gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Evo na primer slazemo se donekle, u pozivanju ljudi, ali ja ih pozivam da kaznjavaju nabedjene filozofe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene su do te mjere prosjecne i sklone prilagodjavanju, da je broj izuzetaka zanemariv do te mjere da zvuci pravedan starogrcki stav da zene i robovi ne trebaju da filozofiraju. One instinktivno mrze prave filozofe i daju im podrugljive nazive, kao da je svaka od njih dostojna pravog filozofa. Zbog rupe nijedan filozof nije tragao za istinom. Pogotovo ne zbog iznudjene "jednakosti". No, ocigledno je da ogromnom broju rupa nesto nedostaje, pa borave gdje im nije mjesto.
,,,ti istinito veruješ u ovo što si napisao , istinski vladari sveta i veka su žene. , očito si tanak sa iskustvim po ovakvom tipu pitanja iz realnog života , da skratim , ,,,_kad jastuk šapuće i svet se menja_,,,®Zene su do te mjere prosjecne i sklone prilagodjavanju, da je broj izuzetaka zanemariv do te mjere da zvuci pravedan starogrcki stav da zene i robovi ne trebaju da filozofiraju. One instinktivno mrze prave filozofe i daju im podrugljive nazive, kao da je svaka od njih dostojna pravog filozofa. Zbog rupe nijedan filozof nije tragao za istinom. Pogotovo ne zbog iznudjene "jednakosti". No, ocigledno je da ogromnom broju rupa nesto nedostaje, pa borave gdje im nije mjesto.
Ja mislim da on zaista veruje u ono sto pise...a to je svojevrsan hendikep...,,,ti istinito veruješ u ovo što si napisao , istinski vladari sveta i veka su žene. , očito si tanak sa iskustvim po ovakvom tipu pitanja iz realnog života , da skratim , ,,,_kad jastuk šapuće i svet se menja_,,,®
,,,moramo shvatiti da je život izmislio filosofiju , a ne obratno,,,Ja mislim da on zaista veruje u ono sto pise...a to je svojevrsan hendikep...
Maksimalno se trudim da ne cenzurisem ono sto manje vise nije za cenzuru, sto moze da prodje kao necije misljenje..LBarbara, neko nema ni priliku biti u ribnjaku uopste. Zasto si mi obrisala temu, o zenama i filozofiji, nisam znao da i ovde postoji cenzura?! Samo si dokazala zensku sujetu a samim tim i teorija, nisam dobio ni razlog uklanjanja teme! Jesam li necim uvredio zene? Jos mi fali ban posle ovog posta i onda sam definitivno dokazao teoriju!
Covek je sve objasnio. Sujeta vam je srednje ime, pa obrisi mu post kao sto si i meni. Definisi muskarce i bicemo realni za razliku od vas. Etiketirali ste sve velikane kao mizoginiste i mediokritete. Npr Oziman vam je na lep nacin i objasnjenje pokusao da objasni definicije Sopenhauera izbegavajuci konflikt al dzabe, covek je odustao i shvatio da ce proci kao Don Kihot u toj borbi, dok sa druge strane brutalno realni Dionys bi u matrijarhatu odavno bio na lomaci.Dal si ti realan covece..
Necu da te brisem, niti kaznjavam prosto zelim da te pitam..kako komentarises ljude koji
mogu jednim udarcem da tebe smeste gde ti je mesto po njihovom misljenju?
Automatski su zbog te nadmoci nad tobom u pravu ili imas neki drugi komentar za takve ljude?
Sreca pa nije doba matrijarhata...Sta ti to govori?Covek je sve objasnio. Sujeta vam je srednje ime, pa obrisi mu post kao sto si i meni. Definisi muskarce i bicemo realni za razliku od vas. Etiketirali ste sve velikane kao mizoginiste i mediokritete. Npr Oziman vam je na lep nacin i objasnjenje pokusao da objasni definicije Sopenhauera izbegavajuci konflikt al dzabe, covek je odustao i shvatio da ce proci kao Don Kihot u toj borbi, dok sa druge strane brutalno realni Dionys bi u matrijarhatu odavno bio na lomaci.
Krenula je utakmica, sad neko mora da zabije gol...,,,dajte bre spustite loptu , nije ni vreme ni mesto za svađu,,,ili ljutnju,,,
Patrijarhat u Srbiji je ostao jos samo kod starijih generacija. Pred izumiranjem je, sto je po meni i odlicno. Al bez uvrede kod dosta zena bi ga trebalo i vratiti. A sto se tice nasilja nad muskarcima, u porastu je zescem, svakog 10 muskarca bije zena. Po novim istrazivanjem svakog 6. Izgleda da je vreme napravilo aktivnog Janga od vas. Skoro sva filozofija o polu gubi smisao danas. Cak i misljenje Sopenhauera da zelite indireknto gospodardtvo pada u vodu, sve se izokrenulo a nekad je bilo tako. Definitivno ste postali gospodari muskaraca, a mi vase pasive. P.S. ali nikada necete sklapati prijateljstva od jednog upoznavanja kao mi muskarci, prirodu ne mozete menjati jbg...Sreca pa nije doba matrijarhata...Sta ti to govori?
Da su zene te koje su sujetne ili da ste u patrijarhatu vi oni koji su sujetni pa bi sve zene na lomacu?
Bolje je imati veliku ribu u nekom stanu, a za ribnjake ja stvarno... Ne znam!Moguce je postavitu mnogo filozofskih pitanja koja će vas navesti na razmišljanje o životu, univerzumu...svemu.
