Filozofsko pitanje dana..

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Како се то подиже свест ? То и владалац вучић често прича на ТВ-у.?

Мене то живо интересује како се то ради, јер свест Човека није се мењала у задњих 40,000 година !
nisi u pravu
cemu onda svi projekti senzibilisanja drustva za odredjene populacije
cemu projekti inkluzije..cemu sve ako pricas da se svest nije promenila..
svest se menja i na svest se utice.

Da, i meni je vrlo zanimljivo da ti tako nacitan ne mozes da ukapiras jedan takav sasvim legitiman izraz..

..ali ok..da ti podignem tu kapicu koja ti stalno pada na okice...:lol:

z:lol:

хаха... А, не извини молим те, то није подизање свести ...

пре ће бити да се служите неким вучићевим неоговором и неологизмима ...

nisi u pravu
cemu onda svi projekti senzibilisanja drustva za odredjene populacije
cemu projekti inkluzije..cemu sve ako pricas da se svest nije promenila..
svest se menja i na svest se utice.

Па јок !

:deda:Не можеш ти да утичеш на свест, то ти је базично, као твој биос, јер онда би био у несвести или у полусвести, и тако то са тим гађањима и фрљањима цивилног друштва ...

to je tvoje misljenje..na srecu u manjini je i takvi projekti postoje i pomazu.

такви изрази су наметнути аутоколонијализмок и аутошовинизмом, на периферијама западне цивилизације, тј од нво које су страних влада, а које у својој земљи немају тај неоговор измишљен неологизмом и нво заиста имају одређену функцију, за разлику код нас где се перу паре и све је извргнуто

Твоја Ана Брнабић је стигла из усаид из нво !... z:shock:

такви изрази су наметнути аутоколонијализмок и аутошовинизмом, на периферијама западне цивилизације, тј од нво које су страних влада, а које у својој земљи немају тај неоговор измишљен неологизмом и нво заиста имају одређену функцију, за разлику код нас где се перу паре и све је извргнуто

Твоја Ана Брнабић је стигла из усаид из нво !... z:shock:
prvo vise nisu nvo nego udruzenja
promenjen je zakon..ako vec pricas o tome, onda se malo i edukuj. :D
pazi..ulazis na teritoriju o kojoj puno znam i ne znam da li ti se isplati da pricamo o tome..

naziv je promenjen bas zbog ovakvih komentara koje ti plasiras.
vrsis paralelu nvo-a kao stranih placenika i domacih izdjanika u seselj fazonu jer je za tebe nvo = zene u crnom i sonja biserko
ali prica je mnogo dublja sa vise lejera i postoji gomila udruzenja koje zaista pomazu..

prvo vise nisu nvo nego udruzenja
promenjen je zakon..ako vec pricas o tome, onda se malo i edukuj. :D
pazi..ulazis na teritoriju o kojoj puno znam i ne znam da li ti se isplati da pricamo o tome..

naziv je promenjen bas zbog ovakvih komentara koje ti plasiras.
vrsis paralelu nvo-a kao stranih placenika i domacih izdjanika u seselj fazonu jer je za tebe nvo = zene u crnom i sonja biserko
ali prica je mnogo dublja sa vise lejera i postoji gomila udruzenja koje zaista pomazu..

ЊАЊ, ... да променим тастатуру ..WAW

Едуковање - опет неки скраћени и инстант појам мегатренда - тамо се брзо едукује ... :deda: и докторира

Све је НВО Вучић ставио под своје, а оно што није изнад је њега и државе Србије.

нво је пре корпоративизма, да би се регулатива променила

НВО овде и тамо где је настао нема везе осим у наслову

izvini ali uz duzno postovanje jer te znam kao ok lika.. loopas oko ovog
ne znas..
ne kazem da nisi u pravu oko nekih stvari..ali tvoj problem je sto sve trpas u isti kos.
a nisu svi u istom kosu.

Па знаш како ја сам још од 2003 у структурним променама преко Светске Банке, кроз те ПИО тимове

И не могу да ти куцам колико је то код нас све једно велико неуспешно и извргнуто срање

Тешко ме је убедити из мог искуства и спичених 140 мил.евра у мојој струци у велико ништавило !

Довољно је видети ову стварност, не требају цифре - Вучић и Брнабић се бави цифрама да се покрију !

Има још једна социопатолошка ствар:

Знаш како се каже "Реформе да, промене не!" - онда нама највишим стручњацима у земљи серу о промени свести !

Пун је мени к... прича о промени свести, коса ми се од тога диже, док се ови баве само пљачком и замлаћују све већу сиротињу.

Када се жалиш главној канцеларији Светске Банке, онда ти светски људи кажу "Србија је на добром путу"...

Ми смо на чмару Западне цивилизације, које је брига да ли овде и код њих нво има исту сврху !

Dakle imali ste od 68. do 2008. godine 50 godina da srbiju uvedete u svetski poredak, vi ste je drzali kao svoj privatni vilajet i cerecili....
2008. godine ste morali da predate vlast novom svetskom poretku ciji su predstavnici putin, si djiping, tramp, a izgleda i makron....tako da vi kao predstavnici duboke drzave postajete balast, jer novi svetski poredak koji se bori protiv svetskih mocnika koji su upravljali svetom na poznat nacin i bez morala i zakona drze u ropstvu ceo svet.

ti pricas o ipa fondovima..to je druga stvar.

све је то увезано, иначе они не раде ако је нешто издвојено (у систему)

1.ММФ - монетарна политика
2.Светска банка - структуралне промене
3.НВО - промене у цивилном друштву
4.Корпорације - промене привређивања

Собзиром да сам радио под 2. имали смо укључене у пројекте 3. и 4.

Dakle imali ste od 68. do 2008. godine 50 godina da srbiju uvedete u svetski poredak, vi ste je drzali kao svoj privatni vilajet i cerecili....
2008. godine ste morali da predate vlast novom svetskom poretku ciji su predstavnici putin, si djiping, tramp, a izgleda i makron....tako da vi kao predstavnici duboke drzave postajete balast, jer novi svetski poredak koji se bori protiv svetskih mocnika koji su upravljali svetom na poznat nacin i bez morala i zakona drze u ropstvu ceo svet.

Одушевио ме овај пост - скоро као и "подизање свести" !

Јадан ја, не могу да се одлучим !

све је то увезано, иначе они не раде ако је нешто издвојено (у систему)

1.ММФ - монетарна политика
2.Светска банка - структуралне промене
3.НВО - промене у цивилном друштву
4.Корпорације - промене привређивања

Собзиром да сам радио под 2. имали смо укључене у пројекте 3. и 4.
e vidis
sad mi je jasno kako razmisljas.
ti si u stvari kao i oni..mislis samo na velike pare..i krivo ti je sto umesto tebi ide njima :mrgreen:

ti da pomognes ljudima..da dignes svest kod drugih ljudi a o tome se pricalo ovde, mozes i sa daleko manje novca.. ne trebaju ti ipa projekti..ne trebaju ti desetine i stotine hiljade evra ...
to rade prava udruzenja..pomazu sa malim sredstvima... zato ti njih i nemas pod radarom..jer ti gadjas visoko..zelis pune dzepove .. isti si kao i oni :mrgreen:

ovde se pricalo o podizanju svesti i pomoci a ne o malverzacijama sa velikim kapitalom.

Back