Filozofsko pitanje dana..

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kandidata A

Ima zivotnog iskustva, nije streber, ne misli da sve zna i priznaje da svet nije samo racionalan. Bolje da pije viski uz duvan nego martini....ili ni jedna osobina svih kandidata nema veze sa kandidaturom, ali govori o coveku.

Poslednja izmena:
Idemooo...:D

Pazi sad...Vreme je da se izabere novi svetski vođa. I vaš će se glas uzeti u obzir. Evo činjenica o trojici glavnih kandidata:

Kandidat A:
-Povezan je s korumpiranim političarima, a pri donošenju odluka savetuje se s astrolozima. Imao je dve ljubavnice. Teški je ovisnik o duvanu, a dnevno popije 8-10 martinija.
Kandidat B:
-Dvaput je na poslu dobio otkaz, spava do podneva. Na fakultetu se drogirao, a svake večeri popije četvrt litre viskija.
Kandidat C:
-Odlikovani je ratni heroj. Vegeterijanac je, ne puši, ponekad popije pivo. Nikad nije imao vanbračne avanture.

Da vidimo koga biste izabrali?
Јао знам ово.
А знам и који су политичари у питању. 😁
Баш да видимо. Хаххааха

Idemooo...:D

Pazi sad...Vreme je da se izabere novi svetski vođa. I vaš će se glas uzeti u obzir. Evo činjenica o trojici glavnih kandidata:

Kandidat A:
-Povezan je s korumpiranim političarima, a pri donošenju odluka savetuje se s astrolozima. Imao je dve ljubavnice. Teški je ovisnik o duvanu, a dnevno popije 8-10 martinija.
Kandidat B:
-Dvaput je na poslu dobio otkaz, spava do podneva. Na fakultetu se drogirao, a svake večeri popije četvrt litre viskija.
Kandidat C:
-Odlikovani je ratni heroj. Vegeterijanac je, ne puši, ponekad popije pivo. Nikad nije imao vanbračne avanture.

Da vidimo koga biste izabrali?
Definitivno pod B.
Kandidat pod opcijom A povezan sa korumpiranim politicarima, navikao na luksuz i da zivi na racun drugih, sigurno bi izgradio svet u kojem bi gledao da sebi sto vise olaksa zivot (legitimno, ali iz moje perspektive lose)
Poda C, odlikovani ratni heroj, nikada vanbracne avanture, znaci covek robuje alturistickim nacelima, covek koji ne voli sebe ne moze ni svet da vodi
E ovaj pod b sto je dobijao otkaz i spavao do podneva, bezao od realnosti na faksu, i bezi svake veceri, on ni nema neke ambicije, a bas taj nedostatak ambicije ga po meni stavlja u ovoj konkurenciji kao jedino ligcno resenje.

Hahaha kuja je skraceno od kucka, a i jedno i drugo je izraz za kerusu koja ima mlade i nikome ne da da pridju.
Ustalilo se kao zenski naziv za zene koje ne postuju malogradjanske i mediokritetske norme, kao sto ni kucka ne postuje nista ako joj ne odgovara. Imao sam takvu kucku koja je smjsljala gadosti svima i samo.mene slusala, zajebano je kada je to vucica, zenka nemackog ov ara od 35 kila ili zena.

Naravno da je bitno jer smo drustvena bica sa odredjenim mestom u drustvu. Postaje nebitno sta misle zlobni, glupi, mediokriteti losiji od nas u svakom pogledu. Recimo, bitnije je sta misle neprijatelji nego prijatelji, ali i sta misle bolji od nas i onikoji su nam najblizi.
Zbog toga nam je bitno i kako izgledamo. Boranija ce uvek da nalazi mane boljima od sebe.

al u prasumi, objasni resenje....
u limburgu mesecu...:)
:zcepanje:
..i ja sam razmisljala kako i zasto kad sam procitala odgovor..
Recimo..ako sam prekjuce imala devetnaest godina znaci da je 30 decembar..ako je danas 1. januar znaci da sam usla u
godinu u kojoj idem ka dvadesetoj..1. januara cu napuniti dvadeset i ulazim u 21 godinu..
Prvoga januara sledece godine punim 21 i ulazim u dvadeset drugu...hahah...

Recimo..ako sam prekjuce imala devetnaest godina znaci da je 30 decembar..ako je danas 1. januar znaci da sam usla u
godinu u kojoj idem ka dvadesetoj..1. januara cu napuniti dvadeset i ulazim u 21 godinu..
ako je to neki setajuci rodjendan...:) pa je jedne godine 30. dec, a druge 1. januara...:)

Ihhh... kad je to bilo ... :D

Back