Filozofsko pitanje dana..

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Човеку (са великим Ч) увек ће недостајати динамична култура која је све мања и замирућа, јер је и човек све мањи. Мртву културу, већ сада можете да гледате по виртуелним музејима.

Онтологија технологије је већ садашња метафизичка стварност.

У једно одувек , у љубав.
Zaljubljenost nije deo ljubavi, ali cini da ljudi budu bolji kako bi dostigli svoj objekt zaljubljenosti, a to je put do ljubavi.
Sve jedno je sta je objekt zaljubljenosti i koje su njene posledice, mnogo je vaznije da zaljubljenost daje inspiraciju i energiju da napredujemo. Cak i negativne posledice stvaraju energiju i inspiraciju, ali i stvaraju mogucnost da sagledamo sebe i svet oko sebe.

...
Da li ste i u sta zaljubljeni?

Нешто се десило 1. јануара, љубав је у етру,
баш је осећам, милина у стомаку.

Ко би рекао, Корона, Трамп, разна срања ...
И одједном лав из ин ди ер !?

Тања и Дарио су промовисали ову песму као тренутни љубавни хит :

meni se cini da sto si pametniji to si nesrecniji
jer svasta nesto oko sebe vidis u sta ne bi trebalo da gledas...:lol:

Prema onom sto kazu za moj IQ mala je vjerovatnoca da cu da budem siromasan, da zavrsim u zatvoru, da imam vanbracno dijete i da se razvedem. Sem toga od mene se uvijek ocekivalo da se obogatim, tu sam malo i strajkovao, ali mozda se predomislim.
Prema istom izvoru Afrika ima najnizi IQ a Evropa najvisi.

Prema onom sto kazu za moj IQ mala je vjerovatnoca da cu da budem siromasan, da zavrsim u zatvoru, da imam vanbracno dijete i da se razvedem. Sem toga od mene se uvijek ocekivalo da se obogatim, tu sam malo i strajkovao, ali mozda se predomislim.
Prema istom izvoru Afrika ima najnizi IQ a Evropa najvisi.

Gde si merio IQ? U Mensi ili privatno kod nekog psihologa? Ili na netu?

Постоји више врста интелигенције. Дакле у питању је кванитет, тј. количина.

Уопште, интелигенција је прецењена категорија. То сам видео у рату када се најинтелигеннији усеру. Неупотребљиви су ако немају декадентне или идеалне услове.

Једино што не прецењујем јесте демонска интелигенција - готово је неухватљива том својом антионтологијом зла.

Треба се чувати данашњег сталежа социопата, нарочито оних екстрема - дијаболика !

Back