Dionys
Iskusan
- Poruka
- 5.135
Mlatisa nece da prizna zivotinjstvo modernog svijeta. Zivotinjstvo promiskuiteta. Zivotinjstvo jednakosti. itd. Bitno je da je u "gradu" (betonskom kavezu)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mlatisa nece da prizna zivotinjstvo modernog svijeta. Zivotinjstvo promiskuiteta. Zivotinjstvo jednakosti. itd. Bitno je da je u "gradu" (betonskom kavezu)
Ne nikako... Zaljubljenost se leci ne ljubav...Novo pitanje za lep dan..
Da li ljubav leci?
Odakle trafika u pravom srpskom selu? Hahahaha najjaci si sa trafikom. A to sto si napisao da sede kuci po ceo dan, a sta rade pola ljudi i omladine po gradovima, bleje na kompu, tv, i ostalim aparatima. Isto to mozes i u selu danas!Zar i ti nisi u gradu yebiga, rekao si da si u nekom nemačkom gradu, ili sam ja nešto pogrešno protumačio. Ja sam u gradu, iskreno selo je lepo kao neka zamisao, da se čovek odmori, bleji sa ljudima, ali ne znam šta bih radio tamo trajno, dosadno je. Gledam klipove Miroljuba, stalno priča o tome kako sprema ukusne biljne palačinke, jede, brčka se u gumenom bazenu, sadi paradajz... dakle priča o svemu osim o onom najbitnijem, a to je da tamo kod njega nema ničega i da je dosadno. Svuda okolo pustoš i praznina, on kaže "odavde kontrolišem situaciju u voćnjaku", a u voćnjaku nema nikoga.
Ne kapiram šta je fora sa selom, sediš u kući po ceo dan, izadješ do trafike... grad je grad, čak i mali gradovi su bolji od sela, a o velegradu da ne govorim, stalno se nešto dešava.
za ljubav nema leka.