- Poruka
- 52.808
Живеле будале!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na bolje.Како би се мењао, ако би сви постили, молили, чекали.
Живеле будале!
Опростићеш ми ,морам да преврнем очима на ово..Na bolje.
Protiv nesreće se bore oni sa previše nesreće u sebi.
Odustao bi, ako on ne želi ostaviti piće ja odbacujem odmah svoju želju da ga odviknem.
Govorio neki psiholog, nikad nije pokušavao odviknuti nekog koji sam nije odlučio.
Ali kviz pitanje je
Šta bi ti?
Promenili bismo se mi a time i svet.Како би се мењао, ако би сви постили, молили, чекали.
Nije moguće. Nije moguće pustiti te. To je prvo.Ма пусти мене, ти си се запетљао - ти се чупај !
ako budes sve citala dobices upalu ocnog zivca i ici ces vrljava po svetu...Опростићеш ми ,морам да преврнем очима на ово..
Opraštam, svakako.Опростићеш ми ,морам да преврнем очима на ово..
Percepcija..Šta odredjuje lik krajoliku?
Па то не би било лоше,ради урока..ako budes sve citala dobices upalu ocnog zivca i ici ces vrljava po svetu...
Не можемо да знамо поуздано. Детаљи бледе,мењају се али..мислим да осећање,утисак везан за неко сећање остаје заувек веродостојан.Next..
Pokazalo se da je ljudsko pamćenje neverovatno nepouzdano.
Imajući to na umu, kako znati koja su vaša sećanja izvorna, a koja su izmenjena ili izmišljena?
Sprovedemo rosomonsko ispitivanje ucesnika i sebe posebno...sebe na przenje...Next..
Imajući to na umu, kako znati koja su vaša sećanja izvorna, a koja su izmenjena ili izmišljena?
... Razumiješ sad?
Hm, mislim da ja spadam u one koji ti ništa nisu rekli?Одавно је престало да ме импресионира оно што не разумем на прву,
само одмахнем главом и кажем,
"још један који ми ништа није рекао ..."
...
A na prvu razumiješ ogromne stvari?
Bilo je to pitanje. Po upitniku na kraju se to može razumjeti iz prve.Кад сам ја то рекао ?
ja pamtim samo vlazne snoveNext..