- Poruka
- 52.646
Мало ме плаши шта ћу да прочитам..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мало ме плаши шта ћу да прочитам..
Погрешна тема.Imam, dakle, krao sam.
Ako je, kako kaze Mystic, kucka vrsta zene da li je dzukela vrsta muskarca?Zena je podvrsta coveka, a pas i ker su isto na razlicitim podrucjima.
Naravno da Mistik zna sta je napisao, a zna i da je kucka zenski naziv za drugu zenu koju ne voli, cak i kada govori o jednoj od svojih licnosti.
Muskarci dele zene na crnke plavuse, ridje, smedje i zene se tome prilagodjavaju.
Deli ih i na pametne, glupe i domacice i zene se prilagodjavaju...
takodje ih dele na fine i k urve iliti one za jednog muskarca i svacije i zene....
muskarci dele zene na vredne i lenje...i t d
dele ih i na zene koje znaju i mogu i zene koje sve cekaju na gotovo...
onda na lepe i ruzne, sto je najteza podela i polje podele moci...
Ukrstanjem primeraka, finim podesavanjem moze da se dobije idealna zena ili otpadnica....
Muskarci dele zene i na majke, sestre, prijateljice, rodjake i dalje rodjake, kao i na slobodne i zauzete,a kao podvrstu zauzetih na prijateljice i ostale....
Inace sve podele poticu od majki, vise od sestara, a najvise od prijateljica....ili zene same vrse podelu....i prilagodjavanje...
Mozda se zene medjusobno verbalno nadgornjavaju ali se zato ne pesnice kad im nesto nije po voljiНема извртања.
Најгоре о женама сам чуо од жена!
Жао ми је, али тако је!
Грозне сте једне према другој, али таква вам је природа.
Ми мушкарци смо цвеће, никада тако неш не би рекли о некој жени, као шо жена каже о жени.
one koje hoce samnom i one koje neceDakle, koje sve "vrste" zena postoje?..bas me zanima..
Nema jer mu ne treba ali zemlja ima mnostvo kondoma, troposferu, stratoseru, mezosferu,Da li Sunce koje opaljuje kao ludo ima kondom?
Za danas jedno jako sadrzajno pitanje za moje drage filozofe..
Moze li Sizif ikada biti srecan?
pasulj
mislim da je srecan, nasavsi smisao u guranju kamena, jer sta bi drugo radioZa danas jedno jako sadrzajno pitanje za moje drage filozofe..
ne znamZa danas jedno jako sadrzajno pitanje za moje drage filozofe..