Filozofsko pitanje dana..

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na tebi je da podelis zito od kukolja. Ako su tebi sudije ispravne i ne gomilaju predmete, a tuzioci predstavnici narodnih potreba za zakonitom drzavom onda ostani na toj strani...

Опет ти! Ала ти нешто гадно пијеш.

Па ви нисте способни од 1945.г. да направите најосновнију републику.

Направили сте већ 5 републику и само делите Вршење моћћи својим дериштима бољшевизма.

Ови из Вашингтона само су вас 2000.г. конвертовали из Црвене/комунистичке у Жуту/либералну интернационалу.

И даље сте марионетска и кретенска тзв. фајронт република

И теби треба "промена свести" - и то шибом, пардон мотком :kafa: ...

e vidis
sad mi je jasno kako razmisljas.
ti si u stvari kao i oni..mislis samo na velike pare..i krivo ti je sto umesto tebi ide njima :mrgreen:

Шта ће мени, ја када сам хтео паре зарађивао сам више него добро у иностранству !

Купио сам некретнине

За моју струку, пројекте и извођења мени не да треба држава, мени треба озбиљна и јака држава ... то није програмирање Форум.крстарице.

е, видиш ти... :zcool:

Kada si vec upleo dnevnu politiku na filozofiju....onda je bitno da je vezes sa istorijom i kulturom.

Па ви се бавите партикуларностима, код мене мора да постоји след ствари и да појмови проистичу једни из других...

Ја морам тако јер се обраћам јавности са пописаним именом и презименом.

Када би ти исто тако , стављао своје потписе на својее текстове, престао би да пијеш и да лупаш необавезно као многи на форуму !

Па ви се бавите партикуларностима, код мене мора да постоји след ствари и да појмови проистичу једни из других...

Када би ти исто тако , стављао своје потписе на својее текстове, престао би да пијеш и да лупаш необавезно као многи на форуму !
Pedeset godina bez problema potpisujete budalastine....lazi ....idiotluke....jer vas niko ne hapsi zato sto je nemoralna cela inteklektualno moralna klika pod zastavom politickog interesa ....

Pedeset godina bez problema potpisujete budalastine....lazi ....idiotluke....jer vas niko ne hapsi zato sto je nemoralna cela inteklektualno moralna klika pod zastavom politickog interesa ....

Да ја сам своје некретнине зарадио радећи у иностранству, а ти си их добио од својих бољшевика.

Ја сам државни непријатељ, а ти си нам супер-смутипук

Да ја сам своје некретнине зарадио радећи у иностранству, а ти си их добио од својих бољшевика.

Ја сам државни непријатељ, а ти си нам супер-смутипук
Kada si prestao da budes narodni neprijatelj i postao uvazeni clan drustva?

,,,koji su ti drugi,,,samo onako pitam za prijateljicu,,,

ti si strani placenik :mrgreen:

..ali bukvalno :rotf:

Ха...Далеко смо гори по неке Метрономе ми преживели бивши поседници и тзв. салеж ...

Нека нас опљачкају 2. и 3. пут. И све је то је добро за Устанак против Дахија. Другачије се ред и поредак не може успоставити, јер многима страх управља (тиранија влада страхом и обрнуто страх влада тиранијом). Види се ко је узгајан страхом да лежи на руди (структури), а ко не !

Како да ти објасним, слободан и суверен човек је васпитан као хомополитикус, без обзира на струку.

Свакодневна борба за слободу и суверенитет је генерацијска култура! Култура је приватно власништво, јер динамична култура није и никада неће бити у музејима. Линијом мањег отпора су они некултурни којима је лакше због лењости да леже на руди, јер ће бити плаћени. Плата без етике је за корпоративне и постмодерне робове.

Шта би се десило ?

Борбом свих против свих, дошло би до природног успостављања реда и поретка. Шта то значи практично?

Нпр. ја бих се повукао у своју планину и организовао са наоружаним способним домаћинима који су ми слични не по политичким, већ по природним идејама одбрани ресурса, породице, домаћинства. Природно је да се људи сличних ресурса, културе и способности удружују у клан, веће, племе из којих настају окрузи, а од округа државе !

Да би се Клан успоставио, мора се братски и културолошки усвојити појам живота и појам својине. Не треба вам објашњавати (надам се) да је својина продужетак (протеза - штака) живота, и да без ње декадентни, постмодерни и ослабљен човек не може као без бунде у Сибиру.

Оно шта је појам у цивилном друштву својинских права, својине, заједничке својине, клан, племе, преко добровољне хијерархије уводи појам (природног права) живота и заједничког живота.

И тд... наставите сами.

Могу само замислити ноћну мору неваспитаног и размаженог човечуљка цивилног и декадентног друштва који некако мора да живи у таквој Органској заједници и по њему веома варварској, тј. тесној заједници у ком се одлуке доносе ригидно, на основу добровољне хијерархије најспособнијих

Ала би ту било плакања слабића... од јутра до сутра !

Хорор за форумаше !!! ...

Poslednja izmena:
Sta bi se desilo sa ovim i ovakvim svetom da ne postoji nijedan zakon?
zakon je ljudski pokušaj da se nametne obrzac ponašanja/odgovaranja u pojedinim situacijama. stoga, dok je života kao takvog teško da ćemo biti bez bilo kakvog oblika zakona/obrasca. čak i u potpunoj anarhiji ne bi se mogla izbeći individualna primena stečenih obrazaca.

ukidanje zakona bi bilo moguće samo kod potpune prosvećenosti, tj. potpunog oboženja čoveka, tj. kada čovek sam zna sve ispravne odgovore na sve životne situcije. dakle nikad u ovom 3D svetu.

ps. ovo ne znači da ja pdržavam silovanje ljudi zakonima i zakonima kakvo nam priređuju skupštinske dangube .

Poslednja izmena:
Шта би се десило ?

Борбом свих против свих, дошло би до природног успостављања реда и поретка. Шта то значи практично?

Нпр. ја бих се повукао у своју планину и организовао са наоружаним способним домаћинима који су ми слични не по политичким, већ по природним идејама одбрани ресурса, породице, домаћинства. Природно је да се људи сличних ресурса, културе и способности удружују у клан, веће, племе из којих настају окрузи, а од округа државе !

Да би се Клан успоставио, мора се братски и културолошки усвојити појам живота и појам својине. Не треба вам објашњавати (надам се) да је својина продужетак (протеза - штака) живота, и да без ње декадентни, постмодерни и ослабљен човек не може као без бунде у Сибиру.

Оно шта је појам у цивилном друштву својинских права, својине, заједничке својине, клан, племе, преко добровољне хијерархије уводи појам (природног права) живота и заједничког живота.

И тд... наставите сами.

Могу само замислити ноћну мору неваспитаног и размаженог човечуљка цивилног и декадентног друштва који некако мора да живи у таквој Органској заједници и по њему веома варварској, тј. тесној заједници у ком се одлуке доносе ригидно, на основу добровољне хијерархије најспособнијих

Ала би ту било плакања слабића... од јутра до сутра !

Хорор за форумаше !!! ...

Znaci, stvarao bi zakone ispocetka s tom razlikom sto bi sad to bili "tvoji" zakoni a ne "moji"? :lol:

Back