- Poruka
- 50.176
Sledece ispitno pitanje...
Da li je vreme najveca misterija ljudske civilizacije ili ima i vecih?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima veće.Sledece ispitno pitanje...
pametan covekNiste se bas nesto pokazali na prethodnom pitanju..bolje dakle da izvlacimo sledeci listic...
Sta je covek bez ljubavi?
Ovo zanimljivo pitanjce sam ukrala sa jedne filozofske teme..![]()
Apsolvirali smo na onoj tabovoj temi o ljubavi da je ljubav univerzalna kategorija...Преврћем очима.
Ех па без љубави.. Дал без љубави ка другима или без љубави ка њему или без љубави ка себи самом.![]()
..nije...Da li je ista logika izabrala reči Sumrak i Sumatra?
hahahaha pa jes divna logika....samo sto nije univerzalna.....Apsolvirali smo na onoj tabovoj temi o ljubavi da je ljubav univerzalna kategorija...
Mislim da je najveca ljubav prema sebi samom i zato nadjemo nekog ko nas cini srecnim i onda smo
kompletni....volimo sebe a taj neko nam pomaze u tome...![]()
Ono sto smo svi zajedno apsolvirali i ono sto ja mislim su dva razlicita sveta...hahahaha pa jes divna logika....samo sto nije univerzalna.....
sorry, ja ne zivim zajedno i ne mislim zajedno....Ono sto smo svi zajedno apsolvirali i ono sto ja mislim su dva razlicita sveta...![]()
Rob nekoj drugoj emociji...gubimo osecaj za ljubav kada pocnemo da stvaramo iluziju oko neke druge emocije (prim.tuge)... Pa se poistovetimo sa tugom, sve povezujemo sa njom, trazimo je u svemu i tripujemo da smo tuzni, zapravo smo sami odlucili da zivimo tugu... Isto tako stvorimo i iluzije o ljubavi, pa umesto da samo osetimo ljubav i uzivamo u tome, mi se nadrogiramo celim setom sopstvenih iluzija pa i ljubav iskazujemo, dozivljavamo na bolesan nacin, u sustini tako je svakom emocijom. Mi nismo besni, nego trenutno osetimo bes.. Bes nije nesto sto smo mi ali imamo mogucnost da se poistovetimo i da budemo prikaza besa itd...Niste se bas nesto pokazali na prethodnom pitanju..bolje dakle da izvlacimo sledeci listic...
Covek bez ljubavi je kao cvet bez kise.Niste se bas nesto pokazali na prethodnom pitanju..bolje dakle da izvlacimo sledeci listic...
Covek bez ljubavi je kao cvet bez kise.