- Poruka
- 131.647
mozes da sazmes? 
vidis kako ja to..u jednoj recenici..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јој не могу да нађем још старији линк, а баш тако сажет хаххахаmozes da sazmes?
nesto me je oduvek zanimalo
ako je pepeljugi cipela perfektno odgovarala
kako joj je spala?
![]()
И ја на то сумњам, спонзоруша.bouze...pa namerno...![]()
Dakle, sta bi uradio i sta bi se desilo sa tobom da si ti JEDINI preostali MUSKARAC na zemlji?
...
Dakle, sta bi uradio i sta bi se desilo sa tobom da si ti JEDINI preostali MUSKARAC na zemlji?
Naravno da se zezaam, ima jos gomila varijanti u koje bih mogao da se uklopim. Znaci ne zavisi samo od mene vec od ukupnog okruzenja.Posto vise ne bi vazili isti zakoni postojale bi dve varijante. Jedna da me usvoji najjaca, jer kod zena vaze zakoni zveri, druga da me odvede i sakrije neka pametnica koju izaberem.
U svakom slucaju borio bi se.
...!
Можда би још најбоље било да одсечем себи туки ...
Postoji li jasni razlog zašto živite?
A ******, pa koja je ovo filozofija?Не , још га не видим и вероватно га и нећу видети пре него умрем.
Hm, a za rokanje uvjek ima vremena, tu ne treba žuriti.Nema ih, pa sam ih izmislio...ko zna koliko ce trajati. Dosadilo je sve vise, nikakva steta da se roknem.![]()
Pitanje
Postoji li jasni razlog zašto živite?
( Razlog koji se može definirati u nekoliko riječi.
Ili živite po inerciji, čini vam se komplicirano ubiti se?
Ili o tome niste mislili, i ne mislite misliti?
Da svi susjedi o tome počnu misliti, počeli bi misliti i vi? )
Ziva istina, a i smisliti originalan nacin...japanski harakiri je kul, ali vec vidjeno. Sigurno sam ga u nekom od proslih zivota izvrsio.Hm, a za rokanje uvjek ima vremena, tu ne treba žuriti.
Patnja je vrlina veli pesma.Samo patnja....
Valjda je i to razlog zasto ziveti....
******, ja sam vjernik, mi se ne bi smjeli rokati. Ali, mislim da ima jedan način sa kojim bi se pokušao provući. Gladovanje.Ziva istina, a i smisliti originalan nacin...japanski harakiri je kul, ali vec vidjeno. Sigurno sam ga u nekom od proslih zivota izvrsio.![]()