Neka pitanja su prilično složena a neka su obmanjujuće jednostavna ali sa širokim ili dalekosežnim implikacijama.
..pa da krenemo..
Da li je bolje biti velika riba u malom ribnjaku ili mala riba u velikom ribnjaku?
Ne moze niko nikog smjestiti gdje mu je mjesto, jer je demokratija u tome da se uzurpiraju mjesta za koja nisi sposoban. Ako neko nekog udara, onda se to radi sa uzurpirane pozicije u pravcu boljeg od sebe. Demokratija je negativna selekcija. Toliko se moze reci za javni zivot. A u privatnom zivotu nema mogucnosti uzurpacije, pa su zato uzurpatori odustali od privatnog zivota. Drugim rijecima, uzurpatori su progurali maksimu da je najveca sreca da imas posao. Na taj nacin umiru demokratska drustva svih epoha. Ne mozes ti meni nista, ne zavisim ja od foruma.Dal si ti realan covece..
Necu da te brisem, niti kaznjavam prosto zelim da te pitam..kako komentarises ljude koji
mogu jednim udarcem da tebe smeste gde ti je mesto po njihovom misljenju?
Automatski su zbog te nadmoci nad tobom u pravu ili imas neki drugi komentar za takve ljude?
..a sad se nesto mislim kako li ti zamisljas patrijarhat vrag ce ga znati..jel to onaj fazon udri po zenama tj.Patrijarhat u Srbiji je ostao jos samo kod starijih generacija. Pred izumiranjem je, sto je po meni i odlicno. Al bez uvrede kod dosta zena bi ga trebalo i vratiti. A sto se tice nasilja nad muskarcima, u porastu je zescem, svakog 10 muskarca bije zena. Po novim istrazivanjem svakog 6. Izgleda da je vreme napravilo aktivnog Janga od vas. Skoro sva filozofija o polu gubi smisao danas. Cak i misljenje Sopenhauera da zelite indireknto gospodardtvo pada u vodu, sve se izokrenulo a nekad je bilo tako. Definitivno ste postali gospodari muskaraca, a mi vase pasive. P.S. ali nikada necete sklapati prijateljstva od jednog upoznavanja kao mi muskarci, prirodu ne mozete menjati jbg...
Za kraj evo vam citata koji ce biti realan i za milion godina.
"Muskarci su od prirode jedan prema drugom ravnodusni, ali zene su vec od prirode jedna drugoj neprijatelji, kada se sretnu na ulici gledaju se kao Gvelfi i Cibelini".
Ne, doktori lece!Novo pitanje za lep dan..
Da li ljubav leci?
ljubav ne samo da leci vec i uzdize ljude iznad onoga sto jesu....postaju i bolji i lepsi...Novo pitanje za lep dan..
Da li ljubav leci?
Ne lecili te doktori, bolje biti zdrav i voleti....jer oniog trenutka kada pocnu doktori da te lece menja ti se zivot i postajes pacijent, a prestajes da budes covek....Ne, doktori lece!
Vec su me lecili, ja sam dozivotno na leku vezano za krv nesto. Hoce mozda ljubav da me drzi zivim i zdravim? Ako samo jedan dan preskocim lek vec ugrozavam zivot, sto sam i testirao. U filozofiji moras traziti istinu i pokloniti joj se kakva god da je. Ovi vasi odgovori me vise podsecaju na bajke. Ako vec filozofiras budi objektivan. Otvorite forum bajke i tamo se upustite u euforiju.Ne lecili te doktori, bolje biti zdrav i voleti....jer oniog trenutka kada pocnu doktori da te lece menja ti se zivot i postajes pacijent, a prestajes da budes covek....
Kao sto rekoh, ne zelim da budes pacijent, ali ako vec jesi ne moras tako da zivis i sazaljevas sebe. Zivot cak i u bolesti postoji, a objektivno zivot oko tebe postoji postoji i ljubav, jer ne bi bio ziv do sada.Vec su me lecili, ja sam dozivotno na leku vezano za krv nesto. Hoce mozda ljubav da me drzi zivim i zdravim? Ako samo jedan dan preskocim lek vec ugrozavam zivot, sto sam i testirao. U filozofiji moras traziti istinu i pokloniti joj se kakva god da je. Ovi vasi odgovori me vise podsecaju na bajke. Ako vec filozofiras budi objektivan. Otvorite forum bajke i tamo se upustite u euforiju.
Izvini a sto izvrces istinu. Ko je rekao da nisam srecan? Navedi mi jedan deo gde se to moze primetiti? Covek kako je stariji mnogo lakse podnosi ponore zivota. Mene je to i ojacali. A sto se tice ljubavi, to pitaj zene. I kada najvise osecaju "ljubav' okrecu ledja bez pogovora, gledam primere iz dana u dan, kakva je to ljubav? Pitaj njih? A sto se tice mene ja sam voleo, ali sam sada ravnodusan u ljubavi (odnosno potrebom) sto se tice slabijeg odnosno lepseg pola.Kao sto rekoh, ne zelim da budes pacijent, ali ako vec jesi ne moras tako da zivis i sazaljevas sebe. Zivot cak i u bolesti postoji, a objektivno zivot oko tebe postoji postoji i ljubav, jer ne bi bio ziv do sada.
Par puta sam bio pacijent i doktori pored upozorenja naredjuju da zivis normalno shvatajuci svoja ogranicenja.
A ljubav? Kao da nisi probao lek iz straha da ti ne bude gore....
za ljubav nema leka.Novo pitanje za lep dan..
Da li ljubav leci?