Čovjek je jedan, potsvijest je njegova, on mora znati šta priča.Тужно је када потсвест постаје интезивнија од свести.
Kao sa snovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čovjek je jedan, potsvijest je njegova, on mora znati šta priča.Тужно је када потсвест постаје интезивнија од свести.
,,,čovjek je u čoveku, al kako da zna šta to njegova potsvest priča , kako se san uklapa u ekvilibrijum,,,?Čovjek je jedan, potsvijest je njegova, on mora znati šta priča.
Kao sa snovima.
,,,dali razumemo to mi_mi,,,ili trebalo je da nam serviraju na tacnu neki drugi,,,Intenal flight je skoro sve sto zivimo...i shopi je tu u pravu na svoj sirov nacin, niche na svoj metaforicki krhko nezan nacin....a realnost je da je zivot zbir untrasnjih odnosa od kojih samo jedan mali deo razumemo.
to bi bilo veliko prosvetljenje....a koji su putevi , da znamo mi bi ih trazili...neki mozda i znaju....,,,dali razumemo to mi_mi,,,ili trebalo je da nam serviraju na tacnu neki drugi,,,
I san je čovjekov, ako mu u snu dođu vještice, to je zato što ih je on pozvao.,,,čovjek je u čoveku, al kako da zna šta to njegova potsvest priča , kako se san uklapa u ekvilibrijum,,,?
,,, Prosvetljenje dolazi po zasluzi ,a putevi_ne moramo ih znati trebamo ih samo hodati,,,niko nezna samo su neki znatiželjniji pa hodaju neistraženim putevima,,,to bi bilo veliko prosvetljenje....a koji su putevi , da znamo mi bi ih trazili...neki mozda i znaju....
,,,sve je čovekovo i ništa nije,,,san je projekcija, a podsvest je zloća svesti,,,I san je čovjekov, ako mu u snu dođu vještice, to je zato što ih je on pozvao.
Isto kao sa podsvješću.
e, nemoj i ti te izandjale price...da je to moglo tako mnogi bi preskocili i ne bi se ni vracali...ne bi imali dovoljno ludnica....,,, Prosvetljenje dolazi po zasluzi ,a putevi_ne moramo ih znati trebamo ih samo hodati,,,niko nezna samo su neki znatiželjniji pa hodaju neistraženim putevima,,,
Mislim da ti to ne razumiješ.,,,sve je čovekovo i ništa nije,,,san je projekcija, a podsvest je zloća svesti,,,
,,,ako veštice dolaze u san nikom ništa ali ako su emanat potsvesti imamo zeznutu situaciju,,,
,,,a šta to i koje,,,Mislim da ti to ne razumiješ.
,,, greška,,,nisu izanjđale za ova luda vremena, u neki kliše period možda da,,,e, nemoj i ti te izandjale price...da je to moglo tako mnogi bi preskocili i ne bi se ni vracali...ne bi imali dovoljno ludnica....
,,, tačno tako,,,zato su i luda jer su iskušenja prevelika za čovekova leđa,,,Greska, nisu ovo luda vremena....vec vremena za prebrojavanje....dinamika prepoznavanja...
,,,ako nije dramatično sada bi ti i ja ispijali viski sa ledom na Havaje,,,Nista dramaticno samo realno u okviru cicilizacije...
,,,koji idu silaznom linijom po svim osnovama,,,....u okviru civilizacijskih mogucnosti......
na osnovu projektivanih ne realnih, vec prijekcije...realno dotakli smo dno civilizacije, ali je to dno stepenik za pocetak....,,,koji idu silaznom linijom po svim osnovama,,,
San. Objasni mi jedan svoj san.,,,a šta to i koje,,,
Ne bi "izgledao", ako bi svi mislili isto znači da niko ne bi mislio uopće..slično kao danas na Balkanu, dakle neki "servis" bi formirao nam to jedinstveno mišljenje, a mi bi bili otprilike ovce..da, one vjerovatno imaju isto mišljenje o svemuNovo pitanje..
Kako bi izgledao svet da svi imaju isto misljenje?
...bilo bi mirno, dosadno ili oboje?
Novo pitanje..
Kako bi izgledao svet da svi imaju isto misljenje?
...bilo bi mirno, dosadno ili oboje?