj osnovi!Dakle za jedno dve godine treba da postanem student, i nameravam da postanem vegetarijanac.
Ima ih raznih: u obliku bokala, koji se montiraju na slavinu...
Sta mislite o njima, da li su efikasni i koji su najbolji?
Pošto sam zaradio kamen u bubregu reših da kupim filter za vodu.Ima ih raznih: u obliku bokala, koji se montiraju na slavinu...
Sta mislite o njima, da li su efikasni i koji su najbolji?
Ако ти треба за целу кућну инсталацију онда се узме 1 филтер од 20'' а уметак мењаш на 3 месеца. То је обичан седиментни филтер а уметак је најчешће кончани од 5 микрона. Да не би била реклама мало прогуглај, има их и код нас.treba mi filter za krecnu vodu ako neko zna
Један бокал је добољан за једну особу дневно.Ja uz bokal kupim puno filtera, pa sam mirna (jer ni bokal nije vecan).
Posto se misljenja stalno menjaju u vezi vode, mislim da treba menjati: jedno vreme piti flasiranu vodu, pa jedno vreme piti filtriranu.
... i sad ima jedan problem GDE DA NADEM AQUAPHOR FILTER? kad god odemo u METRO nema.Pa dali iko zna gde ga jos ima u nabavci?